Каква е историята на прякорите ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Сеп 2003, 11:37

При мен историята е доста дългичка. Този ми ник е още от времето когато за първи път разбрах що е то Интернет и има ли то почва при мен. Името ми е Асен а Х-чето идва от фамилията ми - Христов но не само. Стана си като символ и всичко живо около мен го възприе и така си и остана. !!Asen_X ....така съм навсякъде в Интернет не само тук.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 01 Сеп 2003, 12:55

Momcho написа:Momcho,почти всички се обръщат така към мен и затова.Иначе се казвам Момчил,приятно ми е :!: :wave:

По яко е Мимо 1 , туи викам на един авер :P :lol:
ИзображениеИзображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 01 Сеп 2003, 16:12

Хммммм ЛЕТ МИ СИИЙ :lol: Иво АБРЕ тиии нямаш ли за учене :?: Какви са тея темички тука дето пускаш :?: :arrow:
Та така по темата :lol: :arrow: Било то едно време когато почнаха да се появяват Компютърните залички :arrow: И на една игрица наречена Делта Форс(жива класика нещо като куейка само дето него го мразех) и там понеже ги ТЕПАХ яко с едно снайперче и незнайно как гледах филм за ПАБЛО Ескобар :arrow: Некъв колумбийски Мафиот :arrow: и той така ги ТЕПАЛ яко и ала бала :arrow: Та и аз зарибих се по ника и така се почна 8) После дойде Бат Монти :arrow: ИИИ вече работата тотално заспа 8) Иначе съм ЗАБЕЛЯЗЪЛ че е по добре хората от нета :arrow: IRC,форума и така нататък да ми говорят на ник :arrow: Даже има малко хора който ми знаят истинското име :arrow: Някък да си правя разлика кой от къде го знам :lol: :yes: Даже в момента чувам много повече ника си от колкото името си :arrow: Вече почвам да се чудя как се казвам даже :mha: :mha:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 01 Сеп 2003, 21:29

Аз си измислих nickname-а след доста чудене и реших че е кратко и ясно,та затова.Иначе един приятел още преди 3-4 години ми вика :'-Ха,ха,ха bravo като Johny Bravo а?" и аз викам защо пак не :)

Името ми е Златомир,приятно ми е ;)
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 01 Сеп 2003, 22:56

моя ник садържа инициалите на една актриса, която много харесвам.Не знам от къде ми хрумна да се пиша така :P
Името ми е Адриан 8)
Последна промяна smg на 02 Сеп 2003, 0:41, променена общо 1 път
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

кандидат ентусиаст
Аватар

Nick-a ми

Мнение от road666 » 01 Сеп 2003, 23:01

Е какво да ви кажа мойа nick-name си го измислих преди може би 6 години.Идва от името на шосе в САЩ,което било доста страховито а и също от факта ,че обичам да патувам.Това име го използжам нажсиакъде като приакор,но истинското ми име е Вели,приятно ми е.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 01 Сеп 2003, 23:03

Много интересна тема,Иво.Браво на тебе.Това ми беше никът в MSN за семейния е-мейл,образуван от първите букви на мен,жена ми и двете ми щерки(Лъчо,АНи,ДИана,КАтя).Като почнах да пиша тука,турих едно "р" отзад,щото само с ЛАНДИКА не можах да се регистрирам,
казваше,че никът вече беше зает.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 01 Сеп 2003, 23:11

Интересна тема наистина :) На мен всички ми викат Ичо и затова и такъв ник си драснах :) До такава степен съм свикнал с това, че като някой ми каже "Ей, Илияне" и се чувствам едно такова странно :lol:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 02 Сеп 2003, 9:00

Много пъти са ме питали от каде ми идва nickname-то, за съжаление обаче не помня :? преди около 5 години с играта StarCraft станах известен с този nick и от тогава така си остана. Иначе из PLD Squad съм известен като Туачко, като никой не знае какво означава. Дори Иван - Малкия който започна да ми вика така не знае какво е :D :D На мен обаче Туачко си ми харесва и май е точно като за мен 8) 8) 8)

Peace
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 02 Сеп 2003, 9:30

Хм, ника ми е от времето когато джитках яко Unreal Tournament, а иначе е ясно откъде е 8) 8) 8)
Reservour Dogs

Потребител
Аватар

Мнение от Отец Манол » 03 Сеп 2003, 17:40

Е, аз пък съм си Манол. Архидякон Манол, за по-кратко Отец Манол.
Бог пред нас и ние след него

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 04 Сеп 2003, 9:19

err0r - има дълга история. Преди време започнах да се застоявам доста време пред компютъра... и това имаше свойте последствия... всяка седмица по 4 пъти поне на екранапишеше ника ми по какви ли не поводи... я нещо съм объркал, я нещо не съм напавил изобщо... Общо взето съм си една голяма грешка... Дайте ми здрав уиндоус и гледайте как за 1 седмица го скапвам тотално! Нема друг като мене :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 04 Сеп 2003, 11:40

LuBo1 написа:
Momcho написа:Momcho,почти всички се обръщат така към мен и затова.Иначе се казвам Момчил,приятно ми е :!: :wave:

По яко е Мимо 1 , туи викам на един авер :P :lol:

-----
Мале само така недей :? .Тва го мразя.Мимо ми викаха когато бях в детската градина.Много ми е тъпо тва обръщение.Момчо по ми харесва :!: :wink:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Сеп 2003, 11:49

Може момо или момолан :P момчикуа или момджен зин. Момчело Момчелити :lol: Момчолан Мучитос :D :P
Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 04 Сеп 2003, 22:03

една от главните причини аз да сам БУЛЛИ е тази че наи лубимото за мен сащество се казва така.имам предвид стафордширдския си териер,които поради лошия си нрав е в клетка.просто аз го предсавлявам изван клетката.
другата причина е едно анимационно филмче озаглавено "страната на булитата".
и под секрет ще добавя ,че всяка жена която ме поеме в влажната си дупка изревава "оххх булииииии".и аз си казвам бре тая от де знае че ми викат така.

красимир
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата