Фиш за говорене по телефона на високоговорител?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Фиш за говорене по телефона на високоговорител?
Има някакво разсейване и при пушенето,но разликата е огромна,при разговор по телефона се концентрираш повече или по-малко върху разговораVanqu1sh написа:Haddess написа:Vanqu1sh написа:Да пишат актове и на тея дето пушат, пият кафе, гримират се или ядът.
Еее не така колега![]()
Има хора, които чадят като кумин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждам разлика дали държа цигара или телефон.
П.С. Става наистина малко неприятно като ти падне огънчето някъде по теб/тапицерията

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
то щото всичките сме много големи шофери, и нито кафето, нито цигарката, нито телефончето ни пречи, затова движението ни е на такъв хал.
ако всички просто внимаваха в шофирането, всичко останало щеше да се нареди.
Кво ти пука че мацката се гримира, докато чака 84 секундният светофар на строителният примерно

ако всички просто внимаваха в шофирането, всичко останало щеше да се нареди.
Кво ти пука че мацката се гримира, докато чака 84 секундният светофар на строителният примерно

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
карам и си бъркам в ухото нещо,и някъв ушев ме спира,свалям стъклото и ми вика за теб хендсфри няма ли? аз така
...като загрях след 2-3 сек. и му се изсмях най брутално и му обясних какво съм правил се почувства доста тъпо старшинката 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Bogat-Beden написа:Има някакво разсейване и при пушенето,но разликата е огромна,при разговор по телефона се концентрираш повече или по-малко върху разговораVanqu1sh написа:Haddess написа:Vanqu1sh написа:Да пишат актове и на тея дето пушат, пият кафе, гримират се или ядът.
Еее не така колега![]()
Има хора, които чадят като кумин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждам разлика дали държа цигара или телефон.
П.С. Става наистина малко неприятно като ти падне огънчето някъде по теб/тапицерията
Аз разговори и с пасажерите водя, пък не съм забелязал да ме разсейва особено много.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Онзи ден чух по радиото, че във Франция влиза в сила закон, който забранява всички действия с телефони и тн, докато караш, без значение с какво си, както и забранява докато караш, да имаш слушалка/ки в ушите хендфрии и всякакви подобни.
Та нашите ако решат да последват френският пример, тогава ще е забавно.
Това да не говориш по телефона докато караш, едно време ми бе толкова странно, колкото и да си слагам колан или да пуша вътре в помещение.
Сега хич не ми е странно и виждам колко са неадекватни разни хора, които карайки са си сложили телефона на ухото и говорят.
Та нашите ако решат да последват френският пример, тогава ще е забавно.
Това да не говориш по телефона докато караш, едно време ми бе толкова странно, колкото и да си слагам колан или да пуша вътре в помещение.
Сега хич не ми е странно и виждам колко са неадекватни разни хора, които карайки са си сложили телефона на ухото и говорят.
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Мерси за мненията колеги, сега можете ли да ми кажете какви са вариантите ми да го платя и излизат ли веднага или трябва да чакам някакво време за да мога да го платя, че нали в наща държавица, докато стигне копието от фиша от тефтера на кукера до КАТ сигурно минават 2-3 седмици ?! 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Empty_Head написа:Мерси за мненията колеги, сега можете ли да ми кажете какви са вариантите ми да го платя и излизат ли веднага или трябва да чакам някакво време за да мога да го платя, че нали в наща държавица, докато стигне копието от фиша от тефтера на кукера до КАТ сигурно минават 2-3 седмици ?!
На фиша си пише срока в който се плаща

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
stony1 написа:alozavar написа:На мен любимото ми е като видя някой, който си държи телефона пред устата и слуша от високоговорителя, страшна разлика прави, че не е на слушалката![]()
![]()
А да си обръщал внимание, че тези, които го правят говорят по Скайп и са си пуснали камерите? Изглежда странно, но некои хора държат да се виждат с човека, с който говорят.
По-скоро не се гледат, защото просто държат телефона обърнат нанякъде, но не е на ухото, разчитайки, че "не се вижда", а то е абсурдно

Платих си фиша по банков път, сега как мога да следя дали ще си промени статуса на "платен", да не стане някой фал баш по нашенски, парите да не стигнат и някога децата ми да им вземат имането, защото аз съм си мислил, че всичко е ок? Преди гледах тук - http://fish.mvr.bg/ , а сега не ми го отваря и за това питам? 

- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
mit-kong написа:Платих си фиша по банков път, сега как мога да следя дали ще си промени статуса на "платен", да не стане някой фал баш по нашенски, парите да не стигнат и някога децата ми да им вземат имането, защото аз съм си мислил, че всичко е ок? Преди гледах тук - http://fish.mvr.bg/ , а сега не ми го отваря и за това питам?
Пазете си платежното просто ?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
mit-kong написа:Платих си фиша по банков път, сега как мога да следя дали ще си промени статуса на "платен", да не стане някой фал баш по нашенски, парите да не стигнат и някога децата ми да им вземат имането, защото аз съм си мислил, че всичко е ок? Преди гледах тук - http://fish.mvr.bg/ , а сега не ми го отваря и за това питам?
Задължително си пази платежното нареждане!
Лично съм бил в битки и то два пъти за платен фиш, който не е бил отразен в тяхната система като такъв. За това най-сигурно е да пазиш платежното нареждане.
\MITETO\ DSB написа:Фишовете все още може и да не се плащат.
Да, ако няма да ползваш някакви услуги в бъдеще то може и да не го платиш.
Тия фишове винаги ми бутат статистиката. Все се каня за тоя златен талон и все половин година преди да го взема ме прецакват с нещо, а уж гледам да съм съвестен шофьор.
И последния фиш, който ми нулира таймера беше за мръсен регистрационен номер. Все такива каръшки неща.
Пък за него като си подновявах книжката преди две години, то не искаха да ми я дадат, защото не бил платен, уж. Ама го бях ял вече това предишния път, та им показах как не е платен, при положение, че го бях платил горе долу 10 минути след съставянето му.

Ама първия път го бях платил в банка и хартията трудно се открива след няколко години. Не, че не може след няколко години да пледираш да отпадне по давност, ама е по-трудно от това просто да пуснеш една жалба с доказателство платежното нареждане.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
\MITETO\ DSB написа:Фишовете все още може и да не се плащат.
Няма ли някакви санкции, глоби, лихви?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Empty_Head написа:\MITETO\ DSB написа:Фишовете все още може и да не се плащат.
Няма ли някакви санкции, глоби, лихви?
сакнции - няма
глоби - няма
лихви - няма
---------
фишовете да не се плащат - НЯМА
хаахахах, платих си като поп при смяна на книжката всичките 22 фиша (някой от 2009-та година)
интересен казус, актовете падат, фишовете - НЕ

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
vicho написа:...
хаахахах, платих си като поп при смяна на книжката всичките 22 фиша (някой от 2009-та година)
интересен казус, актовете падат, фишовете - НЕ
Преди месец си поднових книжката, на справката за нарушения пишеше, че не ми бил платен няк'ъв фиш за фарове от зимата 2011-та

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3