Ray Ban - къде в София ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ray Ban - къде в София ?

Мнение от alekangg » 12 Сеп 2015, 18:46

doomy525 написа:Колега според мен отиди и премери в някоя оптика желаните цаки и после си ги поръчай от нета същите /от чужбина, не olx :mhihi: /.
В България масово се вкарват боклуци и ментета..еле па за слънчеви очила :yes:

Щях да го предлагам този вариант и аз. :yes: Не виждам по-добро решение

Потребител
Аватар
Кара: Тротинетката на учинайка си

Мнение от Black Cat » 15 Сеп 2015, 1:01

О, любимият ми аксесоар, моята неугасваща страст – слънчевите очила. 8)

Имам 3 чифта Ray-Ban, с поляризация – и трите, обаче, си ги купих от оптика в Щатите, така че не мога да дам адекватно мнение за предлаганите модели на нашенския пазар. За мен със сигурност са очила, които си заслужават, и за цената си (а тя определено си е бюджетна, като за маркови слънчеви очила) мисля, че няма да намериш нещо по-добро.

Горещо препоръчвам, както от личен опит, така и на базата на някои други фактори, които няма смисъл да споменавам – оптики "Леонардо" и "Оптикласа". Във втората верига цените са с около 10-20-30 лв. по-високи. Няма как да попаднеш на менте при тях, можеш да видиш адресите на техните обекти в сайтовете им.

Преди време издирвах един модел на Armani, който не успях да намеря в посочените две оптики, но пък "Vision Express" и "Grand Optics" го имаха в наличност... Е, в крайна сметка, не посмях да си го купя от тях, а си го поръчах директно от чужбина. Просто се натъкнах на прекалено много негативни отзиви за тях в нета, което оказа решаващо влияние.

Успех с избора! :yes:
Последна промяна Black Cat на 15 Сеп 2015, 23:34, променена общо 1 път
AD ASTRA PER ASPERA

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Сеп 2015, 19:33

Ако искаш наистина качествени очила и да си сигурен, че стъклата са от СТЪКЛО - избери Persol, макар ценовия клас да става съвсем друг.
Днес си взех един Polaroid за шофиране (поляризация 3ти клас, антирефлекс) от магазина на патриарха и съм супер доволен, май повече рей баните само като съм по кафета ще ги нося :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 15 Сеп 2015, 20:12

Ако не е стъкло, не значи задължително, че е боклук! Има много сериозни марки, които не използват стъкло примерно Maui Jim и слагат в джоба рейбани и разни други

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 16 Сеп 2015, 11:52

Don_Diego написа:Ако искаш наистина качествени очила и да си сигурен, че стъклата са от СТЪКЛО - избери Persol, макар ценовия клас да става съвсем друг.
Днес си взех един Polaroid за шофиране (поляризация 3ти клас, антирефлекс) от магазина на патриарха и съм супер доволен, май повече рей баните само като съм по кафета ще ги нося :mhihi:

И аз се въоръжих от там преди 3 месеца с очила и за сега съм доволен, но оставаше и да не съм, само след 3 месеца :paranoid:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Сеп 2015, 12:26

За целта за която съм го взел полароида е убиец (високо качество и смешна цена). Скъпите цайси остават за кафетата ахахах
Иначе като хубава оптика бих предложил Оптикласа, заедно са с timeland откъдето си купувам часовниците и нямат грешка, пък и персонала им е доста кадърен и могат да те посъветват
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата