Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат
Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
Детайли за колата: Много бавна

Re: Formula 1 сезон 2016 - с трима фенове си обсъждаме

Мнение от Beat » 20 Мар 2016, 9:33

Честно да ви кажа колеги, не помня кога за последно е имало такова интересно състезание. :ok: Старта беше страхотен, нещата тръгнаха да се развиват много добре, но катастрофата на Алонсо много обърка сметките на Ферари. Имаше не малко изпреварвания през цялото състезание и доста интересни моменти. Жалко, че Райконен отпадна, радвам се че Розберг спечели, а не Хамилтън. Пилотите на Торо Росо направиха зрелищно състезание, прави впечатление, че са бързи колкото Ред Бул, ако не и по-бързи. Много е рано да се дават прогнози, но ако трябва да съдим по това състезание, сезона изглежда доста обещаващ. Не знам дали видяхте, но Фетел не си свали шапката, когато започна химна на Германия :D (не нарочно разбира се), но бързо се усети. Посмях се и като поля Уебър с шампанско. Много съм доволен, чакам следващия старт в Бахрейн. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Мар 2016, 9:39

Аз затова се научих да не бързам с прогнозите, лично за себе си, за да не остана разочарован. И ето че нещата изглеждат съвсем не скучни и отегчителни, колкото се опитват да ги изкарат (почти) всички, включително и тук в тази тема. Спортът е такъв - търпи падения и възходи, и за мен възхода започна още миналия сезон. Времето ще покаже с какви темпове ще продължи.
Радвам се, че Алонсо е жив и здрав.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 20 Мар 2016, 10:07

Ее заслужаваше си ранното ставане :mrgreen: Имаше от всичко в състезанието , хареса ми.
Очаквах по-голямо изоставане от Ферари в състезателно темпо , но явно има и голям напредък по шасито.
Назад в решетката пак е интересно - Уилямс , Редбул , Тороросо сега и Хаас :)
Очаквам и тази година със суперсофт гумите турбинките да минат старите атмосферки :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Мар 2016, 10:33

САМО РОЗБЕРГ!!!

Ферари сами се прецакаха. И накрая Фетел отиде на нивата сам.

П.П. И аз успях да стана като по чудо без аларми в 7:15 :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Мар 2016, 10:40

В така създалата се ситуация е лесно да заключим, че Ферари сами са се прецакали. Но ти градиш една стратегия без да има как да знаеш какво ще се случи... Ако не беше инцидента с Алонсо и спирането на състезанието нещата щяха да сработят и Ветел да победи. За Кими никой не знае - проблема в колата може въобще да не се дължи на тази пауза.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Апр 2016, 10:01

Хайде де, Формула 1 :mhihi: уж в автомобилен форум сме, а никой не пише в тази тема. Темата за Мото ГП е по-развита. Сигурно форума е за мотористи тук :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 03 Апр 2016, 12:23

Тук сме, бре! :mhihi: Квалификацията беше ясна - половин секунда зад Мерцедес явно все още ще е тенденция, отколкото изключение. Така че може да разчитаме на старта и стратегиите да променят нещо в класирането. Аз не смея да правя прогнози, но тайничко се надявам на нов суперстарт от Ферари, както и екшън по-назад между Уилиамс и останалите.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Апр 2016, 12:31

Аз ще викам за Розберг и за тоя дето замества Алонсо. Направи яка квалификация и се класира 2 места пред Бътън :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Апр 2016, 13:13

Явно се видя в Австралия, че Ферари се справят добре с новите съединители. Ако старта се повтори пак така и имайки в предвид, че състезанието вероятно няма да бъде спирано и да има коли за сигурност може би Мерцедес най-накрая ще го гризнат.

Аз от тренировките така и не вдянах каква точно е разликата в състезателното темпо, но ако Фетел излезе първи след старта докато не са паднали температурите със сигурност има време да им сложи аванс, който няма да могат да преодолеят до края.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Апр 2016, 13:18

Всички Фераристи в нета искат Ферари най-накрая да поведе хорото, но според мен Мерцедес ще бият отново, или поне единият Мецедес ще е 1-ви, а другият където е там. Два старта подред не вярвам Ферари да направят такова излитане от решетката. Дано Розберг да бие отново и да охлади още повече мерака на Хамилтън. Пистата е с широки зони за сигурност наистина и ако няма някакви големи отломки върху състезателната линия няма да има нито кола за сигурност, нито, дъжд, нито сняг, нито фуртуна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Апр 2016, 13:23

С темпо не могат да бият все още. Но ако направят същия старт и единия спира двата мерцедеса отзад достатъчно дълго време има шанс. На по-високи температури Ферарито може би има по-добра скорост от Мерцедес.

По-добрия старт на двете ферарита от по-миналата седмица ми се вижда прекалено голямо съвпадение за да е случайност, но ще видим.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Апр 2016, 13:25

BMW_POWER написа:Букмейкърите дават преди първия старт 1/2 за титла на Хамилтън и 1/1.07 за титла на Мерцедес. Сиреч, очаква ни един интересен сезон, пълен с много борба и неизвестности.

Ако искате напрежение от край до край, ако искате да се "повдигате от стола" преди всеки завой, потърсете V8 Supercars. Малко са кофти поради часовата разлика, но пък в тубата качват пълни състезания с перфектно качество.

:ok:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Апр 2016, 17:03

Тва Ферари е възможно най-тъпата кола на света! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Апр 2016, 17:07

УНИКАЛНО НАЧАЛО!!! Райконен го изпревариха като спрял ( нали съединителите на Ферари били баси яките :mhihi: ), мангала наглия го блъснаха и ся Хамилтънката ще се влачи малко ухууууу иепаааа и РОЗБЕРГ води :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 03 Апр 2016, 17:37

Не знам... Тая черна серия за Ферари край няма, а като сложим и факта (според мен), че Райконен е силно надценен пилот... Колкото и да го кефи тая писта няма да се получи кой знае какво. :mhihi: А и да се получи то пак ще е заради стечението на обстоятелствата.
Силно впечатление прави Вандорн.

А сега виждам Хамилтън на 24с зад лидера, с тези гуми медиум... Направо си изглежда като скрит победител. :mhihi: Което отново ще докаже, че когато има силни стратегии е възможно не само безпроблемни победи, но и впечатляващи възстановявания след лоши стартове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата