Поредната "българщина"...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Поредната "българщина"...
hell's angel написа:и ги изнасят в Гърция по 3 евро бройката, не ги ли мернахте нЕкъде![]()
![]()
Приказки от 1001 нощ...
Намери ми един такъв купувач за "по 3 евро бройката" да му продам 100 тона. Ще се разберем за комисионната после

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ако събереш една гондола 15,15,15 с една гладка страна - пиши едно ЛС

Ubi dubium, ibi libertas
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
10x10x10 май бяха... И по 1 евро да са, пак се получава сериозна сума за 100 тона 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bmw325tds написа:Поредната простотия: гражданите на Бургас да отидат във Варна за плочки.///M Power написа:bmw325tds написа:В последните няколко години всеки ремонт на булевард или сграда се прави за да се откраднат едни пари.
Пример булевард Витоша и България в София. Велоалеята по Борис в София - изкъртиха я и я направиха наново.
Реално погледнато много се краде, а този със Шкодата взима само няколко плочки.
Какъв ви е проблемът не ми е ясно?
Аз предлагам всеки гражданин на Бургас да мине и да си вземе само няколко плочки
Варна имах предвид, то ясно

А всъщност проблема е в строителя, обекта не е грижа на общината докато не бъде предаден ( протоколи , въведен в експлотация и тн. ), тоест каквото бъде открадната си е за сметка на строителя

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
пфффффффффф нямам думи .... това не може да се е случило .....
стоим и си гледаме отстрани
изляза му набия канчето да му дойде акъла ...... и като дойде полицията ще кажа ,че е паднал няколко пъти докато ги разтоварва .......

стоим и си гледаме отстрани

изляза му набия канчето да му дойде акъла ...... и като дойде полицията ще кажа ,че е паднал няколко пъти докато ги разтоварва .......

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
///M Power написа:bmw325tds написа:Поредната простотия: гражданите на Бургас да отидат във Варна за плочки.///M Power написа:bmw325tds написа:В последните няколко години всеки ремонт на булевард или сграда се прави за да се откраднат едни пари.
Пример булевард Витоша и България в София. Велоалеята по Борис в София - изкъртиха я и я направиха наново.
Реално погледнато много се краде, а този със Шкодата взима само няколко плочки.
Какъв ви е проблемът не ми е ясно?
Аз предлагам всеки гражданин на Бургас да мине и да си вземе само няколко плочки
Варна имах предвид, то ясно![]()
А всъщност проблема е в строителя, обекта не е грижа на общината докато не бъде предаден ( протоколи , въведен в експлотация и тн. ), тоест каквото бъде открадната си е за сметка на строителя
Няма значение на кой е в момента тротоара, тук става въпрос за наглост и съзнание за безнаказаност.
Сега би трябвало и на двамата да им лепнат по една дебела глоба (10 000 лв примерно) пък после да ходят да вземат още малко.
А за колегите дето викат: К'во толкова взел е 10 плочки от ментетата. Ами да дойда да си взема чистачките ти от 15лв или да ти взема джантите, щото били 16-ски и не са много фешън???
Аре сиктир - кражбата си е кражба!
А за това, че са 10 плочки - 10 000лв глоба и ако няма - обществено полезен труд (да донаправи плочките примерно, както и на още някой тротоар).
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Така е, трябва да се гепат и накажат кокошкарите. И важното е да ревем и да правим БиТв-и сензация за чистачките и джантите, при положение, че са ни свили колата
То затова и енергията не се насочва правилно, щото отдушници дал Господ 

