Гласувахте ли...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

Да, защото моя глас е от значение!
62
55%
Не, защото все още нямам право (нямам 18).
4
4%
Не, защото ми е писнало от уговорки и лъжи!
24
21%
Не, защото нямах свободно време.
16
14%
Не се интересувам от политика...
7
6%

Общо гласове : 113
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 22 Окт 2006, 19:44

x3m написа:трябваше да сложиш и отговор да за да не стане Волен Сидеров президент :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Окт 2006, 20:02

amd написа::evil: Ебем ти и тъпаци българи сме ние ей! Стойте си в панелките и да не ви дреме на х**, турците ни изират управниците щото са заимни!!

А Я ТИ ДА НЕ МИ ГОВОРИШ ТАКА А!? :evil: Дойде в Софийката и стана голямата работа с Е30ската в Надежда! :evil: Експерт голям по всички въпроси!Ти за кой гласува а??За Беронов ли?И какво като има 0.001 гласа в негова полза :!:
Гласувах 'не,нямам време',защото имах служебни ангажименти и не успях за 5 мин!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 22 Окт 2006, 20:11

Е какво съм ти виновен, че не си имал време? Всеки сам си избира приоритетите! Бачкай и не се оплаквай, аз съм студент и имах време да дойда до родния си град да гласувам. Съжалявам, ако съм обидил някой, моето обръщение беше към тези, които са имали възможност да гласуват. Не ме ебе какво ще стане, аз подкрепих Беронов, да, ако ще и минусови проценти да има. Пак повтарям - не се оправдавайте, виновни сте и то не само за мен, а и за самите себе си - който каквото е решил, че му е по-важно - парите, професията и т.н. или собствената му държава. И не намесвай Е30-ката, не се хваля с нея, не съм направил никоя простотия в София с нея, нито твърдя, че съм голяма работи - ти на 18 години Порше ли си имал? На квартира съм в Дружба, не в Надежда, макар, че това въобще не е от значение.
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 22 Окт 2006, 20:12

amd написа:Аз пък гласувах - вие после да не се оплаквате, а да си мълчите, щом не се интересувате от съдбата на собствената си държава! Нямало за кой - има 7 кандидати, който иска е ибрал най-добрия за него.

едит: Сега съобщиха и ми се изпълниха очакванията - червения и болен ще ходят на балотаж, червения пак печели сигурно :evil: Ебем ти и тъпаци българи сме ние ей! Стойте си в панелките и да не ви дреме на х**, турците ни изират управниците щото са заимни!!

:yes: .И друго ша на праат рязаните-още малко им трая, ама ша е късно да си пазим задниците :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2006, 20:21

А мога ли да им е*а пи*ката лелина а??? :?: :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 22 Окт 2006, 21:44

Гласувах ;) Другата неделя пак :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA

Мнение от Libero » 22 Окт 2006, 22:12

Не съм оставих си правото за другата седмица
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Окт 2006, 22:38

моят глас срещу масата овце (предимно пенсионерите по селата) залъгани с всякакви глупости?
никога не съм гласувал и няма и да го направя - хората плащащи данъци винаги са били отвявани от овчата маса..

та някой ако ми каже за какво да си губя дори 30 мин от времето?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 22 Окт 2006, 22:42

t0sh написа:та някой ако ми каже за какво да си губя дори 30 мин от времето?!

За собствения ти уют в тази държава...за бъдещето на страната...кофти изказване направи :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 22 Окт 2006, 23:16

За пръв път от много години насам не гласувах. Наистина, бях се заел да си оправям колата и мислех дори по едно време да отида така мърляв с работните дрехи и да си упражня правото на глас, но така или иначе щях да гласувам за губещ кандидат. Следващия път обаче със сигурност съм пред урните и, за съжаление, ще гласувам не ЗА, а ПРОТИВ. Познайте против кой?
It's not who You are, it's who You know...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 23 Окт 2006, 0:07

Гоце ;) :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 23 Окт 2006, 0:29

Току що по БТВ на пресконференцията последния въпрос зададе Ромска информационна агенция която заяви че подкрепя г-н Сидеров и по тяхна информация много роми са гласували за него смятам че отпада това че бил расист и фашист :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 23 Окт 2006, 1:31

DroW написа:Току що по БТВ на пресконференцията последния въпрос зададе Ромска информационна агенция която заяви че подкрепя г-н Сидеров и по тяхна информация много роми са гласували за него смятам че отпада това че бил расист и фашист :mhihi: :mhihi:

Да, и по този повод ще изкажа истинските си съжаления на тези, които гласуваха за Сидеров с единствената надежда да използваме за личната си хигиена цигански съпунчета :mhihi:
Тази вечер Сидеров доказа как за един миг може да промени националната си идеология,в която толкова време ни убеждаваше...
Не бил расист значи... :mhihi: Я, някой да ми каже каква е разликата между " българси циганин" и "български турчин". Или може би едните са ОБЩЕСТВО, а другите малцинство... :mhihi:
Може би много хора са гласували с идеята " циганите на сапун и премахване на новините на турски". За първото вече разбрахме, че качестен сапун няма да стане, но за второто какво? Нима след като махнат новините на турски нещо ще се промени ли? Дали след това в България няма да остане нито един турчин или в Кърджали положението ще стане по- добро?
Изгледах пресконференциите и на двамата кандидати и се успокоих, че днес не отидох да дам гласа си, защото никой от двамата не го заслужава. Не видях нищо друго освен как Първанов и Сидеров си отправяха всякакви обиди и си показваха кирливите ризи пред народа, който им гласува доверие...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 23 Окт 2006, 8:58

Hex написа:Следващият път е добра идея, всички които не харесваме претендентите, да пуснем празна бюлетина. Ако това го направят 60-те процента българи, които не са гласували на тези избори, никои от претендентите няма да може да достигне 50% и партийте трябва да издигнат нови кандидатури (ново лице, старото мислене).

Наистина хубаво е да отидем и да пуснем празна бюлетина, изразяваща несъгласието ни с никой от претендентите :D

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 23 Окт 2006, 12:39

Slavi_m написа:...

Маааалко посмекчи тона, Слави... :!:

Инак гласувах...другата седмица, живот и здраве, отново...
Изображение
Driver's Racing Team

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата