За мъжете, които (не) отварят врати
Модератор: Общи модератори
- Новини
-
Отговор "Г". Така са ме възпитавали.
Не класифицирай хората по този начин - не е редно.
Спазвайте добрия тон за да не се налага да заключвам темата!
Touch&Go написа:Смешник. Приятелят ми от 2 години и половина е само на положение Г, дори и когато вали, защото е супер пич и супер мъжкар отвсякъде и знае как да се държи с една жена, но дойдох тука да видя каква е представителната извадка и забелязвам - правим се на принцове, докато не ни хванат. Докато има кифли като тези от конкурса ви, които видимо са дошли тук, за да забият някой с БМВ, защото всички сме сигурни, че не пишат в клуб Москвич, ще има и мъже, които отговарят с Б.
!!Asen_X написа:Отговор "Г". Така са ме възпитавали.
Аз си питах и си траех кротко, но обикновено, когато нещо псевдо се опита да ме докосне, така се получава. Извинявам се.
Ако наистина си Г, браво.
- Гост
-
Touch&Go написа:WilliamsF1Team написа:Б)
Това прави голямо впечатление...
Отварял ли си врата на жена, с която вече си правил секс?
Това ми хареса

Естествено, че прави впечатление... Най-малкото , което е повечето момичета не са свикнали на подобно внимание, което ги кара да се чувстват специални

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
има една максима,която гласи:
Ако видиш един мъж да отваря вратата на жена
То бъди сигурен,че или жената,или колата е нова
иначе Аз не отварям врата,но за сметка на това не пропускам да се развикам,ако я тресне по-силно или не я затвори от първия път
Ако видиш един мъж да отваря вратата на жена

иначе Аз не отварям врата,но за сметка на това не пропускам да се развикам,ако я тресне по-силно или не я затвори от първия път

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
то само веднъж ще е,след това ще чакаш градския транспорт,поне аз така процедирам,като някоя стане нахална и не се съобразяваЛита написа:///milko way написа:иначе Аз не отварям врата,но за сметка на това не пропускам да се развикам,ако я тресне по-силно или не я затвори от първия път
Леле на мене , ако някой ми викне за подобно нещо напук бих му тряскала вратата всеки път