Поредната GTA случка на пътя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Поредната GTA случка на пътя..

Мнение от E34 » 25 Окт 2015, 10:04

Абе май ти си се направил на батка и си тръгнал да се състезаваш ма после си се понаакал :mhihi: Нема такъв термин "възползване от предимство". Просто си се направил на мъж и си дал умишлено газ, къв е проблема да ги пуснеш пичовете да заминават да се трепят ма неееее требва да сме морални, възползваме се от предимството! Пълни глупости.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: Koenigsegg

Мнение от powerrage » 25 Окт 2015, 10:35

Не мога да разбера, защо това че съм си продължил в лентата и някой не е могъл да си осъществи необмислената маневра ме прави батка, състезател, заяждащ се или нещо от типа :kuku: Нито съм се опитал да ги засека в отговор, нито нищо. Намирате ли за нормални последвалите действия от тяхна страна? А в последствие не мисля че има по-адекватна реакция от тази да се опитам да избегна конфликт. Ако бяхме излезли с моя човек, все негативни работи щяха да станат, какъв е смисъла да се стига до боеве заради нещо такова?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 25 Окт 2015, 10:53

wladio написа:
netmurder написа:Аз лично си нося това: ( за такива баДки )
pistol.jpg

Navy Seals Pistol :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз също имам оръжие, но искам да те питам би ли го извадил и използвал,аз май не........
Няма да мога да понеса отговорността.
Да не ме разбереш погрешно.но може би ако стане мноооого напечено ще се стреля,е в краката сигурно..............

Колега бих го извадил в конкретната ситуация като тази, защото реално щях да бъда застрашен както аз така и тези които са с мен ( това е в рамките на закона ) и все си мисля че до стрелба едва ли ще се стигне... все пак аз не съм го взел този пистолет за да стрелям на ляво и на дясно, а точно за в такива ситуации като тази която се е случила на колегата...
а и нали знаеш, крайна необходимост и неизбежна отбрана...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 25 Окт 2015, 10:54

E34 написа:Абе май ти си се направил на батка и си тръгнал да се състезаваш ма после си се понаакал :mhihi: Нема такъв термин "възползване от предимство". Просто си се направил на мъж и си дал умишлено газ, къв е проблема да ги пуснеш пичовете да заминават да се трепят ма неееее требва да сме морални, възползваме се от предимството! Пълни глупости.

иначе има нещо вярно в думите ти :yes:
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Окт 2015, 10:59

Тия съм ги засичал из Надежда, те просто карат нагло и търсят повод да се бият с някои :bang: :bang:
Аз бих ги избегнал, просто няма смисъл да се занимаваш с такива маймуни, те разбират само от истински здрав бой или стреляне :banghead:
:yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Окт 2015, 11:29

Спреят от снимката на bum-bum е истината, Sabre Red ,има и в по-малка разфасовка.Не е много "мачовско " ,но е абсолютно законно и съвсем безопасно,а бях чел ревю на някакъв tough Хамериканец,който бил ръсен с такъв и бил прострелван и казва,че предпочита да го прострелят ,отколкото пак да го наръсят :lol: .
А точно за такива пътни случки,има и вариант с пяна-цъскаш през прозореца ,без опасност да влезе аерозолче в колата и да се офлянкаш и ти самия

П.С.- сега видях,че това на снимката е точно гел :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Окт 2015, 11:49

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 25 Окт 2015, 12:46

Такива глупаци са ми най смешни.
Малко тъпо ако ти вкарат некой шут по ламарини или пък по фарове, огледала ... ама какво да се прави... няма как да слезеш ако имаш малко инстинкт за самосъхранение понеже в 99 .9% от случаите когато някой слиза да се прави на мъжле е когато в колата с него има поне още един а в повечето случай 2ма или 3ма още.

Пресен случай имам и аз:
Отивах до бившото ми училище в лозенец и там уличките са еднопосочни и винаги има спрели от едната страна коли. Карам си аз по улиза и приближавам пряката при която трябва да завия на дясно. Пускам си мигач за надясно, виждайки че срещу мен се приближава една баничарка. Мигача е пуснат, защото шофьора е в нарушение и да види да ме изчака 5 секунди да завия. Той е в пълно нарушение кара първо в забранена посока и втора са спрели от неговата страна. Разбира се той реши че ще отмине уличката в която трябва да завия и ще спре. Аз няма как да се върна 50 метра назад за да му направя път и спирам като не давам признаци да му отстъпя, защото той е в пълно нарушение и също така просто трябва да навие геврека и за се върне 5 метра назад аз да си завия. Стояхме псуваха ме два нискоинтелигентни индивида от баничарката с бръснати глави и до там. Записах си номера им и фирмата на която е колата и си чакам. Аз съм си се заключил в колата и си седя на топло с музичка, не бързам след 2 минути започва междучасие и ще се изсипят 300 човека на тая улица.
В крайна сметка глупаците дадоха назад но продължиха по моята улица. Странно но след 40тина метра спряха и слезнаха двамата привидно доста по едри от мен и ми тропатпо прозореца и крещят. Аз отново съм спокоен и отворих прозореца и просто им казах, че ако желаят да сляза, ще го направят но да помислят колко ще е здравословно за тях да се изсипе половината училище върху тях + че им имам номера и фирмата и да си чакат увилнението, защото чичо ми работи там. ( това последното беше блъф, но пък се насраха и двамата доста и газ да ги няма :mrgreen: )

И последно мога да кажа едно. Стойте си в колите и не се занимавайте с такива светофарни нинджи, защото те са смели когато са повече. Иначе си седят мирно. В такива ситуации ги пуснете да ви задминат и после ги натегнете както си му е реда. В повечето случай колите им са толкова убити, че просто нямат шанс :mhihi: В случая най вероятно е било някое от ония 330д-та дето са на по 400 000км за 4200 лв без живец :mrgreen: :mrgreen: :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 25 Окт 2015, 13:12

Bogat-Beden написа:Спреят от снимката на bum-bum е истината, Sabre Red ,има и в по-малка разфасовка.Не е много "мачовско " ,но е абсолютно законно и съвсем безопасно,а бях чел ревю на някакъв tough Хамериканец,който бил ръсен с такъв и бил прострелван и казва,че предпочита да го прострелят ,отколкото пак да го наръсят :lol: .
А точно за такива пътни случки,има и вариант с пяна-цъскаш през прозореца ,без опасност да влезе аерозолче в колата и да се офлянкаш и ти самия

При определи психически състояния, особено ако са подкрепени с някои препарати, подобен спрей се възприема като хранителна подправка, какъвто същност е и състава му- извлек от червена „Кайенска” чушка. ;) Така, че ако се разчита само на него, може да се стигне до неприятни последици за използвателя му. ;) Същото се отнася и до газовото оръжие, като там може просто да те застрелят, ама наистина. За това трябва да се заложи на инструменти с възпиращо агресията въздействие или в рамките на неизбежната самоотбрана- категоричното им използване. ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Окт 2015, 13:19

zvetiko написа:
Bogat-Beden написа:Спреят от снимката на bum-bum е истината, Sabre Red ,има и в по-малка разфасовка.Не е много "мачовско " ,но е абсолютно законно и съвсем безопасно,а бях чел ревю на някакъв tough Хамериканец,който бил ръсен с такъв и бил прострелван и казва,че предпочита да го прострелят ,отколкото пак да го наръсят :lol: .

При определи психически състояния, особено ако са подкрепени с някои препарати, подобен спрей се възприема като хранителна подправка, какъвто същност е и състава му- извлек от червена „Кайенска” чушка. ;) Така, че ако се разчита само на него, може да се стигне до неприятни последици за използвателя му. ;) Същото се отнася и до газовото оръжие, като там може просто да те застрелят, ама наистина. За това трябва да се заложи на инструменти с възпиращо агресията въздействие или в рамките на неизбежната самоотбрана- категоричното им използване. ;)
Полицията в Aмерика значи дезодорантчета си носи за да плаши гаргите казваш? И какви са тези състояния,които те правят неуязвим към лютото,предполагам ти не би се пробвал да бъдеш пример за невъзприемчивост (говоря теоретично,за мен целта да излезеш прав в спора са детинщини..)А по повод последното ти изречение ,бъди по-конкретен,ако искаш да прокараш някаква теза.
И тази неизбежна самоотбрана хубаво се повтаря от някои като мантра,ама на голи ръце да вадиш хладно или огнестрелно оръжие пък си навлиза в друга категория..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Окт 2015, 13:23

zvetiko написа:При определи психически състояния, особено ако са подкрепени с някои препарати, подобен спрей се възприема като хранителна подправка, какъвто същност е и състава му- извлек от червена „Кайенска” чушка. ;)

Има и по-силни "хранителни подправки" - такива срещу мечки например :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2015, 13:27

Точно Сейбър не е баш хранителна добавка. Иначе имам един и без тва искам да го пробвам. Някой ако иска може да се пробва как действа :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 25 Окт 2015, 16:27

zvetiko написа:При определи психически състояния, особено ако са подкрепени с някои препарати, подобен спрей се възприема като хранителна подправка, какъвто същност е и състава му- извлек от червена „Кайенска” чушка. ;) Така, че ако се разчита само на него, може да се стигне до неприятни последици за използвателя му. ;)

Веднага се сетих за английския "ММА боец", който наскоро беше откачил под влиянието на такива "препарати" и едва успяха да го укротят. След използване на стоп-патрони в топките, спрейове и намесата на солидно количество полицаи :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Окт 2015, 17:23

Те ти чукат отвън по прозореца, заканват се, псуват...
Ти чукваш отвътре по прозореца с Изображение и примерно си се качват в колата :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 25 Окт 2015, 17:28

Удивявам се от съветите наистина.
По пътищата е пълно с идиоти, когато един идиот засенчи друг, то засенчения започва да се жалва.
След това се започва с идиотски съвети и разкази на сънища и приказки от 1001 нощ. То не бяха спрейове, ножове, пистолети и пр. Тук всеки е от форумна нинжда нагоре :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата