Тежка катастрофа с Е60 в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Тежка катастрофа с Е60 в София

Мнение от boksioraE39 » 11 Юли 2015, 23:18

Загиналия е племенник на приятелка,мир на праха... Там редовно кисели дупета с всякакви кошове си правят тестове на бараките... жалко,подкрепям закона с две ръце че поне до 22 години да не се дават коли по мощни от 45кс. :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 11 Юли 2015, 23:24

Някой запознат би ли дал информация какво точно се е случило освен загубата на контрол над автомобила? Някой е изкочил на пътя, спукала се е гума?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 11 Юли 2015, 23:31

doomy525 написа: спукала се е гума?

При разрешените 50-70 км/ч дори и да гръмне гума на такъв нов автомобил това е невъзможно!
Жалко за момчетата защото разбирам, че вторият е в много тежко състояние! :cry:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Юли 2015, 10:19

Зареждах на бензиностанцията, която е на 150метра преди мястото на удара (видях само как дрифтеше преди да се забие). Младежа дрифтеше с някаква безумна скорост - от порядъка на поне 140 и за съжаление май човек тръгна да пресича или кола да излиза от сервизаи с цел да не го отнесе губи контрол и се забива в стълба. Не гледах в този момент, но това казаха момчетата, които работят на бензиностанцията.

Положението с шофьорите е трагично. Този уикенд си направих трипче София-Варна-София (много лежерно каране, без грам напрежение и бързане в двете посоки) е поне 10 пъти някой искаше по някакъв начин да ме превзема, я челно, я странично, отзад или да ме избутва в банкета защото изпреварва непозволено в завой без видимост :kuku: Всеки си мисли, че е сам на пътя и е господ и коли на по 20+++ години се карат до дупка (голф 3 ме подмина с поне 150 на междуградски път, думи нямам да опиша звуците дето се чуваха от тая кола като мина покрай мен, а 39ката е доста обезшумена :kuku: )

Шофирането се свежда до съобразяване с обстановката и една проста преценка на моментната ситуация и бай ганьо пак не иска да го прави :ranting:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юли 2015, 10:31

Простичко е, има си писти за тези неща, в града не се прави така и толкова. Най-малкото заради което е, че може да утрепеш някой невинен, освен себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 13 Юли 2015, 11:21

Винаги, при всяка катастрофа, се пренебрегва един основен фактор - инфраструктурата и пътната обстановка. Ясно е, че шофьорите карат отвратително, но имам наблюдения, че почти всички пътища у нас сами по себе си създават предпоставка за катастрофи (и съответно допринасят за по-тежки последици при евентуална катастрофа). Конкретният случай е добър пример- широк булевард, 4 ленти, без никакви мантинели, а в непосредствена близост до булеварда - сервизи, тротоар, складове, офиси, дори и бензиностанция. Какво щеше да стане, ако колата се беше забила в някоя бензинова колонка? Какво става, ако при внезапна загуба на контрол, колата навлезе в насрещното? При 4 ленти прав път, там се кара с минимум 80, а по тротоара вероятно всеки ден минават майки с колички. В случая е цяло чудо, че няма повече жертви. До преди няколко години положението беше същото с пътя Бургас - Созопол. След доста трагични катастрофи, сложиха мантинела по средата, но това е след дъжд качулка... Не оправдавам шофьора, карал е бързо, дрифтил е, доста е рискувал. Но ако пътят беше адекватно обезопасен, може би щеше да има една тотализирана кола, смачкани ламарини и много уплах, но не и трагичен изход... :confused:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юли 2015, 11:48

mangini написа:Винаги, при всяка катастрофа, се пренебрегва един основен фактор - инфраструктурата и пътната обстановка. Ясно е, че шофьорите карат отвратително, но имам наблюдения, че почти всички пътища у нас сами по себе си създават предпоставка за катастрофи (и съответно допринасят за по-тежки последици при евентуална катастрофа). Конкретният случай е добър пример- широк булевард, 4 ленти, без никакви мантинели, а в непосредствена близост до булеварда - сервизи, тротоар, складове, офиси, дори и бензиностанция. Какво щеше да стане, ако колата се беше забила в някоя бензинова колонка? Какво става, ако при внезапна загуба на контрол, колата навлезе в насрещното? При 4 ленти прав път, там се кара с минимум 80, а по тротоара вероятно всеки ден минават майки с колички. В случая е цяло чудо, че няма повече жертви. До преди няколко години положението беше същото с пътя Бургас - Созопол. След доста трагични катастрофи, сложиха мантинела по средата, но това е след дъжд качулка... Не оправдавам шофьора, карал е бързо, дрифтил е, доста е рискувал. Но ако пътят беше адекватно обезопасен, може би щеше да има една тотализирана кола, смачкани ламарини и много уплах, но не и трагичен изход... :confused:

Логиката не е особено правилна. Горните мотиви са още една причина да се кара нормално, а не идиотската. Пътищата тук не стават, факт - асфалта е хлъзгав, мантинели няма, стълбовете не са от ония, където са проектирани да се разпадат при удар и т.н. Твърде много риск и предпоставки да се пребиеш като куче.

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 13 Юли 2015, 12:03

На "шофьорчето", ако все още е жив лично бих му изключил системите. Официално вече е и убиец и за мен е поредния зеленчук в тежест на системата!!!

Грубо, нечовечно - наричайте го както искате.
Only dead fish follow the stream...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 13 Юли 2015, 12:28

Аз съм съгласен с теб. Даже думите ти са твърде меки по моите стандарти. Ако някой тръгне да се лензи и скърби за абсолютен атентатор камикадзе.... объркал е форума или пола си. Ако беше автобусна спирка а не стълб...... Не ми се мисли.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Юли 2015, 13:13

Не исках да съм първия, но съм напълно съгласен с горните два поста...
Даже се надявах шофьора да е трупът, но се оказа, че както в повечето случаи пешкира го опира не който трябва...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 13 Юли 2015, 13:49

4,6 ленти прав път, НО. Без мантинели, гаден асфалт, постоянно излизат хора от сладове, магазини, бензиностанции. Именно поради тази причина ограничението е 60 не 150! С 60км/ч колата ще закове на място някой като изскочи. Тъжна картинка :( .
Всеки е правил глупости. Въпроса е като ги правиш да застрашаваш единствено себе си.

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 13 Юли 2015, 14:04

ceco_kd написа: Лошото е понякога, че дори бавно и съобразително да караш не се знае кой е срещу теб в летящия с десетки километри в час над ограничението автомобил и страдат после и невинни хора и се почернят семейства.

Doberman_vas написа:Е прасета сме си и това е положението.

MadChicken написа:На "шофьорчето", ако все още е жив лично бих му изключил системите. Официално вече е и убиец и за мен е поредния зеленчук в тежест на системата!!!

Don_Diego написа:Шофирането се свежда до съобразяване с обстановката и една проста преценка на моментната ситуация и бай ганьо пак не иска да го прави :ranting:

jorsenbmw написа:Ако беше автобусна спирка а не стълб......

+1
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 13 Юли 2015, 16:56

Пилев написа:4,6 ленти прав път, НО. Без мантинели, гаден асфалт, постоянно излизат хора от сладове, магазини, бензиностанции. Именно поради тази причина ограничението е 60 не 150! С 60км/ч колата ще закове на място някой като изскочи. Тъжна картинка :( .
Всеки е правил глупости. Въпроса е като ги правиш да застрашаваш единствено себе си.

Е на 4 лентов път в ясно и слънчево време през деня няма как със 200 коня да караш със 60 - ясно е...но и 130-140 и подобни е безумие!
Оптималното е 70-75 км в час в хубаво време и при наличие на стабилно возило от висок клас.
При птп със 70-75 км в час в коли като Е60 - А6 - Е клас 2006г. - Е клас няма да има смърт.

От друга страна е интересно във бмв форум да се възмущаваме от високи скорости тип пенсионерски клуб. Ей тез младите мого лудо карат :roll:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 13 Юли 2015, 18:26

Демирев написа:Е на 4 лентов път в ясно и слънчево време през деня няма как със 200 коня да караш със 60 - ясно е...но и 130-140 и подобни е безумие!
Оптималното е 70-75 км в час в хубаво време и при наличие на стабилно возило от висок клас.
При птп със 70-75 км в час в коли като Е60 - А6 - Е клас 2006г. - Е клас няма да има смърт.

От друга страна е интересно във бмв форум да се възмущаваме от високи скорости тип пенсионерски клуб. Ей тез младите мого лудо карат :roll:

А от трета страна - много малоумно мнение :no:
Как всички Ганьовци карат с 40 по пътищата из Европа ?! Как ?!
Къде по света може да ми покажеш в градски усповия пътен знак показващ, че може да се движиш с повече от 60 км/ч ????? :kuku:
Какво значи "стабилно возило от висок клас" ?! Защото Паоло (детенцето от Стара Загора) го погуби точно такова "возило" !
И какво ще рече няма да има смърт ?! Ти хората извън тоз барутник смяташ ли ги, или ????????????
Много малоумно мнениче, честно !
И просто се чудя как никой още не ти е сипал, защото ми писна от псевдо келеши като тези дето са се буторясали ! Писна ми като дойдат да питат кои са най-евтините гуми или накладки, или филтри ... Иначе карат "стабилно возило от висок клас", само да не ги питаш колко дават и как се молят като някакви цигани ..
Поне си редактирай мнението някак по-смислено !!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 13 Юли 2015, 20:08

ивчо написа:
Демирев написа:Е на 4 лентов път в ясно и слънчево време през деня няма как със 200 коня да караш със 60 - ясно е...но и 130-140 и подобни е безумие!

А от трета страна - много малоумно мнение :no:
Как всички Ганьовци карат с 40 по пътищата из Европа ?! Как ?!
Къде по света може да ми покажеш в градски усповия пътен знак показващ, че може да се движиш с повече от 60 км/ч ????? :kuku:
Какво значи "стабилно возило от висок клас" ?! Защото Паоло (детенцето от Стара Загора) го погуби точно такова "возило" !
И какво ще рече няма да има смърт ?! Ти хората извън тоз барутник смяташ ли ги, или ????????????
Много малоумно мнениче, честно !
И просто се чудя как никой още не ти е сипал, защото ми писна от псевдо келеши като тези дето са се буторясали ! Писна ми като дойдат да питат кои са най-евтините гуми или накладки, или филтри ... Иначе карат "стабилно возило от висок клас", само да не ги питаш колко дават и как се молят като някакви цигани ..
Поне си редактирай мнението някак по-смислено !!

+11111111111111111111111111111

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата