Фиш за говорене по телефона на високоговорител?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Фиш за говорене по телефона на високоговорител?

Мнение от Bogat-Beden » 27 Окт 2015, 13:13

Vanqu1sh написа:
Haddess написа:
Vanqu1sh написа:Да пишат актове и на тея дето пушат, пият кафе, гримират се или ядът.

Еее не така колега :mhihi:
Има хора, които чадят като кумин :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
:mhihi: :mhihi:

Не виждам разлика дали държа цигара или телефон.
Има някакво разсейване и при пушенето,но разликата е огромна,при разговор по телефона се концентрираш повече или по-малко върху разговора

П.С. Става наистина малко неприятно като ти падне огънчето някъде по теб/тапицерията :oops:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Окт 2015, 14:49

то щото всичките сме много големи шофери, и нито кафето, нито цигарката, нито телефончето ни пречи, затова движението ни е на такъв хал.
ако всички просто внимаваха в шофирането, всичко останало щеше да се нареди.
Кво ти пука че мацката се гримира, докато чака 84 секундният светофар на строителният примерно :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Окт 2015, 15:27

карам и си бъркам в ухото нещо,и някъв ушев ме спира,свалям стъклото и ми вика за теб хендсфри няма ли? аз така :shock: ...като загрях след 2-3 сек. и му се изсмях най брутално и му обясних какво съм правил се почувства доста тъпо старшинката :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 27 Окт 2015, 16:47

Bogat-Beden написа:
Vanqu1sh написа:
Haddess написа:
Vanqu1sh написа:Да пишат актове и на тея дето пушат, пият кафе, гримират се или ядът.

Еее не така колега :mhihi:
Има хора, които чадят като кумин :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
:mhihi: :mhihi:

Не виждам разлика дали държа цигара или телефон.
Има някакво разсейване и при пушенето,но разликата е огромна,при разговор по телефона се концентрираш повече или по-малко върху разговора

П.С. Става наистина малко неприятно като ти падне огънчето някъде по теб/тапицерията :oops:

Аз разговори и с пасажерите водя, пък не съм забелязал да ме разсейва особено много.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Окт 2015, 17:28

Онзи ден чух по радиото, че във Франция влиза в сила закон, който забранява всички действия с телефони и тн, докато караш, без значение с какво си, както и забранява докато караш, да имаш слушалка/ки в ушите хендфрии и всякакви подобни.
Та нашите ако решат да последват френският пример, тогава ще е забавно.

Това да не говориш по телефона докато караш, едно време ми бе толкова странно, колкото и да си слагам колан или да пуша вътре в помещение.
Сега хич не ми е странно и виждам колко са неадекватни разни хора, които карайки са си сложили телефона на ухото и говорят.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 27 Окт 2015, 18:24

Мерси за мненията колеги, сега можете ли да ми кажете какви са вариантите ми да го платя и излизат ли веднага или трябва да чакам някакво време за да мога да го платя, че нали в наща държавица, докато стигне копието от фиша от тефтера на кукера до КАТ сигурно минават 2-3 седмици ?! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Окт 2015, 22:06

Empty_Head написа:Мерси за мненията колеги, сега можете ли да ми кажете какви са вариантите ми да го платя и излизат ли веднага или трябва да чакам някакво време за да мога да го платя, че нали в наща държавица, докато стигне копието от фиша от тефтера на кукера до КАТ сигурно минават 2-3 седмици ?! :mhihi:

На фиша си пише срока в който се плаща ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 28 Окт 2015, 1:14

stony1 написа:
alozavar написа:На мен любимото ми е като видя някой, който си държи телефона пред устата и слуша от високоговорителя, страшна разлика прави, че не е на слушалката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А да си обръщал внимание, че тези, които го правят говорят по Скайп и са си пуснали камерите? Изглежда странно, но некои хора държат да се виждат с човека, с който говорят.

По-скоро не се гледат, защото просто държат телефона обърнат нанякъде, но не е на ухото, разчитайки, че "не се вижда", а то е абсурдно :kuku: А явно има и face-to-face contact, супер важно е :mhihi: Проблемът с говореното по телефона според мен е, че ти се отвлича вниманието с това, което говориш, не само физическия недостатък, че караш с една ръка... което ако ядеш, пушиш, пиеш е минимизирано, не че е оправдано...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 30 Окт 2015, 17:16

Платих си фиша по банков път, сега как мога да следя дали ще си промени статуса на "платен", да не стане някой фал баш по нашенски, парите да не стигнат и някога децата ми да им вземат имането, защото аз съм си мислил, че всичко е ок? Преди гледах тук - http://fish.mvr.bg/ , а сега не ми го отваря и за това питам? :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 31 Окт 2015, 10:11

mit-kong написа:Платих си фиша по банков път, сега как мога да следя дали ще си промени статуса на "платен", да не стане някой фал баш по нашенски, парите да не стигнат и някога децата ми да им вземат имането, защото аз съм си мислил, че всичко е ок? Преди гледах тук - http://fish.mvr.bg/ , а сега не ми го отваря и за това питам? :dunno:

Пазете си платежното просто ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 31 Окт 2015, 18:29

Фишовете все още може и да не се плащат. :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 02 Ное 2015, 11:59

mit-kong написа:Платих си фиша по банков път, сега как мога да следя дали ще си промени статуса на "платен", да не стане някой фал баш по нашенски, парите да не стигнат и някога децата ми да им вземат имането, защото аз съм си мислил, че всичко е ок? Преди гледах тук - http://fish.mvr.bg/ , а сега не ми го отваря и за това питам? :dunno:

Задължително си пази платежното нареждане!
Лично съм бил в битки и то два пъти за платен фиш, който не е бил отразен в тяхната система като такъв. За това най-сигурно е да пазиш платежното нареждане.

\MITETO\ DSB написа:Фишовете все още може и да не се плащат. :winky:

Да, ако няма да ползваш някакви услуги в бъдеще то може и да не го платиш.

Тия фишове винаги ми бутат статистиката. Все се каня за тоя златен талон и все половин година преди да го взема ме прецакват с нещо, а уж гледам да съм съвестен шофьор.
И последния фиш, който ми нулира таймера беше за мръсен регистрационен номер. Все такива каръшки неща.
Пък за него като си подновявах книжката преди две години, то не искаха да ми я дадат, защото не бил платен, уж. Ама го бях ял вече това предишния път, та им показах как не е платен, при положение, че го бях платил горе долу 10 минути след съставянето му. :mhihi:
Ама първия път го бях платил в банка и хартията трудно се открива след няколко години. Не, че не може след няколко години да пледираш да отпадне по давност, ама е по-трудно от това просто да пуснеш една жалба с доказателство платежното нареждане. :yes:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 02 Ное 2015, 19:03

Няма ли някакви санкции, глоби, лихви?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Ное 2015, 20:06

Empty_Head написа:

Няма ли някакви санкции, глоби, лихви?

сакнции - няма
глоби - няма
лихви - няма

---------

фишовете да не се плащат - НЯМА

хаахахах, платих си като поп при смяна на книжката всичките 22 фиша (някой от 2009-та година)

интересен казус, актовете падат, фишовете - НЕ :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 02 Ное 2015, 20:44

vicho написа:...
хаахахах, платих си като поп при смяна на книжката всичките 22 фиша (някой от 2009-та година)

интересен казус, актовете падат, фишовете - НЕ :ok:

Преди месец си поднових книжката, на справката за нарушения пишеше, че не ми бил платен няк'ъв фиш за фарове от зимата 2011-та :dunno: А аз си го платих като пич, а и за щастие си пазя платежното :) Оная на гишето и дума не обели "да се плаща". Платих си за самата услуга по издаване на новата книжка, подадох си документите и след месец си получих книжката без никакви проблеми. Та не съм сигурен доколко самите те си вярват на "Системата" :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата