Имате ли проблеми със съня?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- da_ne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316ti
- Мечтае да кара: 325ti
Re: Имате ли проблеми със съня?
Мене откакто един доктор ме прати да умирам, а после се оказа че нищо ми няма ми се разби съня и се сдобих с колит.
Отначало беше много зле положението и заспивах за два часа от умора и после се будех и цяла нощ си мислех глупости, та ходих да ми леят куршум и се пооправих.
Сега си спя, ама ако нещо ме събуди се разсънвам и минава час докато заспя пак, а преди си заспивах веднага.
Отначало беше много зле положението и заспивах за два часа от умора и после се будех и цяла нощ си мислех глупости, та ходих да ми леят куршум и се пооправих.
Сега си спя, ама ако нещо ме събуди се разсънвам и минава час докато заспя пак, а преди си заспивах веднага.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Не,той има пробем с мене.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
можеш да опиташ със сребърна вода, сутрин и вечер пиеш по малко или само преди ляганне, както си решиш. на мен ми помогна и сега спя като къпан 

Аз ползвам стар и изпитан метод на моите колеги. В началото не им вярвах, но израза "Ще дойде време когато, ако не си сложиш мезе и нещо за пиене няма да можеш да заспиш..." се оказа вярно. Казаха също и че "Така се ражда битовия алкохолизъм" предполагам и затова ще се окажат прави 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2