Нямам приятели
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Нямам приятели
In_Memoriam написа:Ако ще ти олекне - не си само ти. С тая разлика, че аз не съм мърдал оттукПриятел мога да нарека точно двама човека, от които единия е писал в темата, останалите са просто познати, малка част от които за излизане и то от дъжд на вятър

Да и аз съм горе долу така..тва със фитнеса е добре, поне аз се запознах с някои момчета откакто тренирам сериозно. Даже с един пич излязохме веднъж и то на нова година в един сняг

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
...Та така и аз да се включа...ами пътувам на същия кораб като колегата,поради стечение на обстоятелствата ми се наложи да сменя 3 различни училища в различни градове с една дума ужас.Инак завърших висше в Благоевград но поддържам връзка едва с 2-ма колеги,от време на време по скайп.Ежедневието ми се състои от следното: от работа в къщи и от вкъщи в работа.Най-лошото е че съм от Видин а всички мой приятели от училище напуснаха града кои по чужбина или другаде-приятели никакви приятелка още по малко
В момента съм на 25 а понякога се чувствам като на 125...И все пак вярвам че хубавите неща тепърва престоят така че горе главата не се предавай и имаш един приятел в мое лице 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Приятели трудно ще си намериш!Виж познати с които да си запълваш свободното време може.Много хора си мислят че имат много приятели обаче когато изпаднеш в тежък момент се оказва че остават малцина до теб.Аз мислех че имам много приятели,какво като имах стотици номера в телефона,когато стана трудно и ми потрябва тяхната подкрепа се оказа че се броят на пръстите на ръцете ми.
Иначе познати за компания съм завързвал доста,покрай фитнеса,бокса,нощните заведения.Ама колегите са ти го казали по горе.Има значение и от града аз съм от по-малък град и тук по често се засичаш с някои и поесто попадаш с някой в обща компания.
Иначе познати за компания съм завързвал доста,покрай фитнеса,бокса,нощните заведения.Ама колегите са ти го казали по горе.Има значение и от града аз съм от по-малък град и тук по често се засичаш с някои и поесто попадаш с някой в обща компания.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Ако имаш кола до 200 коня заповядай, ако е към 300 не си добре дошъл при нас - няма да падаме я
Позитивното настроение няма как да дойде от само себе си, но просто се отпусни. Няма по-лесен начин за запознанство където и да е от лек разговор, няма нужда от тема, стига да си позитивно настроен и усмихнат и все пак да водиш разговора (с жените обикновено е добре да "дирижираш" разговора, но като цяло те да се изказват повече, а ти повече да слушаш, като освен това да показваш че ги слушаш). Не се стягай, давай го смело, с умерено самочувствие и позитивно. В тия времена на батки и селяци, няма как да не искаш да си поговориш с някой, с някой усмихнат и позитивно настроен човек, който знае къде е горе и къде е долу.

Позитивното настроение няма как да дойде от само себе си, но просто се отпусни. Няма по-лесен начин за запознанство където и да е от лек разговор, няма нужда от тема, стига да си позитивно настроен и усмихнат и все пак да водиш разговора (с жените обикновено е добре да "дирижираш" разговора, но като цяло те да се изказват повече, а ти повече да слушаш, като освен това да показваш че ги слушаш). Не се стягай, давай го смело, с умерено самочувствие и позитивно. В тия времена на батки и селяци, няма как да не искаш да си поговориш с някой, с някой усмихнат и позитивно настроен човек, който знае къде е горе и къде е долу.

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
То се каза, ама все пак - вземи си е30... Никога повече няма да си сам...
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
drago_pavlov написа:Cамо аз ли си мисля, че някой си прави та*ак с тая тема
+1 някой явно е решил да се гаври с потребителите от форума...
viewtopic.php?f=4&t=396977 тази тема е същата работа...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Може и да е гавра ама пък е безценно да видя тук колеги разбиращи женската психология по-добре от Кобилкина 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Владо написа:То се каза, ама все пак - вземи си е30... Никога повече няма да си сам...
... и да имаш пари

