Кой всъщност искате да бъдете, или за какво мечтаете?
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Кой всъщност искате да бъдете, или за какво мечтаете?
Benord написа:... Да имаше някакъв начин да се върна във времето много,ама много преди каменната ера.Ей така,с един кокал да ръфам пред една пещера и да се радвам на гледката,докато някой друг не ми събере на мен кокалите.Мразя я тази съвременна действителност,та направо ми се гади.Все нещо променят,все нещо се мъти,все ти трябва да плащаш за всичко.Я с пари,я с време....
Много добре те разбирам, Колега. За съжаление, бих казал... Аз също се чувствам "не на място" в съвременния свят (въпреки, че не съм чак толкова стар) и също мечтая за по-прост живот, с ясни правила. Живея в провинцията, опитам се да прекарвам повече време сред природата, да не съм зависим от високо - технологичните джаджи и да не ми пука особено кой какво си е купил и какво е постигнал. Ценя спокойствието си и свободното време и не бих ги заменил за НИЩО, особено пък за кариера и материални придобивки. Това май се нарича "ескейпизъм"...
Excellent! Steven is my name!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Те са си го казали

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Който мечтае само и единствено за повече пари,значи всичко всъщност му е наред 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_RIDER написа:Те са си го казали
Викаш - всичко е ясно, вълшебната формула е открита отдавна...
https://www.youtube.com/watch?v=Ztk9t_m1FpY
Excellent! Steven is my name!
Superexstatic написа:Къщичка на плажа
....
Така ги виждам аз нещата..
проблема с тази визия знаеш ли какъв е... че е параграф 22 - щото като си с манталитета на човек които може да си позволи такъв живот - ще изкараш между две седмици и една година преди да почнеш да се чудиш какво да правиш със себе си... щото... шило в торба не стои

един вид - кифлите, колите и имотите можеш да ги загърбиш само след като си си ги позволил, ама като си на акъла да си ги позволиш пък изпадат от радара на смисъла на живота...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Единственото за което си мечтая е да ми се получи отново и със следващото ми начинание. Иначе съм точно това което винаги съм искал да съм, само дето понякога не си вярвам, не знам защо.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Мечти много...постигнати цели твърде малко на фона на мечтите. И след 46 години живот целите постепенно се приземяват, приземяват. Отдавна не искам да покоря света, да карам Ролс и да живея в Монте Карло. То ако не падне метеорит от злато в двора ми няма и как да стане. Странно е когато си на някаква средна възраст. От една страна притежавам много натрупан опит и знания, от друга страна нямам вече тези амбиции, както преди 20 години. Сега мога да направя много работи, имам знанията, контактите, дори парите или поне мога да си осигуря финансиране, но си викам - за кога и за какво? През деня на работа, след работа кафе с приятели, малко колоездене, малко ръчкане в компа, размотава се и една все още добра МИЛФ-ка из къщи, някоя и друга почивка и чакаме пенсия. Дат из лайв. А като се пенсионирам се замислям за преместване в Еквадор, че ми писна от шибания ни климат. Продавам всичкото имане и се местим в Салинас, до плажа. Ама има още години до тогава......
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ukelichko написа:А като се пенсионирам се замислям за преместване в Еквадор, че ми писна от шибания ни климат. Продавам всичкото имане и се местим в Салинас, до плажа. Ама има още години до тогава......
Хехехехе...гледам доста си мечтаят за палми, пясък и слънце. Обаче пичове, хващам се на бас, че 99% от вас ще изтраят точно година максимум две на такъв климат! Ще зажаднеете за зимичка и малко снежец, за хладната и зеленка пролет. Еквадор казваш....живял съм известно време във Венецуела. Точно палми, перфектен пясък баси и жегата баси и топлата и кристална вода.....и? Цяла година......скука! Жега майка...жега и влага....Ние сме си българи, свикнали сме си на нашия климат. Аз лично ако някой ми беше казал тогава, че както си бича на плажа посред януари ще ми се мечтае за един хубав сняг и студ щях да му кажа, че е луд. Обаче така си и беше. Така че не бързайте с продаването на имането

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Затва Испания или Италия, да си има малко и хладинка от време на време 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
АЗ съм прилично скромен, за да искам просто някоя леко голяма къща (резиденция), в която спокойно да развивам своите хобита малко по-комерсиално от настоящото ниво.
Дали фотографията, дали музиката, дали ремонтирането на какво ли не - просто искам да живея така, че тези неща да ми носят удоволствие и пари, които да са ми достатъчни, за да си живея прилично.
Разни нови коли, яхти, самолети не смятам, че са ми интересни. Важното е какво можеш да сътвориш с ръцете си и да оставиш.
Дали фотографията, дали музиката, дали ремонтирането на какво ли не - просто искам да живея така, че тези неща да ми носят удоволствие и пари, които да са ми достатъчни, за да си живея прилично.
Разни нови коли, яхти, самолети не смятам, че са ми интересни. Важното е какво можеш да сътвориш с ръцете си и да оставиш.

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ЗДРАВЕТО определя мечтите--------------------сега съм в пауза..............
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
E34 написа:...
Има го наистина този момент малко. Странно е, защото губиш представа за времето, излизаш на вън и е същото като вчера. Само в зимните месеци не си по тениска, а слагаш и някъв суичър, понеже е "студено".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Искам да съм си същия, същото бачкане...ама през 70те, англия или сащ (по-скоро втрото).....и да си пиис мейквам през оффа...жената и децата и те ше си пиис мейкват.
Тия песни като тая не са праени за ком.блока ..живяли са си живота ей...
https://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690
Ама няма как да стане..
Нова Зеландия ми е мечтата, да продам всичко и айде, къща (все тая дали ще е на плажа
)...просто с тия талибани и годините все по-зор тая рабта.
Тия песни като тая не са праени за ком.блока ..живяли са си живота ей...

https://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690
Ама няма как да стане..
Нова Зеландия ми е мечтата, да продам всичко и айде, къща (все тая дали ще е на плажа

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Сондьора написа:Нова Зеландия ми е мечтата, да продам всичко и айде, къща (все тая дали ще е на плажа)...просто с тия талибани и годините все по-зор тая рабта.
преследвай си мечтата тогава, колега.
със желание, 100% ще успееш да се устроиш и в Нова Зеландия. дали ще е по-добре или по-зле, не се знае, но поне ще си там, където искаш.
ако се колебаеш, иди на екскурзия и виж как е.

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3