Терорът над българското население в област Кърджали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 06 Окт 2006, 14:06

Ами, това да се изселят всички турци и мангали повече иде на сидеровата доктрина... Но ти май не искаше да гласуваш за него, нали! :mhihi:

А, и друго се сетих да попитам - как реши, че съм искал да предложа нещо... и на теб ли да го предложа? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 06 Окт 2006, 14:10

viper написа:Ами, това да се изселят всички турци и мангали повече иде на сидеровата доктрина... Но ти май не искаше да гласуваш за него, нали! :mhihi:

А, и друго се сетих да попитам - как реши, че съм искал да предложа нещо... и на теб ли да го предложа? :mhihi:

Ти да не си прочел само заглавието? Я прочети и по-надолу?

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 06 Окт 2006, 14:15

Я повтори, че не ти схванах мисълта. Или щото спора е с жена ти се изживя като щепсел? :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 06 Окт 2006, 14:18

viper написа:Ами, това да се изселят всички турци и мангали повече иде на сидеровата доктрина... Но ти май не искаше да гласуваш за него, нали! :mhihi:

Не мога да разбера защо се заяждаш с мен :roll: Не съм писала, че трябва да се изселват хората на сила, а че на тези които не им изнася начина на живот и религията могат свободно да напуснат страната.
Не съм решила, че си искал да предложиш нещо, а просто попитах ти какво предлагаш и ако имаш някаква идея да я напишеш.
Не поддържам идеите на Сидеров и не пиша мнения, на които след това да си противореча. Всеки има право да си гласува, за който прецени и преди съм го писала :)
Изображение

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 06 Окт 2006, 14:36

Няма какво да предложа - България е в патова ситуация. Без фесовете на Доган няма как да се сформира правителство - просто политиците ни са продажници.

Сидеров не го харесвам - прекалено е краен и все си мисля, че му хлопа дъската. А тези около него са за в пандиза, а не за в парламента. Но пък доста от идеите му ме радват....

Другото интересно в случая е щом поддържаш Австралийската политика и в БГ не ти харесва - Чао, заминавай си... обаче не ми е ясно къде може да отидеш..... Ти къде искаш да отидеш?

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 06 Окт 2006, 16:39

viper написа:Без фесовете на Доган няма как да се сформира правителство - просто политиците ни са продажници.

Това го написах и аз 3 пъти и знам, че си видял, но явно ти прави удоволствие да се заяждаш макар и да сме на едно и също мнение :)

viper написа:Другото интересно в случая е щом поддържаш Австралийската политика и в БГ не ти харесва - Чао, заминавай си... обаче не ми е ясно къде може да отидеш..... Ти къде искаш да отидеш?

Ако искам да ходя някъде нищо няма да ме спре да ти кажа. Почти всичките ми роднини не са в България и майка ми също. Смятам, че бъдещето ми е тук и оставам.
Виждам, че съм ти антипатична и умишлено се заяждаш поради тази причина. Затова те моля ако искаш да продължиме разговора на ЛС вместо да съсипваме темата с излишни коментари. :)

Написах каквото мисля по темата и спрам да правя излишни коментари повече :)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Окт 2006, 18:00

viper написа:Добре, какво предлагаш? Да вземем автоматите и да избием половината Кърджали :?:

Добра идея..

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 06 Окт 2006, 18:10

Хм, интересно, колко от вас са ходили в Кърджали? А който е ходил дали е видял паметника на Васил Левски? Или сградата на пожарната? Също ми е интересно, имаме човек, който живее там и не коментира. Дали пък това не е поредното насъскване?
Изображение

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 06 Окт 2006, 18:12

Eliana написа:Това го написах и аз 3 пъти и знам, че си видял, но явно ти прави удоволствие да се заяждаш макар и да сме на едно и също мнение :)

viper написа:Другото интересно в случая е щом поддържаш Австралийската политика и в БГ не ти харесва - Чао, заминавай си... обаче не ми е ясно къде може да отидеш..... Ти къде искаш да отидеш?

Ако искам да ходя някъде нищо няма да ме спре да ти кажа. Почти всичките ми роднини не са в България и майка ми също. Смятам, че бъдещето ми е тук и оставам.
Виждам, че съм ти антипатична и умишлено се заяждаш поради тази причина. Затова те моля ако искаш да продължиме разговора на ЛС вместо да съсипваме темата с излишни коментари. :)

Написах каквото мисля по темата и спрам да правя излишни коментари повече :)

Как не искаш - на нас тук ни харесва!!! НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИМ!!! ТИ ЩЕ СЕ МАХНЕШ!!! И НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ЩЕ ОСТАВИШ ТУК - ТОВА СИ Е ТВОЯ РАБОТА!!!!!!!!

Схващаш ли какво искам да ти кажа? Истината е закон за ВСИЧКИ, никаква толерантност към тоя и оня. Времето за генерални решения отмина заедно с комунизма... (колкото и да ми е неприятно)

А, за това да ли си ми антипатична - не съм те виждал - още не знам ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Окт 2006, 18:13

Аз миналата година бях и в центъра се чуваше само ЧУЖДА реч и направо не се чувствах в България. :evil:
Не казвам, че всички НЕ Българи са измет, но скоро ще станат повече от нас в собствената ни държава.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 06 Окт 2006, 18:16

TheBoss написа: Дали пък това не е поредното насъскване?

Бе незнам дали е насъскване ама простата ни толерантност отива към овчедушие....А дали у Турско има новини на Български :dunno:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 06 Окт 2006, 18:20

SlipKnoT написа:Аз миналата година бях и в центъра се чуваше само ЧУЖДА реч и направо не се чувствах в България. :evil:
Не казвам, че всички НЕ Българи са измет, но скоро ще станат повече от нас в собствената ни държава.

Миналата година като се прибирах от морето по стария път от Бургас-София или в Карлово или в Калофер беше спирам в един магазин да си взема хляб............ ДИРЕКТНО НА ТУРСКИ ми говориха.... :uups: Ако не беше влязла жената тая със сигурност я опуквах с един десен прав :uups: Знаете тия градове с какво са свързани в историята ни (и с кого) Като гледам както е тръгнало скоро задалжителен ще стане или МАНГАЛСКИ или ТУРСКИ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 06 Окт 2006, 18:45

:shock: :shock: Я па тва вижте вече не само новини ще слушаме ми и преса ще четеме......

Първи вестник само на турски в Кърджали

Изданието зове за задължително ислямско вероучение в час
Седмичникът от шест страници се нарича “Rodoplar”
“Rodoplar”(“Родопи” в превод на български) е името на новия седмичник на турски език, който започна да излиза в Кърджали. Първият му брой бе вложен като притурка между страниците на всекидневника "Арда нюз" и можеше да се намери свободно по вестникарските будки и масите вчера, макар че официалният старт на изданието бе във вторник. Абонатите и купувачите получиха сюрприза безплатно, въпреки че притурката струва 40 стотинки.
Издателите от "Арда прес" имат две български издания - ежедневникът "Арда нюз" и жълтото седмично издание "Отзвук". Новият им вестник обаче ще излиза само на турски език. Един и същи екип пише и за трите издания. Шестстраничният Rodoplar впечатлява с първата си страница, на която се мъдрят снимките на Волен Сидеров и Ахмед Доган. "От какво се страхува Волен Сидеров в Кърджали" и "Доган каза: Първанов" са съответно заглавията на публикациите. В друг текст пък е цитирано настояване на един от мюсюлманските водачи, ексдепутатът от ДПС и зам.-шеф на председателя на Висшия съвет на мюсюлманите в България Хюсеин Карамолла. "Една от най-важните потребности на мюсюлманската общност у нас е учениците в духовните училища да бъдат обучавани от академични кадри", твърди Карамолла. Според него ислямското вероучение още в началното училище трябвало да бъде задължително.
Главният редактор на турския вестник в Кърджали е Нахит Догу, на 35 г., от село Бенковски, който има "двойно" гражданство, след като през 1990 г. семейството му се е установило в турския град Бурса. Намерението му обаче сега е да се установи да живее в Кърджали, за да ръководи на място вестника. Източници от дружеството на чуждестранните журналисти в София заявиха, че не знаят сред тях да има официално акредитиран кореспондент на агенция IHA, за какъвто се представя Догу. "Смущаващото в конкретния случай е, че тази агенция е тотално проислямистка, но не се афишира пряко като такава. Работещите за тази агенция се избират сред най-консервативните мюсюлмани", обясниха акредитирани у нас журналисти.
Акредитация у нас няма нито такъв човек, нито тази агенция, показа справка на Външно за "Монитор".
За тях е учудваща връзката между въпросната агенция и новия турски вестник. По документи съпругата на бившия кореспондент на вестник "24 часа" Илхан Андай - Айтен Челебиева-Диана Чавдарова е главен редактор на всекидневника "Арда нюз" и на жълтия седмичник "Отзвук", които са издания на "Арда прес". Отлично информирани източници обаче твърдят, че действителният издател и главен редактор на двата вестника е самият Андай, който винаги се подписва с псевдоними.
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Окт 2006, 18:54

stanchev написа:Бате Волен ше ги оправи набързо, само требе да гласуваме 8)

Може и някъде да те причака с дядо ти и да ви пребие. Гласувайте :help:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 06 Окт 2006, 18:56

[/quote]
Може и някъде да те причака с дядо ти и да ви пребие. Гласувайте :help:[/quote]

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :paranoid:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение