Място за почивка в БГ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Re: асд

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Окт 2006, 12:41

absix написа:
Мерси много! Май направих избора 8)

хайде весело и умната :mhihi:
Изображение
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 03 Окт 2006, 12:56

Аз би ти препоръчал хотелски комплекс Априлци в г.р Априлци ако искаш наистина да починешш :P http://www.aprilci.com/

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 03 Окт 2006, 13:37

Пътя за банско миналия месец беше ужасен защото го ремонтираха, преди да тръгнеш провери дали са го оправили, защото ще се наиграеш зверски ако е като преди.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 03 Окт 2006, 13:45

Малкия написа:Аз би ти препоръчал хотелски комплекс Априлци в г.р Априлци ако искаш наистина да починешш :P http://www.aprilci.com/

Мерси... пътя до там си е ебал майката :( няма ли някой да се сети да го пооправи поне малко ...

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 03 Окт 2006, 14:02

I.Voykov написа:Пътя за банско миналия месец беше ужасен защото го ремонтираха, преди да тръгнеш провери дали са го оправили, защото ще се наиграеш зверски ако е като преди.

Пф, как да разбера? :shock:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 03 Окт 2006, 14:46

Плевен - Парк Кайлъка.. има 2-3 много хубави хотели който ще задоволят доста изискани гости, цените са малко дебели ( миналия път платих 110 лв за двойна стая, нормална даже не беше ВИП)...Но има и други хотели със същите условия на по ниски цени.

Също така на Чифлика е много хубаво както и Девин, Хисаря и т.н.

Аватар

Мнение от absix » 03 Окт 2006, 14:57

За Чифлика знам, наистина добро място и доста евтинко. На 8-ми декември в басейна отвън с бърбън в ръка, ехххх.... :P

Аватар

Мнение от absix » 17 Окт 2006, 18:31

Само да добавя, че бях на въпросното място - Катарино СПА. Екстра доволен останах. Прекрасно място (а, уцелих и нечовешко време), чист и спретнат комплекс, една камара неща за правене + екстри, много добра храна, тук-там някоя объркана сервитьорка :mhihi: През уикенда е фул хаус, но през делничните дни са една шепа хора.

Заслужава си парите! Зимата сигурно е лудница.

Мерси на Nucl3arDru1D за предложението :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Окт 2006, 21:29

Всичко зависи от това какво искаш ти...да си починеш или да разгледаш някои от забележителностите на България ( в което се съмнявам )
:arrow: СПА Хотел Девин - гр.Девин (разположен е в центъра)
:arrow: Хотел Панорама - Сандански
:arrow: нещо в Арбанаси ?
:arrow: Комплекс Боляри (обл.Велико Търново)
:arrow: СПА Хотел Олимп (Велинград)
:arrow: Хотел Абир (Велинград)
:arrow: Хотел Велина (Велинград)
:arrow: Комплекс Чифлика
:arrow: Коплекс Априлци
:arrow: Белоградчик...?

Има много варианти...стига по-конкретно да кажеш какво искаш ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Окт 2006, 21:33

absix написа:Само да добавя, че бях на въпросното място - Катарино СПА. Екстра доволен останах. Прекрасно място (а, уцелих и нечовешко време), чист и спретнат комплекс, една камара неща за правене + екстри, много добра храна, тук-там някоя объркана сервитьорка :mhihi: През уикенда е фул хаус, но през делничните дни са една шепа хора.

комплекса е наистина добър :D
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 18 Окт 2006, 8:51

absix написа:Само да добавя, че бях на въпросното място - Катарино СПА. Екстра доволен останах. Прекрасно място (а, уцелих и нечовешко време), чист и спретнат комплекс, една камара неща за правене + екстри, много добра храна, тук-там някоя объркана сервитьорка :mhihi: През уикенда е фул хаус, но през делничните дни са една шепа хора.

Заслужава си парите! Зимата сигурно е лудница.

Мерси на Nucl3arDru1D за предложението :P

радвам се, 4е ти е допаднало, бате ;)
Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 18 Окт 2006, 17:15

videlov написа:определено темата беше полезна .. благодаря за идеята за Боженци .. ето какво си харесах да тествам ;)

http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=73

ако наистина тръгнеш за боженци,то задължително ще минеш през комплекс "фенерите",аз ти препоръчвам да останеш там защото е прекрасно има механа,ресторант,кафе-сладкарница,охраняем паркинг и стаи с вани ,телевизори,двд и гооооолеми спални.а и боженци е на 15 мин. пеша
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 22 Окт 2006, 13:10

Тамън бях заделил някои лев и като прочетох тая тема реших за какво да ги използвам.Само си се представих с гаджето в джакузито с шампанско в ръка..... леле майко тръгвам още днес...
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Окт 2006, 14:11

Паничище там е страшно красиво във всеки един сезон

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 22 Окт 2006, 14:35

Пробвай в Трявна. Хотел "Сезони" - част от веригата TUI. Има и други, но не се сещам имена. Обаче без резервация през събота и неделя не тръгвай, че е доста пълно.
Пътят: От София до В. Търново е без големи забележки - от там към Вонеща вода (Проход на републиката) или към Габрово. И двата пътя са добре поддържани и с интересни завои.
Забележителности: не знам какво искаш от почивката си, но наблизко е както споменаха колеги с. Боженци със запазена битова атмосфера (и в кръчмите), близко е и Етъра - до гр. Габрово, в началото на Шипченски проход. Над Етъра - Соколски манастир. В самата Трявна има запазен възрожденски център и е доста красиво...Възможности много.
На мен ми харесва невероятният климат - без вятър (все пак съм от Варна) и чист въздух и разбира се - кръчмите...
Селото се оказа точно във града

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата