Място за почивка в БГ?
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аз би ти препоръчал хотелски комплекс Априлци в г.р Априлци ако искаш наистина да починешш
http://www.aprilci.com/

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Пътя за банско миналия месец беше ужасен защото го ремонтираха, преди да тръгнеш провери дали са го оправили, защото ще се наиграеш зверски ако е като преди.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Малкия написа:Аз би ти препоръчал хотелски комплекс Априлци в г.р Априлци ако искаш наистина да починешшhttp://www.aprilci.com/
Мерси... пътя до там си е ебал майката

Плевен - Парк Кайлъка.. има 2-3 много хубави хотели който ще задоволят доста изискани гости, цените са малко дебели ( миналия път платих 110 лв за двойна стая, нормална даже не беше ВИП)...Но има и други хотели със същите условия на по ниски цени.
Също така на Чифлика е много хубаво както и Девин, Хисаря и т.н.
Също така на Чифлика е много хубаво както и Девин, Хисаря и т.н.
Само да добавя, че бях на въпросното място - Катарино СПА. Екстра доволен останах. Прекрасно място (а, уцелих и нечовешко време), чист и спретнат комплекс, една камара неща за правене + екстри, много добра храна, тук-там някоя объркана сервитьорка
През уикенда е фул хаус, но през делничните дни са една шепа хора.
Заслужава си парите! Зимата сигурно е лудница.
Мерси на Nucl3arDru1D за предложението

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Всичко зависи от това какво искаш ти...да си починеш или да разгледаш някои от забележителностите на България ( в което се съмнявам )
СПА Хотел Девин - гр.Девин (разположен е в центъра)
Хотел Панорама - Сандански
нещо в Арбанаси ?
Комплекс Боляри (обл.Велико Търново)
СПА Хотел Олимп (Велинград)
Хотел Абир (Велинград)
Хотел Велина (Велинград)
Комплекс Чифлика
Коплекс Априлци
Белоградчик...?
Има много варианти...стига по-конкретно да кажеш какво искаш

Има много варианти...стига по-конкретно да кажеш какво искаш

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
absix написа:Само да добавя, че бях на въпросното място - Катарино СПА. Екстра доволен останах. Прекрасно място (а, уцелих и нечовешко време), чист и спретнат комплекс, една камара неща за правене + екстри, много добра храна, тук-там някоя объркана сервитьоркаПрез уикенда е фул хаус, но през делничните дни са една шепа хора.
комплекса е наистина добър

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
absix написа:Само да добавя, че бях на въпросното място - Катарино СПА. Екстра доволен останах. Прекрасно място (а, уцелих и нечовешко време), чист и спретнат комплекс, една камара неща за правене + екстри, много добра храна, тук-там някоя объркана сервитьоркаПрез уикенда е фул хаус, но през делничните дни са една шепа хора.
радвам се, 4е ти е допаднало, бате

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
videlov написа:определено темата беше полезна .. благодаря за идеята за Боженци .. ето какво си харесах да тествам
http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=73
ако наистина тръгнеш за боженци,то задължително ще минеш през комплекс "фенерите",аз ти препоръчвам да останеш там защото е прекрасно има механа,ресторант,кафе-сладкарница,охраняем паркинг и стаи с вани ,телевизори,двд и гооооолеми спални.а и боженци е на 15 мин. пеша

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Пробвай в Трявна. Хотел "Сезони" - част от веригата TUI. Има и други, но не се сещам имена. Обаче без резервация през събота и неделя не тръгвай, че е доста пълно.
Пътят: От София до В. Търново е без големи забележки - от там към Вонеща вода (Проход на републиката) или към Габрово. И двата пътя са добре поддържани и с интересни завои.
Забележителности: не знам какво искаш от почивката си, но наблизко е както споменаха колеги с. Боженци със запазена битова атмосфера (и в кръчмите), близко е и Етъра - до гр. Габрово, в началото на Шипченски проход. Над Етъра - Соколски манастир. В самата Трявна има запазен възрожденски център и е доста красиво...Възможности много.
На мен ми харесва невероятният климат - без вятър (все пак съм от Варна) и чист въздух и разбира се - кръчмите...
Пътят: От София до В. Търново е без големи забележки - от там към Вонеща вода (Проход на републиката) или към Габрово. И двата пътя са добре поддържани и с интересни завои.
Забележителности: не знам какво искаш от почивката си, но наблизко е както споменаха колеги с. Боженци със запазена битова атмосфера (и в кръчмите), близко е и Етъра - до гр. Габрово, в началото на Шипченски проход. Над Етъра - Соколски манастир. В самата Трявна има запазен възрожденски център и е доста красиво...Възможности много.
На мен ми харесва невероятният климат - без вятър (все пак съм от Варна) и чист въздух и разбира се - кръчмите...
Селото се оказа точно във града
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3