Гони ли ви панически стрес когато ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 20 Окт 2006, 16:34

Добре де... нормално ли е да вървим след майсторите и да им доуправяме бакиите? Защо си плащаме? Знаете ли например в Германия в един сервиз, дали се получават подобни случки? Толкова ли са ни не компетентни монтьорите деа...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 20 Окт 2006, 17:54

щото в германия знаеш ли колко се плаща а ?
освен тва в сервизите не работи куцо и сакато , а хора завършили някаква специалност и няма майстори и разбирачи за всичко ... всеки си знае неговата област и като има нещо друго вика другия майстор

а иначе ако съм разбрал правилно за тези самонатягащи се болтове на левите колела , значи ли това че на десните са саморазвъртащи ?

колкото до самия ремонт .... според мен или трябва да седиш близо до майстора и да гледаш какво прави , или да си оставиш колата на някой познат на който имаш доверие ... или да се изръсиш малко повече в оторизиран сервиз , където ще ти дадат гаранция ...
БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 20 Окт 2006, 18:38

аз никога не съм се запитвал след като са ми правили нещо по колата дали всичко е затегнато. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 20 Окт 2006, 20:52

Малкия написа:
vicho написа:Мене постоянно ме гони параноя, че на тая кола ще й изпадне я някое колело, я скоростната кутия, я нещо друго по пътя! :shock: :confused: :confused:
То дифа падна ко да го чакаш :mhihi: :mhihi: :winky:

взе ми думите от устата :mhihi:
.
..
...
....
.....

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 20 Окт 2006, 21:36

Много обичам да човъркам нещо и гледам по колата каквото мога сам да го свърша, ако обаче стане въпрос за по сериозна част като двигател, спирачки и тн я давам на професионалистите ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 20 Окт 2006, 21:45

Тоя момент с параноята го имам и аз :lol:. След ремонти я галя като бебе, някакво неосъзнато шубе че нещо може да се разпадне и съответно да получа инфаркт :mhihi: Очите в таблото, а ушенцата на шест 8).
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 20 Окт 2006, 22:39

bavareza написа:Тоя момент с параноята го имам и аз :lol:. След ремонти я галя като бебе, някакво неосъзнато шубе че нещо може да се разпадне и съответно да получа инфаркт :mhihi: Очите в таблото, а ушенцата на шест 8).

Е по принцип тая параноя аз я имам винаги, не само след като е била ремонтирана, но на себе си имам наи голямо доверие при по простите ремонти ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 20 Окт 2006, 23:27

Така е. Което можеш да свършиш сам, го правиш с душа и знаеш че си го проверил десет пъти. И удоволствието от резултата е голямо.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 21 Окт 2006, 1:53

Нема такива неща при мен, цедим я винаги :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 21 Окт 2006, 20:28

Аз се ослушвам винаги за несвойствени шумове, а при недозатегнати болтове на джантите звукът е доста отчетлив и е почти невъзможно да го сбъркаш. Случвало ми се е няколко пъти да слизам да дозатягам.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 21 Окт 2006, 20:43

За болтовете на гумите - сам си ги стягам от както едни гумаджии не бяха стегнали лява задна гума на Е30ската, и понеже бащами я шофира цял ден си е карал с болтове завити явно на ръка и се 4удел кво скрибуца от зад :shock: , не знам как не се е пребил някаде кат знам как кара

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 24 Окт 2006, 11:40

Явно параноята не е само при мен. Много е брутално, особенно като скороста започне да надминава 140 км/ч . Колкото и да имаш доверие на колата, мисли от рода "...а сега ако падне некое колело..." . Единственото което ме успокоява е, BMW е кола която не се разпада на пътя за разлика от френски/италянски коли например. BMW-то ще те предупреди преди да те зареже. Това е лично мое мнение.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 24 Окт 2006, 13:45

GaD написа:Нема такива неща при мен, цедим я винаги :)

:mhihi: :yes:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 24 Окт 2006, 16:28

:paranoid: :paranoid: :paranoid: :paranoid: :conf: :conf: :conf:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата