Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от KPETEH » 06 Юли 2015, 14:48

Ти пак си ги прехвърли, ма ги насочи към себе си... Ходи скъсай неколко гуми... Недей пии, пази се... Хората в подобни ситуации, правят най-големите грешки....
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Юли 2015, 15:23

Колега....
Само да те "успокоя" - не ти е виновна работата, нито кариеризма, нито материалното нито вниманието. Проблема ти се нарича женска психика и той е непознаваем дори Айнщайн се е примирил. Нещо мръдват като се задържите много време без да има ясна насока или предложение от твоя страна - брак/деца. В момента в който нещата се изхабят могат да си намерят 1000 абсурдни причини за решението си. НЕ се ВИНИ.

Преди 6 месеца скъсах с приятелката ми с която имахме 8 годишна връзка. Имах същите планове като теб и също като теб трудно мога да се оплача от материалното ми положение и 2 месеца буквално ми идеше да се гръмна. Разбирам те, и един съвет - всякакви опити за извиняване, падане в краката, пръстени подаръци и молене за 2ри шанс, непрестанно звънене и опити за разговор имат ОБРАТЕН ефект.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 06 Юли 2015, 15:37

Колега,има една приказка,че жената е като маймуната-не се пуска от клона,докато не е хванала друг! Да не би каквото и е липсвало при теб да го е намерила при друг и сега да изкарва теб виновен за всичко!? Минах долу-горе през същото преди време,но клона го открих преди да се беше пуснала от моя и рязах с триона :mhihi: Е,да гадно ми беше,нооооооооооо след седмица мина и разбрах къде са били грешките и при нея и при мен,но не дадох шанс да се съберем отново!
И както казаха и другите колеги-да не направиш глупостта да се напиеш и да тръгнеш с колата за извинения и т.н. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 06 Юли 2015, 16:30

Щракай си с пръсти човече.Щом тази девойка не цени това, че си скъсваш задника от работа за да имате, ТЯ не е за теб. Ще ти го кажа с ръка на сърцето като един материалист с голямо желание за работа. Семейство се гледа с пари освен ако не желаеш да живееш като мексиканСите от ФакОлтетО :mhihi: ! Както и най големите скандали в едно семейство стават при безпаричие. Гледай си живота гони си целите няма незаменими хора.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 06 Юли 2015, 16:37

Споко братле живота не е свършил ще си намериш друга! :dunno:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Юли 2015, 16:58

BMW_RIDER написа: и един съвет - всякакви опити за извиняване, падане в краката, пръстени подаръци и молене за 2ри шанс, непрестанно звънене и опити за разговор имат ОБРАТЕН ефект.

Вярно,много,много вярно! :lol:
Не мога да ти коментирам ситуацията,когато нямам никаква идея за живота ти досега.
Нито акъл ще ти давам,щото на мен ми недостига в тази насока,въпреки,че това е единственото нещо,което може да се дава без да го имаш :lol:
Но да те успокоя поне малко-мой познат,на под 25 години е имал хубава жена,семейство с 2 деца,но се разцепва от много работа,по 16 часа всеки ден (може би без неделя само..) Тя му поставила въпроса ребром-работата или жената/семейството и отдавна са разведени :dunno:
Но той пък се ожени повторно за колежка работохоличка и всичко му е 6 :mrgreen:
Аз също се побърквах от бачкане последните годинки,но ни пари видях,ни със жена се събрах,та знай ,че има и по-зле (винаги при това :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 06 Юли 2015, 17:04

Много точно казано за клона. А повярвай щом да вземе решение да те напусне то от доста по-назад във времето се е разигравала двойната ѝ игра и сега естествено, че ще обвинява теб, както винаги обичат да го извъртат. Те никога не са виновни. Гледай си живота и след някоя друга седмица ще видиш колко си по-добре и ще срещнеш правилния човек за теб рано или късно. Не им ходи подир гъза, защото както казаха отгоре - има обратен ефект. Или по-точно ходи, но само за тези, които си заслужават и виждаш, че и те го правят към теб.
В една сериозна връзка разковничето е компромиси и доверие - липсва ли едно от двете просто няма да се получи
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 06 Юли 2015, 17:16

