Цигари VICEROY
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Цигари VICEROY
Щом Winston Red ти е харесал тези ще ти харесат повече ....

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Т'ва червения Вайсрой и циганките абортират от него, направо не знам как си ги пушил?
Иначе, аз правя асоциация с червен Кинг, пак е няк'ва такава май?
От години пуша Давидоф Голд и съм адски доволен, но ти явно обичаш скоросмъртници 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Първо да кажа, че червеният Winston PLUS наистина най-ми допадна като цигара - почти се доближава до VICEROY-a.
Обаче реших да пробвам и червено VICTORY CODE, което не се оказа лошо - ако някъде няма от Winston-а, пушех него. Или редувах двете марки цигари, като даже предпочитах Виктори-то, ако седна да пуша някъде по много
(на маса с пиене, примерно).
Днес обаче в магазина имаше Виктори само от новите с картинки - купих си една кутия и забелязах следното: Първо видях, че никъде по кутията не пише за съдържанието на катран/никотин. И взех да си мисля как сега може да слагат каквото си искат и в каквото си количество искат - не пише колко трябва да е - може да го намалят и наполовина, та да пушим не по две, а по 4 кутии на ден. И докато размишлявах за тези неща тъкмо си допуших предишната кутия в кафето пред нас, и започнах новата -- съвсем друга цигара ми се видя, някак доста "олекотена". Оплаках се на кафеджийката, която пуши по-леки цигари, и тя взе една за проба - след което потвърди, че не си въобразявам.
Каза, че дори и на нея й е лека тази цигара - и не може да е с никотин/катран 0.7 / 7 мг.
Ха кажете сега, има ли такова нещо при другите цигари, или е само при Виктори-то? - питам, понеже до сега моите бяха без картинки и не знам.
Със започването на картинките забелязали ли сте промяна в състава на цигарите, които сте свикнали да пушите?
За сега изкупих всичкия Winston PLUS от магазина при нас - имаше скромното количество от 17 кутии. Чудя се дали проблемът с Виктори-то е до конкретна партида, или заради това, че разгеле не им се налага вече да пишат нищо за съдържанието по кутията - та могат да си забъркват каквото си искат.
Иначе не е лошо - за някой, който пуши по-леки. Но ако ще са така и занапред, няма да си купя повече Victory CODE.
Обаче реших да пробвам и червено VICTORY CODE, което не се оказа лошо - ако някъде няма от Winston-а, пушех него. Или редувах двете марки цигари, като даже предпочитах Виктори-то, ако седна да пуша някъде по много
(на маса с пиене, примерно).
Днес обаче в магазина имаше Виктори само от новите с картинки - купих си една кутия и забелязах следното: Първо видях, че никъде по кутията не пише за съдържанието на катран/никотин. И взех да си мисля как сега може да слагат каквото си искат и в каквото си количество искат - не пише колко трябва да е - може да го намалят и наполовина, та да пушим не по две, а по 4 кутии на ден. И докато размишлявах за тези неща тъкмо си допуших предишната кутия в кафето пред нас, и започнах новата -- съвсем друга цигара ми се видя, някак доста "олекотена". Оплаках се на кафеджийката, която пуши по-леки цигари, и тя взе една за проба - след което потвърди, че не си въобразявам.
Каза, че дори и на нея й е лека тази цигара - и не може да е с никотин/катран 0.7 / 7 мг.
Ха кажете сега, има ли такова нещо при другите цигари, или е само при Виктори-то? - питам, понеже до сега моите бяха без картинки и не знам.
Със започването на картинките забелязали ли сте промяна в състава на цигарите, които сте свикнали да пушите?
За сега изкупих всичкия Winston PLUS от магазина при нас - имаше скромното количество от 17 кутии. Чудя се дали проблемът с Виктори-то е до конкретна партида, или заради това, че разгеле не им се налага вече да пишат нищо за съдържанието по кутията - та могат да си забъркват каквото си искат.
Иначе не е лошо - за някой, който пуши по-леки. Но ако ще са така и занапред, няма да си купя повече Victory CODE.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Доколкото отбирам от тия евродивотии , идеята е да няма такива обозначения като леки или тежки цигари защото хората се подвеждали че като маркирани с по-ниско съдържание на катрани и никотин били по-малко вредни . Изглежда искат всичко да е един тертип без значения от марката . Аз от 5-6 години не пуша купешки - карам на машинка с hand rolling тютюн, но така или иначе запалвам от време на време и мен всички в момента ми се струват много леки в сравнение с преди години .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мелник.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
alx написа:
Отваряш една цигара и гледаш вътре парченца от 5 вида тютюн плюс някакви гранули с неустановен произход. Развиваш една пура и виждаш- листа.
така си го обяснил, че чак на мен ми се припуши

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2