.
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Да преброим ползващите велосипед в BG
Реално погледнато от миналата година карам колело активно - на работа, насам-натам, само на пазар не ходя с него, че ме е страх да го оставя и за секунда някъде без наблюдение. Яд ме е, че не се бях усетил преди няколко години още да си купя хубаво колело и да си бръмча. Имах около 10-годишна пауза от предния ми китайски байк, през която гледах неглиже на велосипедите и велосипедистите. Някакси бях забравил какво е чувството... Но за себе си се убедих и не се сещам за по-ефективен, бърз и забавен транспорт из града
С нетърпение чакам температурите да станат към 10 градуса, измислям си няк'ви калници и дъждобран за всеки случай и пак се мятам на него
Гледам да избягвам натоварени булеварди и засега ми се получава, маршрутите са ОК 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Карам колело, откакто се помня. Но в Пловдив не бих поел риска да ходя на работа или на пазар с него - просто инстинкт за самосъхранение, не коментирам въздуха. Слава богу, Гребната база ми е под носа, вече с регламентирана велоалея - можеш да навъртиш и 10 обиколки/50 км./на чист въздух и приятна природа.
Да видим какво ще направят от обещаните 48 км. велоалеи в града. А дано, ама надали!
Да видим какво ще направят от обещаните 48 км. велоалеи в града. А дано, ама надали!

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
бих искал да карам колело, обаче работата ми е на 40км от вкъщи..
мисля това лято евентуално да видя с колело и влака как ще е, просто за разнообразие.

мисля това лято евентуално да видя с колело и влака как ще е, просто за разнообразие.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2