Няма да давам съвет как да постъпиш, нито ще търся прав или крив - малък съм и нямам опит.
Едно нещо обаче знам със сигурност - когато се чувстваш виновен боли най-много.. Колкото по-скоро осъзнаеш, че реално вината не е в теб - толкова по-скоро ще се оправиш!
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 06 Юли 2015, 17:18

Да не ти пука,пич! Изкарал си късмет,че ти е дала време.На 46 съм след жесток развод и култово обесване.Оцелях и се имам за ,ебати глупака.Сега имам нова и много по-истинска жена видяла същото.Периода е гаден и опасен за живота,но... ако си пич минава.Радвай се че си жив и си пази здравето! От здравето по-важно НЯМА.Живота явно ти предстои,но трябва да го заслужиш.Боли яко,но е готино после като спомен.Парите вече са ти ясни,осигурил си важните неща и тя те е направила доброволно свободен.Аз по- голямо щастливо стечение на обстоятелствата от това не знам.Само едно ще ти кажа за тази ситуация:-родил си се отново с писък и болка.Добре дошъл сред мъжете,умнико!!!!Време ти е да пораснеш.Така се става мъж,а и човек.Успех! Усмихни се,отвори си бира и я изпий свободен!

П.с.Дори и не си помисляй да се върнеш при нея!!!!Щом те е предала веднъж,втория път е сигурен.Бъди император в живота си ,не мекотело,няма да ти се случи отново.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Юли 2015, 18:41

Venko написа:Здравейте хора,

След 6 силни и емоционални години, днес половинката ми започна да си опакова и изнася багажа.

нямате деца заедно нали?

... останалото е шум в системата. щото плазмите и имотите не се губят.

напред и нагоре с едно на ум. следващия път като намериш жената за тебе - не я карай да чака 6 години
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Юли 2015, 18:48

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 06 Юли 2015, 20:20

Благодаря хора за подкрепата.
Много е тежко да се прибереш в празен дом.

Доста сили ще ми трябват тея дни.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Юли 2015, 20:52

:ranting:
Venko написа:Благодаря хора за подкрепата.
Много е тежко да се прибереш в празен дом.

Доста сили ще ми трябват тея дни.

Човек това са жени. Всяко нещо е предпоследно, колкото и драматично да изглежда. Недей се филмира за клона, не е задължително да си сменен, не е задължително и това да е края. Пиши и един СМС, че е жалко ,че е станало така и въпреки всичко си имал 6 хубави години без излишни драми и след това изчезни в дън земя. Насочи волята си към това 3 седмици да нямаш никакъв контакт с нея. НИКАКВО звънене, никакви СМС, никаква кореспонденция през приятели, без постове във ФБ, без "случайни" засечки НИЩО. През това време работи върху себе си и проблемите си и ако прецениш и тя не ти е звъннала до тогава леко може да пробваш отново. С моята без да преувеличавам сме си изнасяли нещата и сме си викали "край" поне 30-40 пъти. Но си го набий в главата - НИКАКВО търсене 3 седмици. И както каза АЛХ , не чакай другия път толкова време - аз го изядох по същия начин.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Юли 2015, 21:28

Некой хора тея събития ги поливат, ти тука се сдухваш, яя ... :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Юли 2015, 21:58

ogata написа:Некой хора тея събития ги поливат, ти тука се сдухваш, яя ... :mhihi:

При някои и двете едновременно :lol:
Пием като риба ,но мъката е отличен плувец дали :lol:
Както каза BMW RIDER ,дръж и стискай душата в зъби ,но за да си го правиш по-лесно,излезеш ли да пиеш-телефона вкъщи или го оставяш при твой приятел,за да не го налазиш като се прибереш :nono: .
Имало е и преди такива теми,другия много важен съвет-обграждай се с близки хора,избягвай да оставаш /пиеш сам.Нищо,че никой друг не искаш сигурно да виждаш и чуваш или че не си много весела компания.
И още нещо-много,много възможно е и да чете форума(не за да търси М броня,нали се сещаш :lol: ),така че внимавай както каза колегата с "медийните" си изяви
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата