Каско гума
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Re: Каско гума
Въпрос по тази тема:
Днеска слагам летните и хората от сервиза ми показват, че едната гума има пирон и от едната страна стената е сцепена по дължина.
Гумите са от Юни миналата година и са в гаранция, ама хората от сервиза ми казаха да не се занимавам да си търся гаранцията , защото благодарение на пирона и постояното спадане на гумата, сам съм сцепил стената, карайки с мека гума. Та търся мнение от някой с опит, има ли смисъл да ходя да си търся гаранцията при това положение, или просто да купя нова гума?
Днеска слагам летните и хората от сервиза ми показват, че едната гума има пирон и от едната страна стената е сцепена по дължина.
Гумите са от Юни миналата година и са в гаранция, ама хората от сервиза ми казаха да не се занимавам да си търся гаранцията , защото благодарение на пирона и постояното спадане на гумата, сам съм сцепил стената, карайки с мека гума. Та търся мнение от някой с опит, има ли смисъл да ходя да си търся гаранцията при това положение, или просто да купя нова гума?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Като човек занимавал се с продажба на гуми, съвета ми е да не се занимаваш. Няма смисъл, гаранцията е за производствени дефекти, ти имаш пирон в гумата и ще предявяваш претенции след 1 година - ще ти донесат от 10нкладенеца вода за да ти обяснят как вината си е твоя. Аз съм имал случай как след първатата година и 4те гуми са криви (съхранявани правилно и на джанти и с перфвктно налягане) и вносителя отказа гаранцията.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Щета по каско - може. Гаранция с пирон в гумата - ще ти се смеят.
Never mistake motion for action...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2