Гребен тренажор?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Re: Гребен тренажор?

Мнение от Empty_Head » 17 Сеп 2015, 17:08

slatanic написа:То хубавият е над тия 2500 ама да каже някой купувал наскоро по-евтина алтернатива. ;)

2500лв за такова нещо е някво безумние освен ако живота ти не е посветен на това или най-малкото ти е хоби... :kuku: Аз съм предвидил 300лв макс, като може и да е втора ръка, съответно като нов да е струвал около 500лв.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 17 Сеп 2015, 18:44

:mhihi: тва за трътката ми хареса. Едно малко разяснение. Има тренажори за гребане тип каяк. При негоглавното и най-голямо натоварване е в гърба, следват раменете, бицепса и въртеливото движение на тялото натоварва много корема и страничните мускули. Краката са второстепенни и не се натоварват колкото гърба, но са най-голямата упора и от тях зависи, натиско който ще приложиш върху самия тренажор. от него определено ще развиеш доста самия гръб ,рамената и като цяло горната част на тялото. Краката за да порастнат, ще трябва да ги тренираш допълнително. А за въздуха(издържливостта) която се придобива, нямам думи.
Преди треньора беше казал че 1000 метра максимално гребане се равнява на 8 часа миньорски труд, като разход на калории, но още ме съмнява да е вярно, макар че изтощението е огромно.
Та препоръчвам ти ако искаш да погледнеш и тренажори за каяк.
https://www.youtube.com/watch?v=lBvelF8 ... b7&index=2

http://www.decathlon.bg/greben-trenazor ... 10896.html ето ти един любителски за академично, който търсиш.

http://www.vbox7.com/play:560c7d03e2 ето и едно аматьорско клипче от нета, но, като цяло може да видиш самите движения и мускулите които участват
SHARK-а му е майката!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Сеп 2015, 23:44

Empty_Head написа:Да разбирам, че не мога да очаквам да разширя малко гърба и раменете от тренажора?

Щом колегата казва, че наподобява клякане и трътката расте, защо да не заякват и другите мускули? Защото не се тренира до отказ и по този начин да се стимулира растеж или..? :dunno:

за рамене ти трябва лост/успоредка ;)
след падане със ски я пъхнах в спалнята и всяка сутрин съм там, идеално за уплътняване на гърба, а и разширяване, зависи от хвата и тренировките.

м/ж при тренажора натоварва ли се стабилно и долната част на кръста (thoracolumbar fascia) или май е повече задника? не съм ползвал тренажор никога и може се бъркам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 27 Авг 2016, 15:08

За да не отварям нова тема, кажете фитнес/и в София където има гребен тренажор? Особено пък фитнес, където има Concept 2. Искам да отида и да пробвам, за да знам дали си заслужава да започвам да събирам :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 27 Авг 2016, 15:39

В Пулс на бул. България има два concept2 тренажора ;)

Предишна

Назад към Извън Темата