Помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 318i/ M34 Engine/ 10/1998

Re: Помощ

Мнение от Hellthrone » 15 Мар 2015, 11:06

dinogi20 написа:Колега, първо поздравления за начинанието, което си решил да направиш и да дариш бъдещата си съпруга с такова щастие. Проблемът е, че нещо не звучи как трябва "блъснах си колата" ама Вие дайте вашите тунинговани коли, никой няма да ти даде да му караш колата за 40 50 хиляди а и повече и да гърми Драгана Миркович надали? По скоро помисли нещо по умерено да се случи да паркирате 3 хубави БМВ-та някой да те вози, да е малко по интелигентно нещо червено килимче да и паднеш на колене...не знам твое си виждане за това как трябва да се случи ... Така поне специално аз бих се навил ;) Успех

Благодаря ти за предложението, до някъде си прав да. Но както сам каза всеки има свое виждане. А тази моя идея мога да ти кажа, че с всяка минута се дообработва, защото се опитвам да погледна нещата от странична гледна точка за да мога да направя по-добра аранжировка, а съответно и посланието да е по-силно! Защото както споменахме вече не става на дума само за едно предложение, а за това какво ние като хора можем да покажем! Защото така ще се види и ще се знае, че има хора обединени не само от една марка, ами от чисто човешки чувства, показвайки, че симпатизантите на марката сме нещо повече от хора със тежък крак на газта! :) Благодаря все пак за критиката, което е най-хубавото, защото винаги съм отворен за такива критики! Не съм съвършен, човек съм като всеки от вас и е хубаво да се знае, че всеки може да е човек с всеки стига да поиска! А така можем и заедно да вървим напред в живот и нашето бъдеще!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

Мнение от kichuka » 15 Мар 2015, 11:42

И на мен типа музика изобщо не ми допада за повода. Верно любими песни ама за маса. Аз лично бих избрал някоя класическа българска или английска нежна песен, специално за предложение за брак, защото с тия чалги какво следва? Казва "Да" и да врътнем по един гюбек ? Много по-красиво ще е с някоя романтична песен, а и все пак ако ще избиваме клишета спрямо бмв-стите точно чалгата е едно от тях :) ... лично мое си мнение :)

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 15 Мар 2015, 17:02

Благодаря ви, за тези които не успяхте да дойдете на срещата днес от 13 часа ще бъда довечера на събирането в Акваленд и ще се видим с повечето надявам се да обсъдим какво и що! благодаря ви за критиките, страхотната съпричастност и всичко!

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 15 Мар 2015, 17:17

Ок, значи както говорихме остава тогава песента на Roy Orbisson - Prety Woman. След час горе долу ще се видим с останалите ентусиасти на сбирката! :)

Потребител
Аватар
Кара: contact
Мечтае да кара: Compact V8
Детайли за колата: 325 TDS compact

Мнение от DriftFreak » 15 Мар 2015, 21:37

Евала пич за плана и смелостта
П.С. искам видео от това уникално предложение ! успех
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 16 Мар 2015, 0:13

Който ще дойде в Четвъртък и смята, че в Сряда може да дойде на суха тренировка да заповяда от 19:30 на следните координати: https://www.google.bg/maps/@42.115559,2 ... W1ssng!2e0
Значи да допълня след магазина за плочки има фирма със синя ограда. Като свърши оградата има пресечка и там навътре на първото кръстовище! Ще ви очакваме и ще се радваме да покажем кои сме!

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 16 Мар 2015, 20:36

Приятели и колеги последната информация ми е, че действието ще се развива Четвъртък 19.03.2015 година от 10 и 30! Тогава почваме самото действие, за да се организираме и групираме моля всеки да е на адрес ул. Тракия 37, има кафене на ъгъла, там се събираме. Може през това време да ме интервюират мене у нас, затова за организацията ще отговаря колегата и приятел Александър Павлов! Той ще обясни на новодошлите планът и ще помогне да се разпределят колите и като цяло организацията за събитието! :) Благодаря ви за съдействието, че ще помогнете да направим един миг незабравим и да покажем кои сме ние феновете на БМВ като голямо семейство!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 18 Мар 2015, 10:02

Сигурен съм, че момичето много повече ще се изкефи на един спа уикенд...

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 18 Мар 2015, 13:33

За да разберете какво ще стане утре може да гледатв днешния епизод на предаването "На кафе". Гледайте от 45 минута където идва думата за същинското действие.

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 18 Мар 2015, 21:59

Благодаря на дошлите тази вечер на сбирката ни да обсъдим и разиграем като сценка горе-долу какво трябва и как да се случи утре пред камерите и цяла България в един вълшебен за мен и моето семейство момент! Момент, в който се радвах и искам другото ми семейство да бъде част! Момент, който може би заслужава възхищение за смелостта, искренноста и силата да покажеш чувствата си, да си готов да споделиш тези чувства с толкова народ и най-вече да е с хората, които винаги си вярвал, че ще ти помагат! За утре имам много уговорки, изписаха се много думи, съответно може би най-много от мене! Защо ли? Защото излиза, че... "Ами защо да го правя като аз нямам никаква полза??? Защо да го правим, ние като клуб сме много големи, че... някакъв си тука да ни занимава?" Кой какво доказва не знам! Всеки е голям на думи, на писане из форуми и т.н. Утре ще си проличи наистина, кой държи както на мъжката си дума, както на честта си, така и на хората, семейството като ги уважава! Благодаря ви много! Утре се събираме най-късно 9 часа на локалното на алеята на любовта около номера 23-25 или по дължината на улицата така, че другите да се виждаме и намерим! Който е мъж на място или жена на място ще спази обещанието си или ще намери начин ако е казал, че иска! Ако толкова иска да спи жив и здрав да е за напред!!! Ще го запомнят много хора! Но ще се радвам на всеки, който иска да направи този момент паметен за мен и двете ми големи семейства!!! Благодаря на всеки!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 19 Мар 2015, 19:06

Булката каза "Да" :winky: :mhihi:

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 19 Мар 2015, 19:48

ЧЕСТИТО на младото семейство,и браво за изпълнението на идеята ти.

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 19 Мар 2015, 19:58

Айде де.. никой ли не е направил клип ?! :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 20 Мар 2015, 0:24

Благодаря ви! Търпение, тези дни ще ги взема и кача тук и във Фейсбук!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

Мнение от kichuka » 20 Мар 2015, 23:03

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата