Подготовка за един конкурс...
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе незнам що ама 6-ти номер ми хареса най много, като че ли има някаква естетическа загадъчност
мммм как звучи, ама и аз направих ебати професорското изказване 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Щъркел 10 ти номер е твойта бе 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Номер 11 

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
10 e снимката, само ако можеш по-светло дето пада сянката в/у колата, иначе разположението е най-добро !! става въпрос като снимка !
stay tuned

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
7 и 11, чудя се точно коя. Може би вратата на 7 малко дразни, А и колата не е в добър ракурс. В 11 също ракурсът малко куца, идеята ми е, че колата трябва да е ниска и широоооока. Това се решава от по-близък план, но тогава или дървото ще изчезне или, ако я преместиш по към него храстите отзад ще "увиснат". Но, ако я оценяват в резолюция 1600х1200 това е най-доброто от сесията. За десктоп е добре. Ако разрешават дообработка разкарай номера на колата или го допиши. Абе не му мисли, пускай 11 - това е печелившата според мен. УСПЕХ.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
9 и 8.
а от фотографска гледна точка, погледни за разни 1/4-ти и това което снимаш като пропорция, другите неща къде как се слагат и т.н.
имах приятелка фотографка бая години но не съм експерт да се изкажа, но като гледам 9 е най-добре а и хваща окото 
а от фотографска гледна точка, погледни за разни 1/4-ти и това което снимаш като пропорция, другите неща къде как се слагат и т.н.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Благодаря на всички за отзивчивостта.А сега по ред на номерата започвам да отговарям:
не държа на нея ама нямаше как да я махна, а и мислех че ще седи готино, по-късно ще си поиграя на фотошоп да видя какво ще сътворя
Може би защото сега резолюцията е много по-голяма от тази на предишните снимки незнам и аз. Кажи къде е този номер с изчистването на шума на фотошоп. На лично ако обичаш не в темата
Бачка нали знаеш че като се прибера няма как да не направим една зимна фотосесия с новата красавица
пак на някое място като онова дето те водих
прав си, трябва само да се опитам да изсветля малко при колата като че ли...
ще се пробвам на всички снимки да махна вратата отзад и да видя как ще изглежда
а колата ще стане ниска и широка на пролет след като инвестирам "малко" в окачване и пружини, ма за това ся нямам финанси. Трябва да проверя в каква резолюция искат да са снимките защото не съм сигурен. Благодаря ти
Снимката трябва да се изпрати до 31 Октомври така че имам още време, някой ден ако е пак така хубаво и слънчево може да пробрам още няколко снимки да видя какво ще излезе
Владо написа:Не знам защо държиш на нея, но тази врата отзад пречи яко!
не държа на нея ама нямаше как да я махна, а и мислех че ще седи готино, по-късно ще си поиграя на фотошоп да видя какво ще сътворя

SpUd3r написа:А не знам,защо,но миналите снимки,които пускаше не бяха толкова шумни като тези.Пробвай с фотошоп или с някоя друга програма малко да поизчистиш шума
Може би защото сега резолюцията е много по-голяма от тази на предишните снимки незнам и аз. Кажи къде е този номер с изчистването на шума на фотошоп. На лично ако обичаш не в темата

gazzzar написа:Аре идвай че и дизелака чака за снимка....ама кто се замисля като се прибереш ще бъде зима ...пък така както гледам съм сложил тогава 17 цоловите тави за лютеница![]()
![]()
и няма да бъде много приятна гледка
Бачка нали знаеш че като се прибера няма как да не направим една зимна фотосесия с новата красавица

sid написа:#10 показва и колата и есента в цялата им красота! Нали такава е темата
прав си, трябва само да се опитам да изсветля малко при колата като че ли...
TheBoss написа:
ще се пробвам на всички снимки да махна вратата отзад и да видя как ще изглежда

Снимката трябва да се изпрати до 31 Октомври така че имам още време, някой ден ако е пак така хубаво и слънчево може да пробрам още няколко снимки да видя какво ще излезе

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3