Освежаване на джанти-полиране къде?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Освежаване на джанти-полиране къде?
Аз по-зле полирани джанти не съм виждал 

- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
Обаждам му се да предложи решение и той ме пита какви пари смятам че е добре да ми върне за да сме доволни и двамата. Аз няма как да съм доволен, но предложих 100 лева за да си избие 50 лева за разходите по материалите щото все пак се е занимавал с тях макар и набързо. Той ми казва че повече от 30-40% от сумата може да ми върне щото щял да е на загуба. Не искам да правя сметки колко излизат материалите но не повече от 30 лева за 4-те. Както й да е. Аз и на това се съгласих и той отиде взе си парите и 50 лева не му се връщаха. Аз така или иначе пих една студена вода.
НЕ ТИ ИСКАМ 50-те лева и не ми звъни нито ми отговаряй. Темите, имената ти и информацията за теб тук в tuningbg в vwforum и facebook ще си седят за да знаят хората като мен какви ги вършиш.
Ако искаше да си запазиш бизнеса и да изкарваш пари защото и от мен щеше да имаш още комплекти джанти от приятели който чакаха да видят как си ги направил. Щеше или да ми върнеш 150 лева или да поемеш доставките в 2-те посоки и да ги направиш втори път за твоя сметка. Ако можеш въобще де.
НЕ ТИ ИСКАМ 50-те лева и не ми звъни нито ми отговаряй. Темите, имената ти и информацията за теб тук в tuningbg в vwforum и facebook ще си седят за да знаят хората като мен какви ги вършиш.
Ако искаше да си запазиш бизнеса и да изкарваш пари защото и от мен щеше да имаш още комплекти джанти от приятели който чакаха да видят как си ги направил. Щеше или да ми върнеш 150 лева или да поемеш доставките в 2-те посоки и да ги направиш втори път за твоя сметка. Ако можеш въобще де.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
dynalias написа:...
Като скачаш на евтини оферти е напълно нормално да получиш и евтино изпълнение. Видя двама, че ти препоръчаха друг, кацна при него и плачевните резултати не закъсняха.
Казах ти за Дани от Казичене. Да, няма фейс страница или сайт, ама ако беше си направил труда да пуснеш един елементарен гугъл щеше да видиш, че въпросния е тачен не само в БМВ форума, ми във всички възможни автомобилни форуми. Пълно е с теми за непоправими джанти, които в крайна сметка ги е оправял. Единствено, че не са му евтини услугите. Ама безплатен обяд няма, би трябвало да го знаеш вече. Може би щеше да ти вземе повече, но щеше да ти ги направи един път и точно както ти искаш. Без глупости от сорта на лака така няма хване, нормално е да има линии и т.н. оправдания.
Нека ти е обеца на ухото и занапред си проверявай "майсторите". Аз ако трябваше да правя джанти сега, само няколко снимки от фейсбук страницата на "фирмата" на твоя "майстор" биха ми били достатъчни да го пропусна и да потърся друг

- dynalias
- младши ентусиаст
-
Послушах колегите и си избрах един от всичките. Писах и на хора от Варна,Пазарджик, Перник и ми обявиха цена от по 60 до 100 лева за 4-те. Този като ми каза 150 и че е от София и изглеждаше точен и разбран по телефона си помислих че е кадърен. Реално избрах най скъпата оферта и не съм търсил най евтината, но да грешката ми е че не се чух с човека от казичане и този niki от форума и ги пропуснах.
history:
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
dynalias написа:Послушах колегите и си избрах един от всичките. Писах и на хора от Варна,Пазарджик, Перник и ми обявиха цена от по 60 до 100 лева за 4-те. Този като ми каза 150 и че е от София и изглеждаше точен и разбран по телефона си помислих че е кадърен. Реално избрах най скъпата оферта и не съм търсил най евтината, но да грешката ми е че не се чух с човека от казичане и този niki от форума и ги пропуснах.
Пропуснал си най-читавите в тази област според мен

В момента как грозно са ти матирани джантите и ти можеше да си ги направиш у вас.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Не поемам страна по случая, но това ако са полирани джанти аз съм трамвай!
За тия джанти и по лев на джанта не си струва да се даде(за работата...)

За тия джанти и по лев на джанта не си струва да се даде(за работата...)

- dynalias
- младши ентусиаст
-
Bubsa не съм знаел честно. 50 лева горница щях да ги дам ама да знам че ще са перфектни. Все още съм инфектиран и не съм пратил джантите никъде и обмислям варианта да си взема други или да купя за 30 лева материали и да вдигам колата на трупчета и да ги почвам. И трети вариант бояджията да ги пръсне целите и да не се разправям повече. За сега този месец нямам пари за трошене, че имам по важни работи. Другия месец ще го мисля и може и да изпробвам Дани от казичане.
history:
Тази тема трябва да се закачи като важна, за да видят хора като мен, които не разбират нищо, как НЕ се полират джанти.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Направи си джантите в цвят и не се заигравай с полиране... Повечето дет си полират джантите, максимум след сезон употреби ги обявят за продан. Полираните елементи си искат своето внимание и поддръжка, която рано или късно писва на собственика, за това нека бъдещият ти бояджия ползва качествени материали, за да се радваш дълго на джантите си!

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Някой има ли контакти на Иван от Казичене, че тоя Дани се взе за много велик нещо?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
0885077999 - И той си е повярвал - не е като едно време
, но поне си върши работата както трябва.

Ubi dubium, ibi libertas
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Ама човек като види клиенти и работа и рЕзко си разваля или отношението или качеството на услугата.
Добре, че и двамата са в Казичене поне да ги обиколя в един ден.
Мерси
Добре, че и двамата са в Казичене поне да ги обиколя в един ден.
Мерси
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Имах предвид, че цените са вдигнали, ама повече хора са, повече работа, станаха известни - разбираемо е
. Иначе като това по-нагоре все ми се струва, че няма да сътворят. На мен лично 5-6 джанти ми е изправял и заварявал и съм все супер доволен. Обаче майстори да препоръчваш никога не е добре - все някога ще те издънят

Ubi dubium, ibi libertas
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Борис_Малинов написа:Направи си джантите в цвят и не се заигравай с полиране... Повечето дет си полират джантите, максимум след сезон употреби ги обявят за продан. Полираните елементи си искат своето внимание и поддръжка, която рано или късно писва на собственика, за това нека бъдещият ти бояджия ползва качествени материали, за да се радваш дълго на джантите си!
колега, ок ... бояджия си, правиш си реклама на твоя бранш ама недей така де ... какво искат едни джанти с полиран борд/лип ... искат търкане + пастичка
хора дето не отделят 2-4 пъти през лятото време, да ги претъркат и после зимата да си ги минат детайлно и хубаво и барелите да се изчистят и да се минат целите джанти с запечатка(нано) или с вакса ... значи просто не са маниаци
не го казвам за да оплюя боядисаните джанти или боядисването на джанти - има си яки модели за това, има хора които само това ги кефи -, но просто хората които не си минават полираните джанти и не им отделят внимание са мърлячи, а когато човек е мърляч и боядисаните му джанити са си просто едни мърляви боядисани джанти - винаги си личи
+1 и от мен, че джантите показани на снимките "след" НЕ са това което човек разбира под полирана джанта/лип/борд
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
hell's angel написа:Имах предвид, че цените са вдигнали, ама повече хора са, повече работа, станаха известни - разбираемо е. Иначе като това по-нагоре все ми се струва, че няма да сътворят. На мен лично 5-6 джанти ми е изправял и заварявал и съм все супер доволен. Обаче майстори да препоръчваш никога не е добре - все някога ще те издънят
![]()
![]()
Аз само при Дани съм ходил досега и вярно работи мн добре, но спря да прави баланс и монтажи примерно. Поне последния път като бях при него ми отказа. Инъче цените нека са високи, стига да работят добре, то дали ще дадеш два пъти на некадърници или 1 път на читав ... майната им на парите.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3