В каква държава живеем!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 22 Окт 2006, 22:46

sikar написа:
evans написа:
Tano написа:Гласувах за Неделчо Беронов.
Пичове, аз може да съм фашист, нацист или както искате ме наречете ама не съм ГЛУПАК, как ще гласувам за СИДЕРОВ, той е малоумник.
Точно заради второто място на Волен се възмущавам, ясно беше че червения логопед ще е първи.
Добре де, защо гласува за Беронов,в какво те убеди?,какво според би направил ако той стане президент?

Нама да си даде задника на Доган, е тва ще направи :evil:
от къде знаеш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 22 Окт 2006, 22:55

vaskoto1 написа:и кое те кара да си мислиш че волен ще направи всичко това (да се чете "поправи") което обещава и е нередно? той използва гнева на народа за да се популяризира! събудете се хора! дадохме му власт-в парламента е-и кво? само простотии по магистралите е сътворил досега-защо не направи нещо от всичко което обещава а? само не ми казвайте че няма достатъчно власт-хората са казали-където има желания има и начини! той демонстрира много желание-къде са му резултатите?
смотан малоумник е тва-който говори това което искаме да чуеме и заради това хората му се връзват! УБЕДЕН съм че няма ама НИКАКВО намерение да прави каквото говори! :evil:

Няма какво да добавя, Волен освен за клоун и трубадур, за друго не става.

А за питащите кой какво щял да направи и мислещите, че някой нещо ще направи - никой нищо няма да направи, просто президента в една парламентарна република е парадна функция, той е лице на държавата пред света. И идеята е с какво лице искаме да се покажем - с доносник или с луд или с нормален човек, бил той и на години.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Окт 2006, 22:57

ок дали ще легне на турците или не не се знае ама като погледна кои седи зад него :arrow: костов :confused: доказан престъпник които разпродаде България за жълти стотинки и си взе комисионните и още кои знае колко подобни има за които не знаем!!А и честно да си кажа като го погледна как фъфли не мерси след някоя година ще му текат лигите наляво и на дясно като папата и кво това ще ни е президента

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 22 Окт 2006, 23:02

sikar написа:Агитира против човека в сянка, опа по-точно човека с обръчите, онова мазно п....че дето иска да управлява България по турски :evil: .Осъзнайте се ей, и аз не хересвам Волен, но тук въпроса е че съм българин, роден съм тук, искам след години българския да е официален език,не искам новини на турски, не искам министри от това шибано правителство да говорят на турски.На който на му харесва да си ходи при забрадките и Ориент експрес(филма имам предвид, който го е гледал зане за кво иде реч ;) ).

Браво колега, много добри думи на истински българин!!!И аз искам ние българите в българия да не се страхуваме да говорим на майчиния си език във собствената си държава и да не ни наричат гяури както става сега.Представете си как масово хора които живеят в провинцията и това става все по масово не смеят да говорят на български защото биват третирани като 3та категория роби от турското население там.Трябва да има закони които да важат както за нас така и за тях.Не трябва да е привилегия да си турчин а да си българин ще ме прощавате всички вие дето гласувате за Първанов който една реч не си е написал сам и бърка думите на български...Човекът който награди лидерът на ДПС с най-високият държавен орден Стара планина 1ва степен,човекът който унижава България.И нарича избирателите на Сидеров хора със сериозни проблеми.Смятам че не съм куку и много ме обижда това че ме наричат по този начин.
До колкото съм чувал и виждал хора работещи в министерствата на ДПС това са етнически българи се страхуват да обелят дума на български и учат турски за да не бъдат уволнени и мястото им да заеме някои турчин със средно образование от кърджали.Това не е само в министерствата това е също в градове като Пазарджик имам роднини там,Търговище,Кърджалииска област,област Момчилград и т.н.Списък става все по дълъг с всяка изминала година.Дискриминацията над етническото българско население расте и ако някои не направи нещо докато е време това ще доведе до безредици и масови кланета както се случи в Щатите 95-96 година.Защото хората са казали глас народен глас божи.Търпяхме турците пет века веднъж да се държат с нас като роби в съвременна българия няма място за ново робство и народът започва да го разбира и да проумява най-накрая.Бабите и дядовците ми които са отявлени комунисти от малки и винаги са гласували за Социалистическата партия се записаха в Атака като членове на партията.Докато първанката прави сделки с израел за обновяване на хеликоптерите ни при положение че от Франция и Русия му предлагат чисто нови за същите пари българското население в провинцията става все по безработно и масово бяга и напуска домовете си тъй като предприятията там са собственост на фирмите на Доган и изискването да работиш там е да знаеш турски което е против закона,но никои не прави нищо...Преди време самият министър на дискриминацията беше нарекъл публично един от подчинените си гяур което е показателно как работи анти-българската политика.
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DroW » 22 Окт 2006, 23:19

vaskoto1 написа:и кое те кара да си мислиш че волен ще направи всичко това (да се чете "поправи") което обещава и е нередно? той използва гнева на народа за да се популяризира! събудете се хора! дадохме му власт-в парламента е-и кво? само простотии по магистралите е сътворил досега-защо не направи нещо от всичко което обещава а? само не ми казвайте че няма достатъчно власт-хората са казали-където има желания има и начини! той демонстрира много желание-къде са му резултатите?
смотан малоумник е тва-който говори това което искаме да чуеме и заради това хората му се връзват! УБЕДЕН съм че няма ама НИКАКВО намерение да прави каквото говори! :evil:

едно от нещата което може да направи без проблем е следното.Конституционните съдии се избират от президента и това което може да направи като президент е да избере нови съдии които да гласуват най-накрая след 10 години от както БКП нареди да се гласува една противоконстутиционна партия на етническа основа.Това е една расистка и анти-българска партия наречена ДПС създадена от човека който изсече за 10 години 1/4 от българската гора турцизира всички българо-мохамедани и издаде всичките имена и биографии на агентите ни на Държавна сигурност.А знаете че една държава без разузнаване и контра-разузнаване е сляпа.И е крайно време да се сезира конституционния съд и да гласува тая партия да бъде затворена,защото тя попринцип не трябва да съществува против конституцията е ...
На българия и стига това да направи друго не искат повечето избиратели на Сидеров.И се забелязва една не малка част от етнически турци и роми да гласуват за Сидеров на тези избори.Процента от 0 мръдна нагоре което оборва идеята че бил фашист.
То е направо смешно как може да говорят по БТВ че се бил срещал с куклус клан,ал каида,хизбула и фашисти.Е то направо е смешно тоя човек го изкараха втория осама бин ладен по тая логика досега да е взривил парламента :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 22 Окт 2006, 23:33

Абе, хора, осъзнайте се бе. Четете история малко. Образовайте се. Вижте Хитлер как се е качил на власт. Вижте маниерите. Вижте стила. Не казвам, че Волен е фашист и хитлерист, но похватите му са същите. Яхва гребена на народното недоволство и айдеееееее - президент! Вие НАИСТИНА ли искате това лице да ни представлява пред света?!? Айде, моля ви, мислете, преди да си давате гласа. Ама ако искате това да ни е президента, моля, гласувайте - ваше право. И после не се оплаквайте, ако обичате.

Кой краднал, кой завлекъл, кой еди си какво.... това вече няма значение. Всичко е минало. И е ясно, че ще е безнаказано. Вижте само как мафията в Америка си е легализирала мръсните пари и сега всички са вече бизнесмени (по-скоро внуците на мафиотите). Няма какво да ровиме вече в блатото на миналото, щото колкото повече ровим, толкова повече ще затъваме. По-добре да си гледаме напред и да прегърнем европейското. Пък там ще бъдат и турците след време... айде стига вражди и омрази. Те и националния отбор на Франция бяха само негри, ама... там няма расизъм и французите не викат на негрите - ходете си в Африка. Абе мани, колкото и да пиша, файда никаква. И понеже ме мързи да изтрия всичко това, цъквам върху "Прати". Цък...
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 23 Окт 2006, 0:05

Волен ли искате да е ПЪРВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ президент на България.Искате страната ни да се представя по света от един меко казано ЛУД който се бие с полицаите по митингите и използва недоволството на хората и глупотата и наивността им за да се докопа до властта.Цялата му политика е основана на една чиста пропаганда,не живейте в заблуда моля ви,не се оставяйте на такива елементарни хора да ви манипулират!!!Как ще се оправи с турците и циганите,може би както Хитлер с Евреите,я се стегнете малко!!!

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 23 Окт 2006, 0:09

:bgflag:

Може и да не харесвам никой от кандидат-президентите, но едно знам със сигурност :

МРАЗЯ МАНГАЛИТЕ

(турци, роми , фереджета, талибани и всякаква такава раса )

:bang:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DroW » 23 Окт 2006, 0:18

В по голямата част от европейските държави да не кажа всичките има много силни подчертавам много силни националистически партии !!!Това не е нещо ново и тези партии не веднъж са взимали мандати в парламента.Факт е че френската и немската подкрепят Сидеров.Френската е имала не един мандат да не говорим за англииската националистическа партия та дори и в Америка е така.При 39 партии крайно време е една националистическа партия да доиде на власт тъй като не видяхме нищо ново през последните години от сини,червени,жълти и т.н.Той щом се е хванал на хорото ще му доиде реда сигурен съм но за да бутнеш ДПС ти трябва или огромно мнозинство в парламента или президентския пост.
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 23 Окт 2006, 1:11

BMW lover написа::bgflag:

Може и да не харесвам никой от кандидат-президентите, но едно знам със сигурност :

МРАЗЯ МАНГАЛИТЕ

(турци, роми , фереджета, талибани и всякаква такава раса )

:bang:

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 23 Окт 2006, 1:17

Всички са едни гадни измамници !
Поне за Първанов да гласуваме, той е най-свестен !
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 23 Окт 2006, 7:47

Сидеров като стане президент, ще бие хората по магистралите и ще им налита със се охраната от НСО, аз тогава ще почна да събирам за хеликоптер, за да не ми се налага да се насмитам
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 23 Окт 2006, 8:11

За това гласувам с празна бюлетина - да го д*хат всички! Няма достоен кандидат за президент ! Просто няма кандидат който да е заслужил гласа ми!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Окт 2006, 8:45

Днес по БТВ даваха някакви таблици и имаше турци гласували за атака, а може и да съм бил много сънен и да не съм видял както трябва :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Окт 2006, 9:51

и аз съм разочарован от изборните резултати :confused:

на балотажа няма да гласувам - не виждам за кого :(
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща