Отнета книжка за 0.51 промила
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Отнета книжка за 0.51 промила
+1 ,голяма наливна някаква си,и на мен точно нулаDiMIcha84 написа:На две не знам, но една загорка след около час и половина на дрегера ми отчете 0.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
На една голяма бира след 2-3 часа винаги е показвало 0ли. В Студентски бях абонат на куките едно време, нямаше вечер дето да не ме тестват. Не знам дали сега има такъв контрол. В щатите си позволявах в началото повече щото е 0.08 и без кола си умрял, но не е готино... 3 малки бири са под лимита, но определено се чувствам неадекватно и карам като баба дори на празни улици. 0.51 си е 0.51 ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Владо написа:Абсолютно еднакви ситуации са: пием, и караме...
Не знам какво се "обжалва" в темата... пиенето... карането... манталитет...
Стига с тоя манталитет, бе колега. Мога да кажа със сигурност, понеже работя активно с немци от няколко години как на една командировка в Словения една арийка ми обясняваше как ченгетата в Словения са много гадни и да внимавам, щото за много малко алкохол правели проблеми, а то там такъв беше обектът, че освен в къщи мнооого трудно можеше да намериш къде да къркаш по кръчми и да караш после..
Преди 2 седмици бях командировка и последния ден шефът дойде в хотела ми, ядохме, пихме по една бира и веднага се качихме да закараме служебните коли до офиса. Тва в западна Германия. Та стига толкова с тоя манталитет, българщина, ганьовщина и т.н. клишета, хората навсякъде са хора и правят глупости, за това ако не е за работа колата в 80% от случаите е на паркинга, че не се знае кой ще срешнеш и дали няма да седнете да пиете по две бири и после да се чудиш кво да правиш и дали да заебаваш колата и т.н. проблеми...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Той селския манталитет си е селски манталитет в целия свят колега
Това е почти като с колана - изключително важно нещо, от което в повечето случаи може да зависи как ще ти се развие живота занапред, а на теб да ти е все тая
Не го разбирам 

Това е почти като с колана - изключително важно нещо, от което в повечето случаи може да зависи как ще ти се развие живота занапред, а на теб да ти е все тая

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Точно немци и холандци видят ли малко по хлабаво и се уливат повече и от нас. Такива фрапиращи случки знам, че направо. Просто на запад си има закон, който се спазва и съответно наказание, от което не можеш да се измъкнеш както е в тая нашата демокрация (свободия). Хубавеца Максим Ставийски какво направи и как го наказаха. Нормално е след тази случка доста хора да му последват примера. А ако го бяха вкарали за 20 години какво правим. Или гръка ,който помете момичето на спирката и него го изпратихме да си ходи. Няма никога да се оправим.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Ама вие тука сте големи цветя браво браво !!! Аре изяжте го човека , че е пил 2 бири ....
ПС : През ден карам от ресторанта в който вечерям до вкъщи на 3-4 големи питиета концентрат ! Аре нареждайте , повече няма да отварям темата
ПС : През ден карам от ресторанта в който вечерям до вкъщи на 3-4 големи питиета концентрат ! Аре нареждайте , повече няма да отварям темата

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
^ Браво, хвала на такива люде.
Пп: не се излагай само с 3-4 големи питиета, 8мокласниците пият повече....
Пп: не се излагай само с 3-4 големи питиета, 8мокласниците пият повече....
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Не знам кои са по-големите в случая, тея дето пият и карат или тея дето са ок с тва 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Е стига де! Как мога аз да не пия и да карам, а като пия да не карам? Как па да не можете и вие, щом аз мога ?! По-специални ли сте, или сте алкохолици и не можете спрете да пиете дори когато карате?

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2