Ubi dubium, ibi libertas
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
И аз искам първо да покажат коя фирма ремонтира участъка.Как е спечелила търга за да извърши тази дейност.Срещу каква сума ще го направи.Каква е била причината да се назначи ремонт,нещо наложащо ли е било.Защо фирмата не се е погрижила да отдели обекта на ремонт от останалата част на булеварда чрез заградителни съоръжения.
Ако всичко е ОК по горните въпроси,честно и почтено направено,ще линчуваме шофьора на шкодата.
Засега избирам да гласувам за по-малкото зло,нали така е модерния призив-по добре двама трима да откраднат плочките на една фирма която сама не се е погрижила да опази инвентара си,отколкото фирмата да ме обере мен като данъкоплатец извършвайки съмнителна обществена поръчка.
Ако всичко е ОК по горните въпроси,честно и почтено направено,ще линчуваме шофьора на шкодата.
Засега избирам да гласувам за по-малкото зло,нали така е модерния призив-по добре двама трима да откраднат плочките на една фирма която сама не се е погрижила да опази инвентара си,отколкото фирмата да ме обере мен като данъкоплатец извършвайки съмнителна обществена поръчка.
- d.raychev
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е34 М5
jorsenbmw написа:И аз искам първо да покажат коя фирма ремонтира участъка.Как е спечелила търга за да извърши тази дейност.Срещу каква сума ще го направи.Каква е била причината да се назначи ремонт,нещо наложащо ли е било.Защо фирмата не се е погрижила да отдели обекта на ремонт от останалата част на булеварда чрез заградителни съоръжения.
Доколкото съм забелязал като минавам от там е "Инжстрой" фирмата.Друга информация за проекта нямам аз,ако някой съгражданин-колега има,нека сподели!

popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга

един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга

jorsenbmw написа:И аз искам първо да покажат коя фирма ремонтира участъка.Как е спечелила търга за да извърши тази дейност.Срещу каква сума ще го направи.Каква е била причината да се назначи ремонт,нещо наложащо ли е било.Защо фирмата не се е погрижила да отдели обекта на ремонт от останалата част на булеварда чрез заградителни съоръжения.
Днес плочки от тротоара, утре фирма за далавери. Която краде от теб, данъкоплатецо. Или викаш да изчакаме докато стане така и тогава да пееме?
По тая логика да взема една кирка и да махна всички плочки от тротоара и да си направя алейки из двора, че в магазина искат пари (пък и трябва да паля колата и да я цапам и т.н., а тия са отпред) ?
Пък после може и протестно писмо да пусна в какво състояние е тротоара, по който минават майки с колички и възрастни хора и да плюя тая скапана държава, щото аз си плащам данъците.

Недей те да се отклонявате от темата, аз като мина на червено да ли БМВ са ми виновни. Или щото копирали спирачки от Порше, то проблема не е в мен и мога да си минавам на каквото си искам???
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
Рибата се вмирисва откъм главата.
Който разбрал разбрал.
За мен няма разлика между този дето си ''бере'' плочките и тези от форума дето не са си регистрирали колите в данъчното,дето реват по разни теми дали все още може да се минава ГТП без платен данък.
И едните и другите ощетяват държавата.на всички ни е ясно как работи съвремения икономически строй,неплащането на данъци също е кражба от общия бюджет.
Така че,който си мисли че е най-чист и безгрешен,той да хвърли пръв камък......
Който разбрал разбрал.
За мен няма разлика между този дето си ''бере'' плочките и тези от форума дето не са си регистрирали колите в данъчното,дето реват по разни теми дали все още може да се минава ГТП без платен данък.
И едните и другите ощетяват държавата.на всички ни е ясно как работи съвремения икономически строй,неплащането на данъци също е кражба от общия бюджет.
jorsenbmw написа:Рибата се вмирисва откъм главата.
Който разбрал разбрал.
Това не е оправдание.

P.S.
Дай като няма безгрешен, да стане анархия, а?

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
От 25 години СИ Е анархия и свободия.
който има друго мнение-да се обоснове.
който има друго мнение-да се обоснове.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Недей си плащай тока или мини през камера с 200км/ч, да видиш колко организирано ще си санкциониран. Анархия е в Сирия, Сомалия и т.н.
П.П. Нещо напоследък пак забелязвам как във всяка тема хората, пишещи от чужбина, обясняват какво било в България
П.П. Нещо напоследък пак забелязвам как във всяка тема хората, пишещи от чужбина, обясняват какво било в България

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
И като си плащам тока, включително тоя на мангалите и на дърпащите, теми като тая и мяукането във фейса с к'во ми помагат, да намаля гешефтарите по веригата ?
Ubi dubium, ibi libertas
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4