Скоба на паркиран автомобил в зелена зона.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Скоба на паркиран автомобил в зелена зона.
dynalias написа:ще ви напиша тук за да знаете ако изпаднете в такава ситуация какво да правите.
И без да пишеш ако ми сложат скоба и падне ще си я снимам за фейса и си ги слагам на хоя.

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Дай да ти я купя. Сам ще се заключвам по синя/зелена зона да видя дали ще ме разкрият
нема им се верва 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Пусни я на търг, че и на мен ми идват едни първоаприслки идеи

Ubi dubium, ibi libertas
room101 написа:...
Принципно много си прав, като изключим това за времето за паркиране...

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
@dynalias, драсни едно чертежче на скобата с размерите, да си направя една, че идеята на @maxpower да спирам по платените зони и сам да се заключвам много ме изкефи. 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
CTORH написа:@dynalias, драсни едно чертежче на скобата с размерите, да си направя една, че идеята на @maxpower да спирам по платените зони и сам да се заключвам много ме изкефи.
То понеже в София е трудно да видиш закопчана кола и да си я снимаш.

Не взимай никакви препоръчани писма срещу подпис и да не ти пука . Интересно как са ти намерили телефона, бахти полицейската държава
Не Мы такие, Жизнь такая
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
имат няква база данни,един път пуснеш ли смс за даден номер на автомобил по някакъв начин си им в системата,например преди месец някъде спирам и си викам то е накрая на работното време няма да пускам смс и след 5мин аз получих смс,че ми е закопчана колата 
в случая те знаят,че еди коя си номер скоба им липсва,имат и снимка на закопчаната кола с рег.и номер-от там нататък да те издирят не е някава философия

в случая те знаят,че еди коя си номер скоба им липсва,имат и снимка на закопчаната кола с рег.и номер-от там нататък да те издирят не е някава философия
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век

stefanoff написа:Интересно как са ти намерили телефона, бахти полицейската държава
Една случка по този повод. Братовчед ми си е регистрирал колата на баба ми на името в Плевен, а учи във Варна. Загубил си плевенския номер във Варна и след 2 дни ми звънят на мен от РПУ Варна с въпроса: "Познавате ли еди коя си (баба ми)?" и аз изтръпнах - викам си или е гушнала букета или някакъв инцидент е станал с бабето...
След положителен отговор тоя започва да ми рецитира: "Еди кой си автомобил с еди кой си номер е неин и си е загубила номера във Варна, но не можем да се свържем с нея. Кажете и че може да си го вземе от еди кое си РПУ..."
Като си разказа приказката го попитах откъде са я свързали баба ми с мен и от къде ми имат номера, но не ми каза... Така и не разгадах загадката

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кухите всичко знаят, друг е въпроса дали искат да го използват. Преди 10-тина години ми се запали колата. Регистрирана е на една колежка на името. Без да и звънят изобщо на нея по телефон или да я търсят на адрес тия пристигат и ми звънят на вратата заедно с пожарникарите. 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Е за последният случай, е достатъчна някоя съседска бабичка, от тия дето знаят всичко. 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Подобна случка - преди да сложат ограничение в часовете за паркиране цял ден пращах смс-и и накрая само за 1 час изпуснах и оп - скоба. Съответно се вбесих и почнах да я разглеждам и единия от винтовете беше хлабав. Развих го, хвърлих скобата в кофата и си тръгнах. След малко се развъняха със същите простотии за съд и глоби... Казах им да си таковат майката и оттогава минаха години...
Така ,че ги зае$и, а който го интересува винтовете се развиват с шестограм 8мм на който в средата е направена дупка около-3/4 мм.
Така ,че ги зае$и, а който го интересува винтовете се развиват с шестограм 8мм на който в средата е направена дупка около-3/4 мм.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
Благодаря ви колеги!
Искаха да ме самонагъзят, като отида сам при тях, но не успяха... Сега поне разполагат с една скоба по малко и ще спестя на един колега по малко главоболия във въпросната община. 

history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
Ето и малко развитие по темата. Днес ми се обади някакъв квартален от полицията в моя град който искал да ми връчи призовка и трябвало да отида до града където са ми сложили скобата с тая призовка. Май няма отърване от тая работа... Работата им била само да ми предадат призовката и до последно като ги питах защо искаха да се срещтна с тях не искаха да ми кажат и накрая ми казаха. Съвет от вас? Имам 2 варианта: първият да им блокирам номера както с тези от Стара Загора, но предполагам, че ще ме изчакат след работа като се прибирам и ще ми връчат призовката или имат друг начин не знам. Или да отида в понеделник в полицията и да ми я връчат и да вървя да си плащам за случката...
history:
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Тия от полицията още 100 години няма да се оправят. Когато има някакво сериозно основание - призовка от следовател/съд, квартания идва на крака до адреса ти, за да ти го връчи, ако те няма ти залепя бележка. Всякакъв друг вид оведомления по тел. с гълъб и т.н. са несериозни и са с цел сплашване. Ако закона не предвижда да те приканят с призовка, то кварталния не може да оправдае ходенето до адрес и тогава се почва тактиката с прозвъняването, надявайки си къде от страх, къде от съвест, че ще отидеш доброволно да те таковат.
Спокойно си продължавай напред. Те ако имат някакъв зор и/или основание(законово) за нещо, нека те да си направят труда да те намерят и връчат призовка или там каквото е.
Спокойно си продължавай напред. Те ако имат някакъв зор и/или основание(законово) за нещо, нека те да си направят труда да те намерят и връчат призовка или там каквото е.
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4