Възможно ли е да си върна..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Re: Възможно ли е да си върна..

Мнение от Venko » 18 Авг 2015, 10:31

Не ползвам фейсбук от години, но сега отворих и погледнах, че имат доста добре развита "help section".
Виж дали няма да намериш това което търсиш там - било то решение на проблема или контакт с правилната съпорт група.

ПП: Ако се ровиш в името на пубертета - заеви.

mambata_943 написа:
Venko написа:Колега, мани хакерите :). Драсни един мейл на съпорта на фейсбук, ако има някой, който знае как да ти помогне то това са те.

и аз това си мислех ей сега, но кои са тези изобщо :mhihi: изобщо не знам на кой да го драсна този имейл :D
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 19 Авг 2015, 0:04

Black Cat написа:Да не би да ти е просветнало изведнъж, че можеш да изнудваш въпросния събеседник с това, което сте си писали, и сега да се пукаш по шевовете от яд, че си изтрил хронологията...? :mhihi: :smoke:

хехехе, понякога съм долен, ама чак толкова... :D

deyan-enchev написа:По-добре да не знаеш Мамба.
Нищо не се трие физисчески в сайт като ФБ, просто се сменя един флаг в базата данни и въпросния разговор, пост или снимка само се скрива от потребителите. Почти нулев е шанса да се свършеш с админ да ти го възстановят, но опитай.

ако знаех кой е правилния админ, бих се свързал..

[quote="Venko"]Не ползвам фейсбук от години, но сега отворих и погледнах, че имат доста добре развита "help section".
Виж дали няма да намериш това което търсиш там - било то решение на проблема или контакт с правилната съпорт група.

ПП: Ако се ровиш в името на пубертета - заеви.

тука няма нищо общо с пубертета :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Marten » 19 Авг 2015, 10:48

stefanoff написа:http://www.computertrickstips.com/recover-deleted-facebook-messages/ пробвай да си свалиш архивно копие, тука пишат, че с него ставал номера, не съм го пробвал лично

Администратор няма да помогне, но този метод съм го тествал лично няколко пъти и работи. Наистина съобщенията във фейсбук не се трият, просто им се променя флага в базата данни. Когато се свали цялата информация за профила - ще бъдат там. Разбира се, отнема малко време докато се създаде архива. Максимално съм чакал ден. Минимално е ставало за 20 минути. На мейла получаваш линк към файл с архив, който линк работи до 5 сваляния ако не се лъжа. Дърпаш файла, разархивираш и четеш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 22 Авг 2015, 17:22

Marten написа:
stefanoff написа:http://www.computertrickstips.com/recover-deleted-facebook-messages/ пробвай да си свалиш архивно копие, тука пишат, че с него ставал номера, не съм го пробвал лично

Администратор няма да помогне, но този метод съм го тествал лично няколко пъти и работи. Наистина съобщенията във фейсбук не се трият, просто им се променя флага в базата данни. Когато се свали цялата информация за профила - ще бъдат там. Разбира се, отнема малко време докато се създаде архива. Максимално съм чакал ден. Минимално е ставало за 20 минути. На мейла получаваш линк към файл с архив, който линк работи до 5 сваляния ако не се лъжа. Дърпаш файла, разархивираш и четеш.

още не съм се свързал с админ, ама то щото не знам кой е такъв :D иначе съм написал по-нагоре, че свалих файла, но точно с този човек ги няма хронологиите.. :(

Предишна

Назад към Извън Темата