Въпрос за рама на джип
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Въпрос за рама на джип
drevnia написа:speeder88 написа:Наскоро регистрирах модел преди фейслифта и номер имаше и на предно дясно колело н шасито. Въпреки че кочината е на 23 години не беше коризирла. Потърсете и там.
Точно там гледахме и ние и се виждат само две букви, различавам ги само, защото виждам номера от талона.
Има и отпред долу в ляво на стъклото ама това май не го признават.
Има го и отзад до горивния филтър.
Имам приятел със сменяно шаси без номера и са му го регнали по табелки. Ама как и какво е правил нямам идея

Ubi dubium, ibi libertas
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
hell's angel написа:drevnia написа:speeder88 написа:Наскоро регистрирах модел преди фейслифта и номер имаше и на предно дясно колело н шасито. Въпреки че кочината е на 23 години не беше коризирла. Потърсете и там.
Точно там гледахме и ние и се виждат само две букви, различавам ги само, защото виждам номера от талона.
Има и отпред долу в ляво на стъклото ама това май не го признават.
Има го и отзад до горивния филтър.
Имам приятел със сменяно шаси без номера и са му го регнали по табелки. Ама как и какво е правил нямам идея
Отзад до горивния филтър е на Дискавъри 2.
Днеска, както очаквах отказаха да го регистрират и ме изпратиха на комисия която ще дойде в сряда и те решават.
- rachnata
- Потребител
-
- Кара: бмв е34 525tds
Колега виждам че темата е стара, но ако си още във форума кажи успя ли да го регистрираш, че и аз съм по същия начин като при теб
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2