Петрохан или Витиня?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 17 Окт 2006, 10:32

Петрохан :D Това лято имам над 6к км през него с камиона и да знаете, че го пооправиха, ма тва за мъглата е вярно.
AcoTo®

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 17 Окт 2006, 18:16

gazzzar написа:Витиня ;)

;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 17 Окт 2006, 23:19

През Петрохан е чук и спестяваш много пътни разходи, катаджии, време :)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Окт 2006, 1:33

Преди малко се завърнах благополучно. На отиване минах през Петрохан, а на връщане през Витиня. Мога само да кажа, че останах приятно изненадан от състоянието на пътищата. През Петрохан е нормално. Тук-таме някоя дупка, но нищо фрапиращо. Бяхме 5 човека в колата и си карах на скорост. Не е имало някакви инфарктни моменти, а и трафика беше слаб. След Монтана до Видин пътят не е кой знае колко добър, но става за каране. Пътят не беше отбит никъде. Кофти беше само на връщане защото пътувахме по тъмно, а от Видин до Монтана пътят е без маркировка и липсват всякакви обозначителни знаци за завой или опасност на пътя. Кофти е като караш със 150-160 и изведнъж ти излезе завой без край. След Монтана (посока Витиня) пътят е ремонтиран. Има маркировка и асфалта е перфектен. Имах чувството, че шофирам в някоя европейска държава. Между Враца и Мездра движението е отбито в едното платно, но поради слабия трафик това не беше проблем. Другата отбивка от пътя е на магистралата на Витиня, за която колегите по-горе са писали вече. Като цяло и двата маршрута са добри и стават за каране. На Витиня имаше сняг, за това ако не сте с прилични гуми, по-добре не минавайте вечерно или нощно време от там защото 100% е заледено и рискувате да стане някоя беля (освен ако не си я търсите де :twisted: ). И в двете посоки с нормално каране и почивка за по кафе и сандвич излиза около 2 часа и половина максимум.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата