Близнак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Re: Близнак

Мнение от Stahlblau » 15 Фев 2016, 13:05

Не себе си двойник не съм виждал, но на баща ми съм го виждал! Даже един ден си вървя по улицата и гледам един човек върви на 10 метра пред мен и си викам.. "брей баща ми без кола! уникално!" и се затичах към него в гръб и го хванах под ръка и викам "кво става фитнес маниак!?" и в тоя момент човека се обърна и ... :oops: :oops: :oops:
Обясних му после за какво става въпрос и човека доста се посмя, а вечерта баща ми не ми повярва и така... ;)

Иначе на колата ми двойници много съм срещал във всички фази от развитието й. Като беше стокова имаше поне 2-3 същия цвят, седан, оранжеви мигачи и т.н. След тва сложих туй-онуй и някой пак ме беше последвал, сега вече с джантите които сложих ще е малко трудно, но не и невъзможно... А и аз не се дразня толкова от copy-paste вълната. Даже ми е приятно, че това което правя по колата си се харесва на другите ;)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Фев 2016, 13:35

Stahlblau написа:и се затичах към него в гръб

Е то в гръб лесно се бърка. Аз така съм си бъркал приятелка, която си мисля, че е на кафе, а изведнъж върви пред мен в другия край на града :mhihi: Звънкам аз да чуя обяснение и ми вдигат, а момичето пред мен не е изкарала телефон :lol: Шок. Не знам какво да кажа по телефона :ok: След 1-2 години се оказа, че "двойничката" е братовчедка на един приятел. Наистина си приличаха.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 15 Фев 2016, 16:59

близнак не съм срещал, но съм си бъркал колата...на паркинга абсолютно същата беше, седя и се чудя защо не се отключва, тъкмо щях да пробвам да отворя с ключа и видях, че вътре има други неща, малко се шокирах отначалото, но в последствие се усетих.

доста неловко чувство след това :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 15 Фев 2016, 17:14

На един приятел колата се оказа близнак с друга. И двете имаха един и същи ВИН, ама на 2 различни места :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 15 Фев 2016, 18:53

TNT написа:
Stahlblau написа:и се затичах към него в гръб

Е то в гръб лесно се бърка. Аз така съм си бъркал приятелка, която си мисля, че е на кафе, а изведнъж върви пред мен в другия край на града :mhihi: Звънкам аз да чуя обяснение и ми вдигат, а момичето пред мен не е изкарала телефон :lol: Шок. Не знам какво да кажа по телефона :ok: След 1-2 години се оказа, че "двойничката" е братовчедка на един приятел. Наистина си приличаха.

На дискотека сме ние с едни приятелки, ама по едно време едната избяга някъде, минаха се 15-на минути и я гледам в далечината виси на една маса с голяма компания :lol: аз бая се бях опиянил и отивам при нея и така си я хванах за задника, ама стабилно - със злоба :mhihi: и като се обърна - шок и ужас, не беше тя..бяха едни викове, едни крясъци..така и не стигнахме до консенсус, колкото и да се обяснявах :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Фев 2016, 19:10

Много народ ми казва, че Брат Пит много приличал на мене. Ма не им вервам ;)

Виждал съм е34-ка със същия номер и кошара като моята с различен номер
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Фев 2016, 19:27

randity написа:Много народ ми казва, че Брат Пит много приличал на мене.

аз като ви видя един до друг и не мога да кажа кой, кой е? :mhihi:

близнак нямам, но има една врачанска същата като моята... :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 16 Фев 2016, 18:23

Казвали са ми, че съм се разхождал по чехли и бански в центъра на Бургас :lol:
Бях на 15 и строихме на село пристройки за животните. Бяхме извикали един циганин "майстор" който намерихме в съседното село, беше едно към едно със Снуп Дог
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530D 218hp
Мечтае да кара: Параход

Мнение от blackyhn » 23 Фев 2016, 14:48

В боксовата зала ме бъркат постоянно с някакъв борец от Долни Богров.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Предишна

Назад към Извън Темата