Вземане на книжката от кат по рано
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Вземане на книжката от кат по рано
smamf написа:Предстои ми и на мен да си подновя ЛК и книжката. Въпрос: преди месец получих честитка по пощата, явно някъде са ме снимали. Не съм я плащал. При преиздаването на документите ми за самоличност ще ме накарат ли първо да си платя глобата за нарушението от снимката, или ще мине номера да не плащам?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Първо ще трябва да платиш.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
DaGa написа:Аз да питам има ли глоба при изтекла книжка ?
Не мисля! Все пак не е задължителен документ. Ако те хванат да краш обаче с изтекла е друго.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- eXed0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i / Е39 520i
- Мечтае да кара: E34 с V8
iv4o. написа:Здравейте искам да попитам ако отида по рано в кат да си взема книжката от дадения ми срок защото датата е чак 25 в понеделник но нещо не ми се чака аз съм си пуснал бърза поръчка за 10 дни подадох документите на 12.07 а книжката ще ми я дадат чак на 25.07 така пише на талончето но ако отида примерно четвъртък или петък ще ми я дадат ли? проверих и в сайта на кат книжката пише че е готова чудя се дали да не отида но дали няма да ме върнат вие какво мислите?
Аз бях пуснал бърза и на 3-тия ден ми беше готова

speeder88 написа:DaGa написа:Аз да питам има ли глоба при изтекла книжка ?
Не мисля! Все пак не е задължителен документ. Ако те хванат да краш обаче с изтекла е друго.
Е добре, валидноста е 10 години. Кой помни кога му изтича книжката ?! За мен това е пълна простотия,както с глобата като ти изтече Личната карта. Сериозно, книжката ми седи в протмонето,вадя я.само при.проверки от КАТ,ама.това е веднъж на година да кажем. Как да помня кога пък ми изтича книжката... да е ГО,ГТП - ОК, ама 10 години да помня...ай нема нужда
eXed0 написа:iv4o. написа:Здравейте искам да попитам ако отида по рано в кат да си взема книжката от дадения ми срок защото датата е чак 25 в понеделник но нещо не ми се чака аз съм си пуснал бърза поръчка за 10 дни подадох документите на 12.07 а книжката ще ми я дадат чак на 25.07 така пише на талончето но ако отида примерно четвъртък или петък ще ми я дадат ли? проверих и в сайта на кат книжката пише че е готова чудя се дали да не отида но дали няма да ме върнат вие какво мислите?
Аз бях пуснал бърза и на 3-тия ден ми беше готова
Днес ходих но ги изпуснах отидох в 16:30 и си бяха тръгнали не можах да ги сваря защото имах друга работа нищо ще си чакам до понеделник то тогава ми е датата.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2