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Послушайте мъдрия Уинстън,господа и няма да сбъркате: Няма вечни приятели има вечни интереси !!!!!
В този свят,особено в настоящото време,няма място за излишна сантименталност.
За съжаление наблюдавам тенденция след '90 набор хора мъжете да стават рязко чуствителни,а жените с ярко изразена меркантилност .В Западна Европа особено е силно изразена тази тенденция.Но нали и ние вървим по същия път на развитие.....
Незнам на ГМО храни ли се дължи,на начина на съвременен живот ли,но честно казано се радвам че съм отраснал в други по-калени времена.
В този свят,особено в настоящото време,няма място за излишна сантименталност.
За съжаление наблюдавам тенденция след '90 набор хора мъжете да стават рязко чуствителни,а жените с ярко изразена меркантилност .В Западна Европа особено е силно изразена тази тенденция.Но нали и ние вървим по същия път на развитие.....
Незнам на ГМО храни ли се дължи,на начина на съвременен живот ли,но честно казано се радвам че съм отраснал в други по-калени времена.
Има една руска поговорка "не имей 100 рублей а имей 100 друзей"
каквато и работа да имаш, ако ще и милиони да взимаш - изкарай се от вас и иди навънка, света е навън, работата трябва да ти е сред хора, няма как да се социализираш и да създаваш нови контакти ако си стоиш в златната клетка.
На гурбет се губят приятели и контакти, това през което минаваш е напълно нормално и очаквано като не си бил тука толкова години. Всеки който е пътувал губи малко или много контактите си, важно е да го осъзнаеш за да не се филмираш, нищо ти няма, просто трябва да изградиш средата си от 0-та.. и това няма как да стане ако си стоиш у вас или излъчваш негативна енергия
трябва енергията ти да привлича хората, да има животец в теб, а не хората да те мислят за скучна пенсия 
Може да прочетеш някоя друга книга по психология, има добри книги които могат да ти помогнат, но пък не прекалявай, последно проучване показва че активното учене (чрез действия) е 9 пъти по-ефективно от това да чуеш/прочетеш.
п.с на запад е напълно нормално да се запознаеш с момиче на улицата, на спирката или в кафето, обикновено хей + усмивка може да са достатъчни за започване на разговор
сега за мъжете не знам как е
България доста изоставаше в това отношение, хората са по-консервативни и случайни запознанства се приемаха странно, но тенденцията вече е "западна".

На гурбет се губят приятели и контакти, това през което минаваш е напълно нормално и очаквано като не си бил тука толкова години. Всеки който е пътувал губи малко или много контактите си, важно е да го осъзнаеш за да не се филмираш, нищо ти няма, просто трябва да изградиш средата си от 0-та.. и това няма как да стане ако си стоиш у вас или излъчваш негативна енергия

Може да прочетеш някоя друга книга по психология, има добри книги които могат да ти помогнат, но пък не прекалявай, последно проучване показва че активното учене (чрез действия) е 9 пъти по-ефективно от това да чуеш/прочетеш.
п.с на запад е напълно нормално да се запознаеш с момиче на улицата, на спирката или в кафето, обикновено хей + усмивка може да са достатъчни за започване на разговор

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
БМВ 320d написа:drago_pavlov написа:Cамо аз ли си мисля, че някой си прави та*ак с тая тема
+1 някой явно е решил да се гаври с потребителите от форума...
viewtopic.php?f=4&t=396977 тази тема е същата работа...
Не сме един и същ човек и темата не е "гавра", а реална дилема, която дори има превес в избора.
Колкото до тази тема.. и аз съм в чужбина, почти без приятели в Бг, връщам се скоро, но след последните случки с "приятели", нещо не искам и да имам.. 1-2ма ми стигат... Днешно време няма такова понятие като "приятел", интереса клати феса, всеки си гледа неговата изгода, ми мене тва не ме устройва, щото аз съм на принципа, че най-добрите ти приятели, са тези, който ще ти носят ковчега.. За съжаление вече много малко хора го осъзнават това, но кой-както си го направи, никой не виня, всеки да си гледа кефа и тва е...
Та така ще е и за напред, тенденциите са такива вече... Парчето хартия управлява света...
Към колегата, с работа сред хора, се завързват най-добре контакти... Лично от няколко години нередовен фитнес не съм завързал нито едно приятелство.. Та няма да намериш нищо там, както и сам си написал..
П.С. И аз съм със скрит профил, заради другата тема и многото хейтъри-читатели, които има тук...

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
няма ли вече стандартния подход в тия ситуации ... пускаш Сашо Роман... сваляш бандерола/отвиваш капачката от фанта ... наливаш и така докато вече няма нужда
който не е разбрал до 18-20г, че "приятелите" за маса и лаф са много, а в нужда се броят на пръстите ... жалко ама рано или късно живота ти го показва, че тва си е индивидуална дисциплина, всеки сам за себе си и тук там малко помощ я от роднина, я от някой приятел ако ти е останал и тва е
като си видиш грешките, гледаш да не повтаряш и продължаваш, толкоз
най-лесния начин както са ти писали и колеги са хобитата... почвай нещо което ти е приятно или се запиши на някав курс по нещо и така, покрай него ще си имаш лаф с друго хора и така, все ще си паснете
който не е разбрал до 18-20г, че "приятелите" за маса и лаф са много, а в нужда се броят на пръстите ... жалко ама рано или късно живота ти го показва, че тва си е индивидуална дисциплина, всеки сам за себе си и тук там малко помощ я от роднина, я от някой приятел ако ти е останал и тва е
като си видиш грешките, гледаш да не повтаряш и продължаваш, толкоз
най-лесния начин както са ти писали и колеги са хобитата... почвай нещо което ти е приятно или се запиши на някав курс по нещо и така, покрай него ще си имаш лаф с друго хора и така, все ще си паснете
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да не гледаме епизод от завръщането на zlatko_baretata, той беше майстор на виртуалното дегизиране и късия ,но драматичен разказ 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
какви хобита имаш?
след като имаш добри доходи (не, че това е най-важното, просто можеш да си позолвяваш повече неща) може да пробваш нещо, което ще те събере с други хора с подобни интереси.
например дронове интересуват ли те? сигурно има форуми за това в БГ и може да се зарибите с някой - да се качите на Витоша примерно и да полетите над София с някое gopro на дрона :-)
примерно, стрелба с разни работи (лъкове, оръжия, кой знае..)
просто някаква такава среда, която да те събере с други хора.
не виждам как може да срещнеш някой във фитнеса, но пък аз ходя сутрин в 5 часа, та едвам има един-двама човека..
mountain biking - може да почнеш самостоятелно и в последствие да се запознаеш с някой
може да се запишеш в някой спортен клуб - футбол, баскет, волей..каквото те интересува. смисъл не да ставаш професионалист, ами просто за кеф. след някой мач или тежка тренировка каниш другите на по бира и така..
не споменавам колите, защото останах с впечатлението, че не са ти такава страст чак.
EDIT: забравих да напиша, тъй като си образован и интелигентен, почни да ходиш по разни семинари в твоята сфера, company days (не съм сигурен дали ги има в БГ, но обикновено се провеждат на места, където много фирми, които представят тяхни продукти, търсят да назначат хора и т.н.)
след като имаш добри доходи (не, че това е най-важното, просто можеш да си позолвяваш повече неща) може да пробваш нещо, което ще те събере с други хора с подобни интереси.
например дронове интересуват ли те? сигурно има форуми за това в БГ и може да се зарибите с някой - да се качите на Витоша примерно и да полетите над София с някое gopro на дрона :-)
примерно, стрелба с разни работи (лъкове, оръжия, кой знае..)
просто някаква такава среда, която да те събере с други хора.
не виждам как може да срещнеш някой във фитнеса, но пък аз ходя сутрин в 5 часа, та едвам има един-двама човека..
mountain biking - може да почнеш самостоятелно и в последствие да се запознаеш с някой
може да се запишеш в някой спортен клуб - футбол, баскет, волей..каквото те интересува. смисъл не да ставаш професионалист, ами просто за кеф. след някой мач или тежка тренировка каниш другите на по бира и така..
не споменавам колите, защото останах с впечатлението, че не са ти такава страст чак.
EDIT: забравих да напиша, тъй като си образован и интелигентен, почни да ходиш по разни семинари в твоята сфера, company days (не съм сигурен дали ги има в БГ, но обикновено се провеждат на места, където много фирми, които представят тяхни продукти, търсят да назначат хора и т.н.)

60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4