Нова скромна колица или старичко БМВ ,Вие как мислите ?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Аз също подкрепям избора на автомобил на старо. Бих взел модел произведен в края на производството преди смяната със следващото поколение или фейслифт.
Тъй като при тези модели всички дразнещи така наречени "детски болести" са отстранени и не се занимаваш с тях.
Нямам личен опит с нови автомобили, но от приятели опарили се знам, че новата кола си е като че ли по-голям хазарт от кола на старо. Щот като се повреди частите са за сметка на вносителя, а на тях обикновенни хич не им се набутва и правят какви ли не мизерий и глупости и накрая собственика се проклина задето е купил нова кола или кола от дадената марка. БГ реалност за съжаление!
Тъй като при тези модели всички дразнещи така наречени "детски болести" са отстранени и не се занимаваш с тях.
Нямам личен опит с нови автомобили, но от приятели опарили се знам, че новата кола си е като че ли по-голям хазарт от кола на старо. Щот като се повреди частите са за сметка на вносителя, а на тях обикновенни хич не им се набутва и правят какви ли не мизерий и глупости и накрая собственика се проклина задето е купил нова кола или кола от дадената марка. БГ реалност за съжаление!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- gena dimitrova
- Soldier of fortune
-
Нова скромна колица или старичко БМВ ,Вие как мислите ?
В крайна сметка всичко опира до приоритети- евтино, в гаранция и минимален разход vs. душевна наслада...
В крайна сметка всичко опира до приоритети- евтино, в гаранция и минимален разход vs. душевна наслада...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Напоследък карам много на майка 1-та серия и извода от тези 5-6 дни с нея е .........
Липсва ми МНОГО мойта тройчица
Ей тоя дето е измислил Е-30 е .................................
Липсва ми МНОГО мойта тройчица

Ей тоя дето е измислил Е-30 е .................................
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
за парите който имах можех да си купя кола 97-98 година но аз си купих БМВ 85-та година и трябва да ти кажа че никак не съжалявам 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Re: Нова скромна колица или старичко БМВ ,Вие как мислите ?
Alexi написа:Чудя се все още като засменям колата след някоя и друга година дали да си взема някоя новичка непретенциозна машина ,естествено с всички необходими екстри или БМВ на 5-6 години ,Е46 примерно ... Новата кола има много преимущества като гаранция ,ниска поддръжка и разход .. Е46 ще е 318 най вероятно щото 320ките са голяма рядкост и много скъпи ... и там си знам че все нещо ще има за смяна ,5 години карам БМВ .В един момент БМВто се оскъпява значително от поддръжката а пък цената му пада ... За ново БМВ пари нямам ,а ми се кара нова кола. Сумата е около 18-20 к примерно ,за ориентир
Сбъркал си форума.Естествено,че тук всеки ще ти каже да си вземеш старо БМВ.
Аз карам нова кола единствените проблеми които съм имал са - влага в фара,муха в стопа,дефектен датчик на АБС, а и някаква тракаща задна кора...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8

Вече почнахме е36-ците с Дачии да ги сравняваме!
по темата - Да ти кажа честно пич, грам не се замисляй а се метай на некое е46 и хич не му мисли.

PROSTAKA написа:zAcK написа:![]()
![]()
Май не си голям фен на БМВ
![]()
![]()
я си купи един нов Форд Фиеста и не се занимавай с тия талиги дето само се развалят
![]()
![]()
Нова фиестичка и няма да имаш наистина никви проблеми до 100 000 км, но след това можеш да я хвърлиш на отпадъци
Нова кола ,ако не е БМВ бих си взел само японска
Е аз колата не бих правил сметка за колко ще я продам,не бих я купил за търговия,бих я купил да Я КАРАМ,НЕ ТЯ МЕН ДА КАРА

А дали сам ентусиаст по-малко или по-много,то за мен е ясно,че ако имам 60 000лв. посоката е само една - към БМВ дилъра

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
MaXimal написа:Alexi написа:Чудя се все още като засменям колата след някоя и друга година дали да си взема някоя новичка непретенциозна машина ,естествено с всички необходими екстри или БМВ на 5-6 години ,Е46 примерно ... Новата кола има много преимущества като гаранция ,ниска поддръжка и разход .. Е46 ще е 318 най вероятно щото 320ките са голяма рядкост и много скъпи ... и там си знам че все нещо ще има за смяна ,5 години карам БМВ .В един момент БМВто се оскъпява значително от поддръжката а пък цената му пада ... За ново БМВ пари нямам ,а ми се кара нова кола. Сумата е около 18-20 к примерно ,за ориентир
Сбъркал си форума.Естествено,че тук всеки ще ти каже да си вземеш старо БМВ.
Аз карам нова кола единствените проблеми които съм имал са - влага в фара,муха в стопа,дефектен датчик на АБС, а и някаква тракаща задна кора...
Младеж виж от кога съм в тоз форум ,не съм го объркал, а ти?

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
MaXimal написа:Сбъркал си форума.Естествено,че тук всеки ще ти каже да си вземеш старо БМВ.
я кажи каква марка е

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Новото си е ново!! особено ако си купиш нова Мазда например, там ти се поема обслужването за периода през който автомобила е гаранционен, сменят ти всички консумативи. Кофти малко е че каското излиза скъпо, но пък при положение че разходите ти са само каско и гориво нещата се уравновесяват.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
за 20К не виждам нищо ново, което да се сравни с Е46?
а това, че да минеш 100К с едно БМВ го купуваш пак, нещо не ми се вързва
много зависи в какво състояние колата, която си е взел човек... и до каква степен си вманиачен в поддръжката.
дай конкретен модел нова кола, която сравняваш с Е46... аз само за коли от класа на форд фиеста се сещам
новото си е ново, но технология вложена в Е46 е на светлинни години от една фиеста. комфорт, управление, поведение на пътя и дума не може да става... плюса, за който се сещам е икономията на гориво. за мен това е единствената причина да си купиш нова кола от нисък клас.
това са разсъждения от гледната точка на автомобилен ентусиаст. ако на някой просто му се вози работата е съвсем разлчина. за това има и толкова различни коли
а това, че да минеш 100К с едно БМВ го купуваш пак, нещо не ми се вързва

дай конкретен модел нова кола, която сравняваш с Е46... аз само за коли от класа на форд фиеста се сещам

това са разсъждения от гледната точка на автомобилен ентусиаст. ако на някой просто му се вози работата е съвсем разлчина. за това има и толкова различни коли

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
LeX написа:MaXimal написа:Сбъркал си форума.Естествено,че тук всеки ще ти каже да си вземеш старо БМВ.
я кажи каква марка е
BMW
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5