Смяна ма масло ул. Кукуш - НЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Смяна ма масло ул. Кукуш - НЕ

Мнение от klintan66 » 19 Апр 2016, 19:35

Постъпката им категорично е селска .
А аз постоянно попадам в такива ситуации "няма да се плашиш , всичко е точно" и после "оп" плюс някаква сума ...

Наскоро сменях маслото на автоматика уж беше 100 лв обаче сложили и добавка за промиване - ок - 120 ....а! обаче сложили и добавка за защита а! още 20 лв ...140 лв ...яд ме е ,че не ме попитаха за добавката за защита...В края на краищата аз си решавам дали искам да сложа.

Когато говорим за плюс 20-30 - 100лв иди дойди, но когато уж всичко влиза в цената , да кажем проект 4000лв ....ииии....обаче.... тука и едно проучване и едно съгласуване и станаха 4500лв !Да го ева 10 пъти питам колко тотал - толко ! И после ъъъъа ....

Те докторите режат крака без да питат та 4 лв за зануляване башмайстора няма да взвеме. :mhihi:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Предишна

Назад към Извън Темата