Топалов с/у Крамник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

посерко :))) но парите са много

Мнение от 535 » 30 Сеп 2006, 11:31

посерко :))) но парите са много

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Сеп 2006, 13:20

Странното е, че във всички световни форуми се присмиват на Топалов за това оплакване, тъй като анализират игрите му и отриват съвсем елементарни грешки, а не някаква кой знае каква измама. Не знам какво да мисля, но това няма да свърши добре. Честно казано никога не съм се интересувал от шах, но сега се вълнувам, защото все пак шампионът е българин.
Изображение
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 30 Сеп 2006, 13:44

Отложили са мача (6 партия), който трябвало да се играе днес. http://sportni.bg/?tid=40&oid=943640
Иво написа:... тъй като анализират игрите му и отриват съвсем елементарни грешки....

Колкото и грешки да допуска дали емелентарни или не той е световен шампион. Нека да анализират и да се присмиват, но докато някой не му отнеме титлата тези коментари са излишни.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 01 Окт 2006, 12:19

Понеже аз малко или много се онтересувам от шах,мога да ви кажа че с тази игра Топаов не заслужава да е световен шампион.Изключително слабо играе,вижте 1-2 партии и ще се убедите сами.Има нещо много гнило в цялата тази история,играе като 15 годишно дете...
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 07 Окт 2006, 17:32

5:4 за Топалов след две поредни победи. По регламент се играят 12 партии, като победител е този, който събере 6.5 точки. При равенство 6:6 ще се играят допълнителни партии с намалено време. Ето тук я има последната играна:

http://www.chessworld.net/chessclubs/fo ... age5313480

Жалкото е, че почти целия свят е против българина заради скандала с тоалетните. Изчетох бая коментари и самите фенове казват за днешната му победа така:

"A sad day for chess"
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Окт 2006, 17:46

Иво какво кават преведи,че нямам речник на тоя комп?
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 07 Окт 2006, 17:54

"Тъжен ден за шах-мата"... Всички са уверени, че скандала с тоалетните е бил с цел българите да разконцентрираме противника, който водеше с 3:1. След това ни присъдиха 1 служебна победа за 3:2 и хората се разочароваха още повече... Та общо взето поне по форумите, които разглеждам Топалов не среща никаква подкрепа от привържениците на тази игра. Дано това отмине с времето...
Изображение
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 07 Окт 2006, 18:54

Иво написа:"Тъжен ден за шах-мата"... Всички са уверени, че скандала с тоалетните е бил с цел българите да разконцентрираме противника, който водеше с 3:1. След това ни присъдиха 1 служебна победа за 3:2 и хората се разочароваха още повече... Та общо взето поне по форумите, които разглеждам Топалов не среща никаква подкрепа от привържениците на тази игра. Дано това отмине с времето...
Брат кво им четеш тъпите форуми :?: нали цяла България се ГОРДЕЕМ с ТОПАЛОВ :!: на мен ми е достатъчно че е световен шампион :!: също и при жените сме номер едно както и при ветерани и юноши аде насекъде ги гнявим :shock: :arrow: така че сите "посерковци" :fart: трябва да преклонят глава пред БЪЛГАРСКИЯ ШАХтерор :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата