Нормално?!
Модератор: Общи модератори
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: Нормално?!
Напълно нормално си е,все пак сме в българия!
Долу горе същия случай се разигра при мен преди около година! На кръстовище в голям град изчаквах да минат колите, поглеждам в далечината се задава една и докато взема завоя,тоя щеше да ме отнесе! Движеше се с над 100 км и съм махнал нещо в колата си с ръка! Продължих и по улицата ме изпреварва бясно някакъв и ми сече пътя,слиза от колата и ми вика кво съм бил ръкомахал. Само дадох повече газ и му залепих предната врата на предния калник на скъпото ауди. Какво е станало след това не ме интересува,никой не ме е потърсил,а и аз работя в охранителна фирма
. Бронята и фара си ги смених за 10 мин,а онова ауди още има следи по калника! Така че тук всичко е възможно......
Долу горе същия случай се разигра при мен преди около година! На кръстовище в голям град изчаквах да минат колите, поглеждам в далечината се задава една и докато взема завоя,тоя щеше да ме отнесе! Движеше се с над 100 км и съм махнал нещо в колата си с ръка! Продължих и по улицата ме изпреварва бясно някакъв и ми сече пътя,слиза от колата и ми вика кво съм бил ръкомахал. Само дадох повече газ и му залепих предната врата на предния калник на скъпото ауди. Какво е станало след това не ме интересува,никой не ме е потърсил,а и аз работя в охранителна фирма

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
За всичко са виновни американците... 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
С това мислене на масата си е напълно нормална и ежедневна случка.
В нормална държава може би нямаше да е така, но и там никой няма да оневини тоя "побой" както масата тук.
В нормална държава може би нямаше да е така, но и там никой няма да оневини тоя "побой" както масата тук.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз пък не мога да разбера как и тука веднага се намериха хора, които кажи-речи си оправдаха поведението на тия ДОКАЗАНИ(грабежи, измами, изнудване, побои и кой знае още какво)престъпници, които съвсем не им е за пръв път ДОКАЗАНО да млатят някой. Смятайте колко още пъти има в които нищо не е доказано и тия са се отървали без дори някой да ги пита. И сега излиза Ториното и ми вика как оня ги замерял с минерална вода(преди това казва как едва ли не, не ги познава и работят на изпитателен срок при него
)и се държал много нагло. Аз ви казах, че след случая във Враца, това ще предизвика вълна от такива неща защото бая народ ще си повярва, че е недосегаем. Но тука тъпаците забравиха да вземат мобилния на жената, която леко са тупнали после, откъде толкова мозък.
Та хайде сега някой да ми каже, вярва ли дори в 1% вероятност тоя слаботелесен мишок да мята бутилки с минерална вода по два джипа с някакви чукундури вътре, каквато е версията на Ториното?
И как така се е държал нагло с тях? То се вижда, че тоя мишок като ги види тия и ще си глътне цялата граматика. Дали би му стискало и какво ще им казва така, елате ме пребийте ли?
Вижда се как са му затворили пътя по начина паркиране на джипа, просто онзи няма откъде да мине. Това са силно комплексирани типове с тотално чувство за безнаказаност и това личи от самия факт, че хванали един папагал и го налагат, ама умряло куче хапе ли?
Оправията е само една - такива доказани изроди, някой потърпевш или негов близък си решава нещата по втория начин. Друга оправия няма. Начини колкото щеш и за заличаване на следи после и на всичко. Да не говорим, че освен услугата към обществото, никой няма да си прави труда да търси толкова за такива или ще тръгнат към конкуренцията.
Тая тема я направете важна и я следете редовно, че тепърва ще се пълни!
Ей ги другите хубавци:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ofija.html

Та хайде сега някой да ми каже, вярва ли дори в 1% вероятност тоя слаботелесен мишок да мята бутилки с минерална вода по два джипа с някакви чукундури вътре, каквато е версията на Ториното?

Оправията е само една - такива доказани изроди, някой потърпевш или негов близък си решава нещата по втория начин. Друга оправия няма. Начини колкото щеш и за заличаване на следи после и на всичко. Да не говорим, че освен услугата към обществото, никой няма да си прави труда да търси толкова за такива или ще тръгнат към конкуренцията.
Тая тема я направете важна и я следете редовно, че тепърва ще се пълни!
Ей ги другите хубавци:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ofija.html
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Първо не са били черни Джибове, а някакъв очукан крайслер и ауди А8, вероятно набор на крайслера
А тея дори докато ядат бой, продължават да се държат нагло и да псуват , така че въобще не се учудвам те да са започнали патакламата и после да са си го изяли. Крайслера доколкото видях е бил със затъмнени стъкла, така че не са могли да видят що за чукундури се возят вътре 

Не Мы такие, Жизнь такая
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, А8 и затъмнен джип движещи се като линейки сигурно са карани от ядрени физици. То е близко до акъла. То какво да псуват, тия ги налагат, връщат се и пак ги налагат, това се вижда общо взето. И работата опира пак тия невинните са решили да спрат рахитно изглеждащия и да го респектират като го смелят от бой?
Според мен тия трябва да попаднат в ситуация като онази от преди няколко години, когато пак няколко битки слезнаха да тупат някакъв чичка, ама онзи извади желязо и нагърмя малко месо. Ей така ще се оправят, иначе не. Не виждам как може да търсиш доводи да оправдаеш някакъв изявен престъпник в подобно нещо.
Преди години в моя град един познат като бяха на дискотека бяха така доволно бити от едни селски мутри, които пък редовно правеха подобни неща. Едната мутра обаче тя започна скандала като си търси повод за него защото не може да гледа този мой познат да диша спокойно. Следва бой на него, брат му и жените им. Обаче на моя познат тотално му писна и сутринта отиде и го намери и го гръмна със законния си пистолет. Грешката му беше, че бе под въздействието на алкохол и не ги премисли нещата като само хвърли пистолета в един язовир, обаче го видяха да гърми въпросния и той направи пълни самопризнания. Осъдиха го на 15 години ли мисля заради призната вина и обстоятелствата на афектиране, че е бил предизвикан, но за добро поведение, работа в затвора и бла-бла излезе малко след 8 някъде преди година и нещо. Но въпросната мутра от тогава насам доказано не е навредил на никой и с нищо, просто защото умря, а на другите мутри това им послужи за урок, поне донякъде. Та това е оправията, иначе съм виждал обратното след всеки следващ побой на разни такива индивиди - добиват все повече чувство за безнаказаност и се стига до безброй провинения докато най-накрая не ги осъдят за нещо, но дотогава много нанесени щети на много хора се получават. Едни там ги осъдиха на бая години, но вече нямаше как защото го убиха от бой човека, но файда никаква - брат му, майка му и баща му полудяха буквално и до ден днешен са си тотално луди, а ония излезнаха там кой след 10, кой след 15 години и не правят нищо просто защото другата ще бъде до живот. Но такива хора въобще не трябва да се оправдават, каму ли да се търси всякакъв начин да се оневинят, сякаш сме им ние адвокати, а точно обратното, иначе става все по-зле. На хора, на които агресията им е заложена по природа...оправия няма. Желязото или безброй нанесени травми от всякакъв тип на много хора докато все пак не стигнат до желязото или не ги осъдят за нещо супер сериозно като преди това са имали куп условни и пробации. Както казах в другата тема, всеки си получава заслуженото рано или късно, въпроса е, че когато е късно, много народ преди това са страдали. И разберете, че тоя род хора са утайката на всяко общество и са вредни за него.
Както казах и в другата тема, за 60 км/ч над ограничението искат да лежим в затвора, а за такива неща нека да видим колко и какво ще се дава. Дали до 10 години затвор. Тия ако минат с условна при нашето БЕЗРИСТРАСТНО и НЕПОДКУПНО "праводсъдие" пак ще е много.
Според мен тия трябва да попаднат в ситуация като онази от преди няколко години, когато пак няколко битки слезнаха да тупат някакъв чичка, ама онзи извади желязо и нагърмя малко месо. Ей така ще се оправят, иначе не. Не виждам как може да търсиш доводи да оправдаеш някакъв изявен престъпник в подобно нещо.
Преди години в моя град един познат като бяха на дискотека бяха така доволно бити от едни селски мутри, които пък редовно правеха подобни неща. Едната мутра обаче тя започна скандала като си търси повод за него защото не може да гледа този мой познат да диша спокойно. Следва бой на него, брат му и жените им. Обаче на моя познат тотално му писна и сутринта отиде и го намери и го гръмна със законния си пистолет. Грешката му беше, че бе под въздействието на алкохол и не ги премисли нещата като само хвърли пистолета в един язовир, обаче го видяха да гърми въпросния и той направи пълни самопризнания. Осъдиха го на 15 години ли мисля заради призната вина и обстоятелствата на афектиране, че е бил предизвикан, но за добро поведение, работа в затвора и бла-бла излезе малко след 8 някъде преди година и нещо. Но въпросната мутра от тогава насам доказано не е навредил на никой и с нищо, просто защото умря, а на другите мутри това им послужи за урок, поне донякъде. Та това е оправията, иначе съм виждал обратното след всеки следващ побой на разни такива индивиди - добиват все повече чувство за безнаказаност и се стига до безброй провинения докато най-накрая не ги осъдят за нещо, но дотогава много нанесени щети на много хора се получават. Едни там ги осъдиха на бая години, но вече нямаше как защото го убиха от бой човека, но файда никаква - брат му, майка му и баща му полудяха буквално и до ден днешен са си тотално луди, а ония излезнаха там кой след 10, кой след 15 години и не правят нищо просто защото другата ще бъде до живот. Но такива хора въобще не трябва да се оправдават, каму ли да се търси всякакъв начин да се оневинят, сякаш сме им ние адвокати, а точно обратното, иначе става все по-зле. На хора, на които агресията им е заложена по природа...оправия няма. Желязото или безброй нанесени травми от всякакъв тип на много хора докато все пак не стигнат до желязото или не ги осъдят за нещо супер сериозно като преди това са имали куп условни и пробации. Както казах в другата тема, всеки си получава заслуженото рано или късно, въпроса е, че когато е късно, много народ преди това са страдали. И разберете, че тоя род хора са утайката на всяко общество и са вредни за него.
Както казах и в другата тема, за 60 км/ч над ограничението искат да лежим в затвора, а за такива неща нека да видим колко и какво ще се дава. Дали до 10 години затвор. Тия ако минат с условна при нашето БЕЗРИСТРАСТНО и НЕПОДКУПНО "праводсъдие" пак ще е много.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1 за горното мнение.
А това беше добро
Иначе май трябва да се коригирам,явно биячите не са тюфлеци,както на мен ми се струваше,нито са СОТаджии,но са си боклуци чиста проба,както каза колегата по-горе,доказани при това
Интересно би било,ако битото момче беше син на висш съдия/прокурор/полицай..
А това беше добро
въпросната мутра от тогава насам доказано не е навредил на никой и с нищо, просто защото умря

Иначе май трябва да се коригирам,явно биячите не са тюфлеци,както на мен ми се струваше,нито са СОТаджии,но са си боклуци чиста проба,както каза колегата по-горе,доказани при това

Интересно би било,ако битото момче беше син на висш съдия/прокурор/полицай..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Сега гледах някакви новини - десетина сигнала за агресия на пътя, само днес... Какво става в тая София, че всички са толкова изнервени, бе хора? Давайте го по-спокойно, егати стреса...
https://frognews.bg/news_107582/Pak-agresiia-na-patia!-SHofjor-na-gradski-avtobus-psuva-vodach-na-leka-kola/
https://frognews.bg/news_107582/Pak-agresiia-na-patia!-SHofjor-na-gradski-avtobus-psuva-vodach-na-leka-kola/
Excellent! Steven is my name!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Медицинската експертиза ще докаже, че избитите зъби всъщност така и така са били тръгнали да падат, а въпросните мутри просто са оказвали помощ, тъй като единият имал роднински връзки със зъболекар!
Това ми хареса.

Между другото само четвъртия не е официално криминално проявен. Явно щото е още на 22, то май и той налагаше яко човека, че се върна и да го довърши с палката.

- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
@Top Gun Maverick много добре казано/написано! 2016 година в България още живеем в мутренските времена. Тука май още сме в 90-те години на 20 век...Такива мърши когато и да ги застреляш винаги си закъснял!
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
Тия са някакви пълни откачалки явно:
[url]http://intrigi.bg/pin_ВИЖТЕ-БИЯЧИТЕ-ОТ-СНОЩИ-ВЪОРЪЖЕНИ-С-КАЛАШНИЦИ-ПЛАЩАЛИ-СИ-НА-ПОЛИЦАИ-ДА-СА-НЕВИДИМИ-снимки_37437.htm[/url]
Накрая ще случат на някой като оня Лисичков в Бургас и ще мирясат.
[url]http://intrigi.bg/pin_ВИЖТЕ-БИЯЧИТЕ-ОТ-СНОЩИ-ВЪОРЪЖЕНИ-С-КАЛАШНИЦИ-ПЛАЩАЛИ-СИ-НА-ПОЛИЦАИ-ДА-СА-НЕВИДИМИ-снимки_37437.htm[/url]
Накрая ще случат на някой като оня Лисичков в Бургас и ще мирясат.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Да и аз за това се замислих. За онзи случай в Бургас... квото и да разправяте оръжието си е големия изравнител и ще направи хората малко по-учтиви.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
В България законите са като врата в полето, тарикатите дори не я поглеждат докато я заобикалят. Истината е, че почти всички по-умни и способни хора, които не са имали шанса да се облажат от великата каца с мед са напуснали баржата наречена България. Няма да се сърдите, ама един способен човек в Европа или Америка не би си и помислил за мутренската ни държава. Тия, дето са се върнали, щото освен да мият чинии и да чистят къщи, друго не са могли и сега разправят колко е гадно по света не ги броя. Истината е силен дух, мотивация, професионализъм в дадена сфера и терминал 2. Аз не съм заядлив човек, обичам спокойствието, толерантен съм към всички и всичко, но цял ден шофирам из София и съм попадал в какви ли не ситуации, много важно за България е с каква кола си и колко лош изглеждаш, другото е без значение. Жалко е само за свестните хора, които все още стоят тук и се залъгват с нещо. Само ще ви кажа, че Германия, Холандия, Белгия, Дания са РАЙ, живеем в най-хубавото време на технологии, комуникации и медицина - не пропилявайте живота си във вегетация.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Едните продукт на прехода, другите изнервени и устати - резултата не закъснява.
Такива като биячите и да ги гърмиш файда няма, само бели ще си навлечеш. Бий си десния мигач, не се прави на бабаит и шанса да има бой намалява.
Такива като биячите и да ги гърмиш файда няма, само бели ще си навлечеш. Бий си десния мигач, не се прави на бабаит и шанса да има бой намалява.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Отдавна не се бях чувствал горд с българската част от кръвта си и когато видях как колегите ми превозвачи направиха блокада на границата с малаките си помислих, че има надежда, че постепенно хората ще направят едно силно гражданско общество, задружно и способно на действия и справяне с проблеми и "мръсните" политици, но случки като тази ме приземяват и карат да не мечтая и да не съм оптимист.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!