Изгубени документи прибиране от морето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Re: Изгубени документи прибиране от морето

Мнение от Stoqnov_1979 » 29 Юли 2015, 18:30

Фидел Кастро написа:Стига сте обиждали КАТ-аджиите.
Има много свестни и разбрани момчета и като обясниш случката правят справка по ЕГН-то и номера на колата без да искат нищо дори за себе си. Все пак сме ЧОВЕЦИ!
Разбира се документите си ги вадиш наново с всичко дължимо.
Най-гадните ченгета, които съм срещал бяха в Стражица. Почти в 10 вечерта оглеждаха с фенерче дали челното стъкло не е пукнато за да ми напишат акт. :shock:

Как да не ги обиждам. Те са Човеци както каза,но само по външен вид :mhihi: Има наистина свестни,но 1 на 100. Една случка малко не по-темата,но няма как! Прибирам се една сутрин от работа преди година! Влизам в населено място и съм пуснал колата по инерция. И виждам патрулка и Човека маха :mhihi: Полицай,на баща ми втори братовчед. Викам си, този нещо ще ме пита сигурно :mhihi: спирам и ми вика че съм навлязъл с 60 км и фиша е 20 лева,ела да си го разпишеш :shock: И от тогава не го познавам този Човек! :D

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юли 2015, 23:17

Колега, законите не важат ли за роднините? Или "по село" дето всички се познават и са рода може всякак?

Евала на чичо ти!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 30 Юли 2015, 15:02

Stoqnov_1979 написа:Как да не ги обиждам.

Аз ясно съм написал, че има много разбрани сред тях!
Важното е да подходиш човешки, но тези от Стражица бяха уникални гадове и затова посочих случката.
Надявам се си ме разбрал и поздрави! :bchug: :bchug:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 31 Юли 2015, 0:18

BMW_POWER написа:Колега, законите не важат ли за роднините? Или "по село" дето всички се познават и са рода може всякак?

Евала на чичо ти!

Мисля, че малко не схвана

Предишна

Назад към Извън Темата