Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Платихте ли си абонамент и смятате ли да платите?

Да
2
4%
Да, нямам избор -искам да гледам мачовете
2
4%
Да, харесва ми по този начин - правилно е
0
Няма гласували
Каквото има по Диема и Нова - това гледам
2
4%
Не, но мисля да се абонирам
1
2%
Не, НЕ мисля да се абонирам
36
69%
Гледам онлайн
9
17%

Общо гласове : 52
старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

Мнение от Владо » 24 Фев 2015, 9:28

Колега, както не може да влезеш в сайтове за залози от Вивакомска мрежа... Между другото вчера успях да докарам до бяс някаква промоутърка на Вивакомска телевизия и нет с въпроса за стрийминга към заложните сайтове при тях, и тя ми тресна телефона :shock: :mhihi:

Не е въпроса в 4-те лева, това са по-малко от кутия цигари... Просто като се прави нещо такова, се предлага от далече, да кажем за новия сезон, не от вчера за днес. Силно подозрително ми е това бързане, в моята кабеларка са изненадани, и явно още не са се договорили, и не предлагат изобщо каналите...

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Фев 2015, 9:59

Не знам до кога Диема държат правата за английското, но предполагам края на договора наближава и за да могат да се окопаят още повече и да не изпуснат първенството пускат платен канал, ако е успешен ще го вземат без проблем. Иначе БТВ чука на вратата с една торба пари
Така поне си мисля
Иначе като коментар на мачовете Диема са номер 1

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Фев 2015, 11:17

Испанското го има на HD в youtube. Не е на цял екран, ама не спира и не засича. Както ограничиха сайтовете за залози, така се и заобикалят ограниченията :ok:

П.П. До момента май само 3 оператора са сключили договор, като и те имат проблеми. Приемниците не хващат, а нямат достатъчно налични. Наистина от днеска за утре го направиха.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Фев 2015, 11:36

© написа:Не знам до кога Диема държат правата за английското, но предполагам края на договора наближава и за да могат да се окопаят още повече и да не изпуснат първенството пускат платен канал, ако е успешен ще го вземат без проблем. Иначе БТВ чука на вратата с една торба пари
Така поне си мисля

Диема имат права за още 2 сезона, не е скоро. Плановете им за платен канал са стари и като успяха да вземат А група за 5 години беше идеалния момент да ги реализират. Българско и английско първенство в един канал са огромно предимство и ще го ползват, за да наложат най-после модела на платените канали. Няма да казвам колко струват правата само на EPL, но сумата е доста милиони и като цяло са авантюра. от която БТВ и другите канали се отказаха. Няма да сравянвам със западни, богати страни, но в Турция най-ниския абонамент на Дигитюрк с двете първенства беше 50 лири миналата година... 4 лв. пак е субсидирана цена реално, ако не се алокират пари от таксите за другите канали на Нова, които им плащат кабелните оператори.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 24 Фев 2015, 13:16

Ам че те утре и БТВ могат да си направят каналите платени за шампионска лига !!! И тук още да кажем 2 лв и то кво става...............
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 24 Фев 2015, 13:57

Тъпо е, че вкараха и английското в пакета, но ако не го бяха направили никой нямаше да плати 4 лв. само за българското първенство. :) Според мен можеше да се плаща на мач, примерно човек да праща някакъв СМС за 50 стотинки и му пускат да гледа ЦСКА - Левски, без да го задължават да плаща за останалата плява. Аз лично нямам намерение да плащам - кабелния ми оператор има навика да ми пуска каналите докато вървят мачовете, след което отново изчезват. :lol: Така беше през изминалия уикенд и предполагам и за в бъдеще ще е така. :lol: Отделно имам каналите BEINsports (бившите Алджазира), където излъчват всички интересни мачове от Англия, Испания, Италия и т.н., че даже и НБА.:D

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 24 Фев 2015, 14:25

dimodi написа:...Според мен можеше да се плаща на мач, примерно човек да праща някакъв СМС за 50 стотинки и му пускат да гледа ЦСКА - Левски, без да го задължават да плаща за останалата плява....D

Нали тогава ще лъсне колко човека гледат мачовете на "националната кауза" :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 24 Фев 2015, 17:02

Нещата не опират до тези 4 лв. На тези селски хитреци няма и 1 стотинка да дам! Няма такива наглеци...
Най-вероятно ще си взема оборудване и ще си направя абонамент към Sky или BTsport. Като се научат как се прави да се пробват пак.
Аз от БГ футбол не се интересувам и не искам да плащам за този "продукт" ! А за английския все си мисля, че си плащах, плащам и явно ще продължавам да плащам. Ако има някой запознат да сподели как стоят нещата правно, защото мисля да си разваля договора с оператора, след като ми променят съдържанието.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 24 Фев 2015, 18:55

[quote="©"]Това ефирно ли смятат да го пуснат, че намесихте цифровата телевизия?
Намесих цифровата телевизия защото , ще пускат 25 национални канала в които фигурират и диеми и бтв-та и тем подобни.
Имах предвид че ако екшъна мине на антена не означава че ще гледаш шампионска лига безплатно , а че ще си направят платен канал и ще я пускат по него.Кел файда че ти пуснали една камара канали като по тях ще вървят само турски сапунки :evil:

Иначе подочух днес че тия от диема щели да взимат правата на НБА.Това трябва да се провери , какво означава точно.
Ако са купили един мач седмично си е направо подигравка :mhihi: , обаче ако излъчват най-добрите мачове всяка вечер ще се замисля доста сериозно - все пак миналия сезон плащах 32лв на месец за лийг пасса , а тука ще е 4 кинта , е няма да са всички мачове но ... ако са 10 седмично примерно става :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 24 Фев 2015, 19:28

За НБА специално си е точно по един мач на седмица - всяка неделя от 22:30. Ще има и някакво обзорно предаване в четвъртък. Вече от плейофите щели да излъчват повече мачове, но колко точно не е ясно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 24 Фев 2015, 19:59

daddy_ написа:
dimodi написа:...Според мен можеше да се плаща на мач, примерно човек да праща някакъв СМС за 50 стотинки и му пускат да гледа ЦСКА - Левски, без да го задължават да плаща за останалата плява....D

Нали тогава ще лъсне колко човека гледат мачовете на "националната кауза" :mrgreen:

Ти па- Кирчо се изрепчи, че каузата са най-гледаните от А група в БГ....
Венци корема да не остане по-назад пък обяви, че Славия са били трети по зрителски интерес :mhihi:

Блиц пуснаха една анкета, та им лъснаха задниците и на двамцата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от dan-dam » 24 Фев 2015, 23:40

zazomazo написа:
daddy_ написа:

Ти па- Кирчо се изрепчи, че каузата са най-гледаните от А група в БГ....
Венци корема да не остане по-назад пък обяви, че Славия са били трети по зрителски интерес :mhihi:

Блиц пуснаха една анкета, та им лъснаха задниците и на двамцата :mhihi:

http://www.novsport.com/news1286071_1024.html
:mhihi:
100 кила ракия давам само да ги гледам по телевизората :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Фев 2015, 9:35

Leon написа:
© написа:Не знам до кога Диема държат правата за английското, но предполагам края на договора наближава и за да могат да се окопаят още повече и да не изпуснат първенството пускат платен канал, ако е успешен ще го вземат без проблем. Иначе БТВ чука на вратата с една торба пари
Така поне си мисля

Диема имат права за още 2 сезона, не е скоро. Плановете им за платен канал са стари и като успяха да вземат А група за 5 години беше идеалния момент да ги реализират. Българско и английско първенство в един канал са огромно предимство и ще го ползват, за да наложат най-после модела на платените канали. Няма да казвам колко струват правата само на EPL, но сумата е доста милиони и като цяло са авантюра. от която БТВ и другите канали се отказаха. Няма да сравянвам със западни, богати страни, но в Турция най-ниския абонамент на Дигитюрк с двете първенства беше 50 лири миналата година... 4 лв. пак е субсидирана цена реално, ако не се алокират пари от таксите за другите канали на Нова, които им плащат кабелните оператори.

Тук са сложили някакви огромни билборди, че ме накара да проверя - 34,80лв за България спортен пакет с 230 канала с 40HD . Иначе местните кабелни в едни специални райони го пускат без пари :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от dan-dam » 25 Фев 2015, 13:30

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Фев 2015, 14:28

http://news.dir.bg/news.php?id=18561401
поне да не ни е яд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата