азраилчо.... 2 серия
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Azrail
- UFO Pilot
-
Добреее.. един по един.
Любо : Всеки е убеден в правотата си и всеки прави това, което сметне за добре, съгласно убежденията си. Според мен най-малкото, което правя за този форум, е да го държа чист от глупости и да се старая да поддържам и малкото му останал имидж. Не организирам такива светски и бляскави изяви като теб, но пък ето един малък пример : аз, който трябваше да бъда участник в последния събор, станах изведнъж организатор и с Асен хвърчахме като шурави (айде аз не толкова), докато ти се въргаляше в стаята си пиян на мотика. Какво получихме в замяна? Мен дори не ме споменаха никъде, ма аз си затраях, щото все пак не беше кой знае какво това, което свърших. Поне на Асен едно "мерси, евала" можеше да стигне, но за сметка на това го изкарахте душевно болен едва-ли-не.
Времето не го бъркам, защото си спомням точно ЛС-то, което ти пуснах, както и ЛС-то, което пуснах на Асен, възмущавайки се, как един модератор може да дава такъв пример. Дори и на шега да е било, това не те управдава ни най-малко. И лудия от пияния бяга...
Това за примирението и толерантността съм го осмилил доста пъти и общо-взето не съм съгласен с гледната точка на 90% от потребителите тук - ако не бях се замислял "Извън темата" просто щеше да е наистина локнат форум. Грешки, естествено, всеки прави, аз просто се опитвам да помисля, преди да направя каквото и да е било и се старая грешките да не са много.
Относно старата локната тема - когато един администратор реши, че темата е за лок, аз нямам право да му се намеся в решението. Мога да го дискутирам с него и евентуално да стигнем до някакъв консенсус, това е... Пък и никога никъде не съм твърдял, че съм велик, избии си тази мисъл от главата...
За начина на мислене без амбиции - тежко е от време на време, но дай да не задълбаваме, тази тема не е за тези неща.
"Хитът на месеца" го пропускам, аз рядко лъжа...
Благодаря за пожеланието, наистина се надявам да не ми е трудно...
Марто : Голяма част от живота ми се върти около БМВ. Все пак, човек трябва да си намира някакъв смисъл и цел.Останалите ти приказки са излишни, безпочвени и недобре обмислени. Моля, премисли си пак конкретния въпрос, виж точно за какво спорим (заяждаме?), прегледай предишните теми и мнения и пробвай пак. Темата за сивик-а : не съм я погледнал още, пък и нямам възможност да седя по цял ден тук, рефрешвайки през 30 секунди... А и не съм аз единствения модератор тук, че даже и отгоре - цели 4-ма сме! Стига приписвали всяка локната тема и/или изтрито мнение на мен!
Войков пък не съм го виждал да прави каквото и да е било за този форум наскоро, че той даже и рядко влиза... Може да не е толкова показен, може да си върши работата, не знам. В смисъл такъв, ти освен да се заяждаш с мен друго не си ми казвал... Чувствата са взаимни, не бой се.
Роко : момче наричам всеки, който е от мъжки пол, ти ако не чувстваш такъв - жив и здрав. И стига дигал патардия за една грешно пусната тема. Не знам какъв точно е проблемът ти, с удоволствие бих те изслушал на ЛС какво точно съм накърнил.
Любо : Всеки е убеден в правотата си и всеки прави това, което сметне за добре, съгласно убежденията си. Според мен най-малкото, което правя за този форум, е да го държа чист от глупости и да се старая да поддържам и малкото му останал имидж. Не организирам такива светски и бляскави изяви като теб, но пък ето един малък пример : аз, който трябваше да бъда участник в последния събор, станах изведнъж организатор и с Асен хвърчахме като шурави (айде аз не толкова), докато ти се въргаляше в стаята си пиян на мотика. Какво получихме в замяна? Мен дори не ме споменаха никъде, ма аз си затраях, щото все пак не беше кой знае какво това, което свърших. Поне на Асен едно "мерси, евала" можеше да стигне, но за сметка на това го изкарахте душевно болен едва-ли-не.
Времето не го бъркам, защото си спомням точно ЛС-то, което ти пуснах, както и ЛС-то, което пуснах на Асен, възмущавайки се, как един модератор може да дава такъв пример. Дори и на шега да е било, това не те управдава ни най-малко. И лудия от пияния бяга...
Това за примирението и толерантността съм го осмилил доста пъти и общо-взето не съм съгласен с гледната точка на 90% от потребителите тук - ако не бях се замислял "Извън темата" просто щеше да е наистина локнат форум. Грешки, естествено, всеки прави, аз просто се опитвам да помисля, преди да направя каквото и да е било и се старая грешките да не са много.
Относно старата локната тема - когато един администратор реши, че темата е за лок, аз нямам право да му се намеся в решението. Мога да го дискутирам с него и евентуално да стигнем до някакъв консенсус, това е... Пък и никога никъде не съм твърдял, че съм велик, избии си тази мисъл от главата...
За начина на мислене без амбиции - тежко е от време на време, но дай да не задълбаваме, тази тема не е за тези неща.
"Хитът на месеца" го пропускам, аз рядко лъжа...
Благодаря за пожеланието, наистина се надявам да не ми е трудно...
Марто : Голяма част от живота ми се върти около БМВ. Все пак, човек трябва да си намира някакъв смисъл и цел.Останалите ти приказки са излишни, безпочвени и недобре обмислени. Моля, премисли си пак конкретния въпрос, виж точно за какво спорим (заяждаме?), прегледай предишните теми и мнения и пробвай пак. Темата за сивик-а : не съм я погледнал още, пък и нямам възможност да седя по цял ден тук, рефрешвайки през 30 секунди... А и не съм аз единствения модератор тук, че даже и отгоре - цели 4-ма сме! Стига приписвали всяка локната тема и/или изтрито мнение на мен!
Войков пък не съм го виждал да прави каквото и да е било за този форум наскоро, че той даже и рядко влиза... Може да не е толкова показен, може да си върши работата, не знам. В смисъл такъв, ти освен да се заяждаш с мен друго не си ми казвал... Чувствата са взаимни, не бой се.
Роко : момче наричам всеки, който е от мъжки пол, ти ако не чувстваш такъв - жив и здрав. И стига дигал патардия за една грешно пусната тема. Не знам какъв точно е проблемът ти, с удоволствие бих те изслушал на ЛС какво точно съм накърнил.
MORE BEER!
момчета- вие сте щастливи хора що можете да заделяте толкова време да се уточнявате тука за ... медия която е за убиване на времето общо взето...
я се стегнете и си гледайте учението/работата и всекидневието вместо да преливате от пусто в празно и да се държите като ощипани моми..
все едно ви плащат за това баси..
я се стегнете и си гледайте учението/работата и всекидневието вместо да преливате от пусто в празно и да се държите като ощипани моми..
все едно ви плащат за това баси..

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз принципно съм противник на тези позорни спорове пред всички. Имаме си модераторски форум, който виждаме 90% от писалите в темата. След цирковете Ати - Пенчев и Ати - Аз пред всички гледам да не се бъркам много. И с двама ви се виждаме отвреме навреме та можем да го обсъдим в по-приятна и спокоина обстановка
А и двамата като хора ви уважавам много и според мен даже ще си паснете взаимно ако си намерите приказка, а съм сигурен, че е възможно. А кой как постъпва като модератор и какви виждания има ще се обсъди където трябва и когато трябва. Всеки е допускал грешки, дори много повече от една така, че не се хващайте за тях и да се обвинявате а постигнете нещо градивно.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Azrail написа:Любо : Всеки е убеден в правотата си и всеки прави това, което сметне за добре, съгласно убежденията си.
Тогава за какво въобще ми се обясняваш??? Попитах просто защо е изтрито мнението ми? Не получих конкретен отговор. От там стигнахме до алкохол, жени, наркотици, душевно болни и събори...
Azrail написа:Според мен най-малкото, което правя за този форум, е да го държа чист от глупости и да се старая да поддържам и малкото му останал имидж.
Това е така, но само спред теб. Според 90% от хората тук обаче не е така. Или казано с прости думи: Дразниш!
Azrail написа: докато ти се въргаляше в стаята си пиян на мотика. .
Аз почти не съм стоял в стаята си, за справка можеш да питаш съквартиранта ми

Azrail написа: Мен дори не ме споменаха никъде, ма аз си затраях,.
Извинявай, следващият път лично ще ти връча медал и грамота. Не се излагай момче, ставаш смешен! Знаеш ли колко хора си скъсаха гъзовете от работа по този събор и не се обадиха никъде да мрънкат, че не са забелязани? Ти обаче явно си нещо по-специално

Azrail написа: Поне на Асен едно "мерси, евала" можеше да стигне, но за сметка на това го изкарахте душевно болен едва-ли-не..
Казано му е, бъди сигурен

Azrail написа: Времето не го бъркам, защото си спомням точно ЛС-то, което ти пуснах, както и ЛС-то, което пуснах на Асен,..
Бъркаш го азисчо, бъркаш го

Тогава нито ти, нито аз бяхме модератори. На мен дори ми стана смешно ти в ролята на какъв ми пишеш лс със забележки. След като Асен ми се обади и ми обясни, че заради един плачко ще трябва да почина малко ми стана ясно. Нали знаеш за разликата между вагината и путката. Едното е женски полов орган, а другото тип мъжки характер. Сещаш се защо ти го пиша нали

Azrail написа: Това за примирението и толерантността съм го осмилил доста пъти и общо-взето не съм съгласен с гледната точка на 90% от потребителите тук..
Какво правиш тук тогава? Явно ние останлите потребители не сме достойни за твоето праведно модераторстване

Azrail написа: А и не съм аз единствения модератор тук, че даже и отгоре - цели 4-ма сме! Стига приписвали всяка локната тема и/или изтрито мнение на мен!
Я кажо спред теб защо всички ти се дразнят и приписват всичко на теб? Замисли се малко - няма идеални и безгрешни хора. Хубаво е обаче когато сгрешиш да осъзнаеш грешката си и да се извиниш.
Сега отивам на работа, надявам се като се върна темата да не е локната отново и някой хора да се опитват да се измъкнат по пантофки

п.с. alx, принципно си прав, но ми писна да гледам самозабравили се хора.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Иво написа:Аз принципно съм противник на тези позорни спорове пред всички. Имаме си модераторски форум, който виждаме 90% от писалите в темата. След цирковете Ати - Пенчев и Ати - Аз пред всички гледам да не се бъркам много. И с двама ви се виждаме отвреме навреме та можем да го обсъдим в по-приятна и спокоина обстановкаА и двамата като хора ви уважавам много и според мен даже ще си паснете взаимно ако си намерите приказка, а съм сигурен, че е възможно. А кой как постъпва като модератор и какви виждания има ще се обсъди където трябва и когато трябва. Всеки е допускал грешки, дори много повече от една така, че не се хващайте за тях и да се обвинявате а постигнете нещо градивно.

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
MaXimal написа: тази секция държи форума жив - или бъркам?
Според мен не бъркаш

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Azrail
- UFO Pilot
-
X-citer написа:Тогава за какво въобще ми се обясняваш??? Попитах просто защо е изтрито мнението ми? Не получих конкретен отговор. От там стигнахме до алкохол, жени, наркотици, душевно болни и събори...
Мнението ти беше изтрито, защото щеше темата да отиде по дяволите, което така или иначе стана... Пък и да видиш какво означава "ше си праа квот' си искам", да опиташ и ти малко от лайната дето ти ги ям всеки ден... Без извинение. Това ти го бях казал още в първия си пост.
X-citer написа:Това е така, но само спред теб. Според 90% от хората тук обаче не е така. Или казано с прости думи: Дразниш!
Знам, че дразня, и мен ме дразнят много неща... Просто се опитвам да си свърша работата както намеря за добре.
X-citer написа:Аз почти не съм стоял в стаята си, за справка можеш да питаш съквартиранта миДоколкото си спомням при сутрешната визитация по стаите ти лежеше като заклан.
Сутрешната ти визитация беше в 7 часа, защото не си беше лягал... Пък и някакси на такива мероприятия е нормално хората да спят по това време. Съквартиранта ти няма да питам, защото знам, че проспа по-голямата част от събора. Пък и някакси не ми се вижда логично възпитан човек да нахлува с ритник в чужда стая... В други държави се съдят за това нещо.
X-citer написа:Извинявай, следващият път лично ще ти връча медал и грамота. Не се излагай момче, ставаш смешен! Знаеш ли колко хора си скъсаха гъзовете от работа по този събор и не се обадиха никъде да мрънкат, че не са забелязани? Ти обаче явно си нещо по-специално![]()
Пак ти казвам - нито съм нещо специално, нито искам грамота. Ако не забеляза, два пъти уточних, че не съм свършил почти нищо в сравнение с други хора... Както и много добре знам колко народ си скъса гъза от търчане. Пък и до сега да си ме видял да отворя дума някъде за това? Не си, защото не бях казвал нищо.
X-citer написа:Казано му е, бъди сигуренИ къде съм го нарекъл душевно болен? Като хулиш нека поне да бъде подкрепено с факти, така малко несериозна ми се вижда работата
Както и никъде не съм споменавал, че си го нарекъл точно ти. Гузна съвест?
X-citer написа:Бъркаш го азисчо, бъркаш го![]()
Тогава нито ти, нито аз бяхме модератори. На мен дори ми стана смешно ти в ролята на какъв ми пишеш лс със забележки. След като Асен ми се обади и ми обясни, че заради един плачко ще трябва да почина малко ми стана ясно. Нали знаеш за разликата между вагината и путката. Едното е женски полов орган, а другото тип мъжки характер. Сещаш се защо ти го пиша нали![]()
Не го бъркам, но както ти, така и аз няма как да го докажем... Написах ти го в ролята на човек, възмутен от поведението ти... Наистина доста кофти ми стана тогава. Сега и мнение ли не мога да изразявам вече? Хахах, заради мен точно - едва ли. Сам си си виновен, не съм ги писал аз тези простотии. Относно женските полови органи - всеки има право да си вади изводите. Ти явно си си извадил своите.
X-citer написа:Какво правиш тук тогава? Явно ние останлите потребители не сме достойни за твоето праведно модераторстване![]()
Защо пак изопачаваш нещата? От къде на къде тръгна да решаваш кой е достоен и кой не и защо, което е по-важния въпрос? Какво правя тук - и аз не знам вече...
X-citer написа:Я кажо спред теб защо всички ти се дразнят и приписват всичко на теб? Замисли се малко - няма идеални и безгрешни хора. Хубаво е обаче когато сгрешиш да осъзнаеш грешката си и да се извиниш.
Хахаха, замислил съм се и съм го написал даже малко по-горе, че няма идеални и безгрешни хора. Защо се дразнят и защо ми го приписват - защото обикновено аз съм този, който ги "кастри". Това е ясно на всички. Само ако ми покажеш и убедиш къде съм грешил, ще се извиня. Не съм от хората, които като не са прави сменят темата или се скътават някъде. Опитай се да бъдеш убедителен и подкрепи с факти тезата си. Тогава можеш да получиш и по-конкретен отговор от мен.
X-citer написа:Сега отивам на работа, надявам се като се върна темата да не е локната отново и някой хора да се опитват да се измъкнат по пантофки![]()
п.с. alx, принципно си прав, но ми писна да гледам самозабравили се хора.
Помолил съм да не я локват като предишната. И за самозабравилите се хора бих поспорил надълго и нашироко... Защото не съм аз този, който винаги си мисли, че ще мине безнаказано, каквото и да пише.
Успех с работата и да пишеш!

MORE BEER!
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
M-TEAM написа:ама тоя форум хич не отива на добре
Глупости

Трябва да има храна от време на време за да има дисциплина!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
най-лошото е,че други ден вместо да изпиете по бира на срещата ще се гледате на кръв и какво ли ще си помислят новите членове на клуба и форума

ТДС - Турбо Див Селянин
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
За да съм спреведлив със самия себеси искам да знаете,че аз смятам Азраил за прав в 99% от нещата и напълно го подкрепям! Поне моя начин на мислене съвпада с неговия!
Смятам и Екасайтъра за приятел,но това е което мисля по въпроса,дано не ме разбереш неправилно Любо
Жалко е когато се случват неща от този сорт тук защото няма начин това да не се отрази,както знаете "казана дума-хвърлен камък" не случайно е станала пословица
Смятам и Екасайтъра за приятел,но това е което мисля по въпроса,дано не ме разбереш неправилно Любо

Жалко е когато се случват неща от този сорт тук защото няма начин това да не се отрази,както знаете "казана дума-хвърлен камък" не случайно е станала пословица

- Новини
-
Re: азраилчо.... 2 серия
X-citer написа:И какво ще стане като пусна ЛС? След като разговаряхме по телефона да има някакво развитие на нещатаАйде стига празни приказки
Решил съм да го сменя. Това смятам е достатъчно действие от моя страна?!
X-citer написа:Би ли ми показал къде точно и кого съм нарекъл малоумник???![]()
Грешката е моя - написал си "кой умник ми изтри мнението"!
X-citer написа:Мисля, че не е много трудно Цветков да го извади от кошчето и да видят всички дали не е било по темата. Дреме ми за шибаното мнение - въпроса е принципен. Написаха се още десет мнения абсолютен офтопик, но точно моето беше изтрито, което пак казвам беше АБСОЛЮТНО свързано с темата!
Изтрито мнение не може да се възтанови, само изтрита тема. След като говорихме ти казах, че мнението ти не е било за триене - демек съгласих се с теб и ти казах да изчакаш да чуя и него и да реша какво да правя. Постинга ми е отпреди да ми кажеш какво ти е било изтритото мнение. С пускане на скандали тука нещата просто не се решават. Същата работа вършеха ЛС-тата или тема в модераторския. Да се търси публичност е напълно излишно и при все че в две страници писане така и не се разбрахте кой крив, кой прав. 0% КПД

X-citer написа:Азисчо, измисли нещо друго по-оригинално. Това го написа няколко пъти вече и почваш да се повтаряш. Явно не можеш да се сетиш и за това викаш Асен да заключва темата и да ти трие лайната от задните части. Научи се малко да се оправяш сам мама му стара. От общи познати знам, че работиш професия "синчето на мама", ама не може цял живот някой да ходи по теб и да ти оправя бакиите
Асен ничии лайна от никъде не бърше и хич не го замесвайте!
В крайна сметка Азраил поддържа стила на модериране в тази секция точно такъв, какъвто трябваше да бъде но от петима модератори един да играе ролята на "лошия" и просто беше въпрос на време да му се стовари това на главата. Твърде интелигентен за да търпи простотия и твърде твърдоглав за да не може да я подминава. Ето в това е разковничето на цялата ситуация като цяло, а в конкретния случай, смятам че изтритото мнение на Ексайтъра е било напълно редовно, демек модераторска грешка според мен.
Така и не ми стана ясно за какво беше цялата олелия, при положение че яснотата дойде след точно три телефонни разговора.
И още нещо за финал... Адски съм търпелив и много ама много спокоен човек, но не си въобразявайте, че може да ми скачате на главата - това го пиша по повод всякакви опити за намеци относно личните ми взаимоотношения с даден човек, който заема някакъв пост тука. Има граници, които не съветвам никого да прекрачва или ако иска да го направи, нека се гледаме в очите.
За мен случая е приключен.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Re: азраилчо.... 2 серия

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Леле леле къв интернет кви нормални хора тука всичко е чатери хора забравили за нормалния живот и реалния свят!
------------
Форума не е място за заплахи за саморазправа. Тези неща си ги пишете на лични съобщения.
------------
------------
Форума не е място за заплахи за саморазправа. Тези неща си ги пишете на лични съобщения.
------------
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3