Олимпийски игри Рио 2016
Модератор: Общи модератори
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Олимпийски игри Рио 2016
Ми колко..0. Това да не е едно време, когато за първите няколко дни имахме вече една кофа медали.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
bum_bum написа:Ми колко..0. Това да не е едно време, когато за първите няколко дни имахме вече една кофа медали.
Вчера много се смях,като казаха за нашата състезателка по спортна стрелба,как за малко и се изплъзнал медала и не се класирала за финалите,защото останала 41-ва

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
nikolai4o0 написа:Нищо не казвате за ''великият'' тенесист Г.Д
Че какво му е на момчето - най-добрия български тенисист за всички времена, на светлинни години пред всички български спортисти в скъпоплатените спортове (тук веднага изниква логичния въпрос има ли други високоплатени български спортисти?). Големия му недостатък е, че не дава интервюта на всяка малоумна българска медия. Когато излезе жребия за Рио веднага стана ясно, че няма големи шансове, точно срещу Чилич, но тъй като е единствената голяма българска звезда всички очакват от него някакви чудеса.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
На момчето му е това, че щом държавата му дава 300к-400к за подготовки. Като дойде време да играе за купа Дейвис да играе. А не да бяга, защото вече си е осигурил участие на олимпиадата. Ако не му харесва по някакви причини да играе в националния отбор по тенис, да се откаже от българското гражданство и да играе за Азербайджан, Казахстан, Катар и т.н . Разликата между него и Божинов е, че е по -известен и такова по-известни "котета" . Иначе е същия.........
- nqmam_bmw
- Потребител
-
(bubsa) написа:Вчера много се смях,като казаха за нашата състезателка по спортна стрелба,как за малко и се изплъзнал медала и не се класирала за финалите,защото останала 41-ва![]()
По 40 медала в дисциплина ли раздават вече?

whatdaf написа:На момчето му е това, че щом държавата му дава 300к-400к за подготовки. Като дойде време да играе за купа Дейвис да играе. А не да бяга, защото вече си е осигурил участие на олимпиадата. Ако не му харесва по някакви причини да играе в националния отбор по тенис, да се откаже от българското гражданство и да играе за Азербайджан, Казахстан, Катар и т.н . Разликата между него и Божинов е, че е по -известен и такова по-известни "котета" . Иначе е същия.........
Григор играе повече за купа Дейвис от повечето си колеги.
http://www.daviscup.com/en/players/play ... 100004087#
Ето ти линк за Ноле - за 2014, 2015 - общо един мач. Гришо - 2. Но защо да не поплюем малко. Евала на търпението на момчето, че по голямата част от българите го плюят непрестанно, а той все още играе за България, защо - никой не знае. Това за 300-400к от държавата, предполагам си го чул от познат в кръчмата?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Евала му цели 2 пъти повече мачове има наистина. Цели два мача. Национален герой. За последните 5 години към 500к мисля че са му дадени държавни пари и резултата му като медали за България какъв е. Мислиш ли че нямаме щангисти, боксьори, гребци, стрелци и други, които с този бюджет не биха взели медали на олимпиадата. Евалата му пак и той е по-известен с това което прави в кревата, а не на корта. Не отричам, че е талантлив, но просто българския манталитет засега надделява в кариерата му.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Това не е проблем, на конкретния спортист, че се влагат пари в него. Ако са държавни - проблем е на държавата, че не влага пари в спортистите си като цяло. Спортните бази са под всякаква критика.
Забелязала съм, че ако спортистите ни не печелят медали, все едно са се изложили. За мен не е никак малко постижение да се състезаваш на олимпиадата. Спортистите се състезават постоянно със себе си и не мисля, че има такива, които не влагат усилие, труд и нямат желанието да се представят възможно най-добре.
Забелязала съм, че ако спортистите ни не печелят медали, все едно са се изложили. За мен не е никак малко постижение да се състезаваш на олимпиадата. Спортистите се състезават постоянно със себе си и не мисля, че има такива, които не влагат усилие, труд и нямат желанието да се представят възможно най-добре.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Pisobella написа:... За мен не е никак малко постижение да се състезаваш на олимпиадата...
То нали това е олимпийският принцип - да участваш, без значение дали ще спечелиш, но като ударим чертата след олимпиадата, и имаме 1 и 1/2 бронзови медала, ама здраве да е.

whatdaf написа:Евала му цели 2 пъти повече мачове има наистина. Цели два мача. Национален герой. За последните 5 години към 500к мисля че са му дадени държавни пари и резултата му като медали за България какъв е. Мислиш ли че нямаме щангисти, боксьори, гребци, стрелци и други, които с този бюджет не биха взели медали на олимпиадата. Евалата му пак и той е по-известен с това което прави в кревата, а не на корта. Не отричам, че е талантлив, но просто българския манталитет засега надделява в кариерата му.
Моля те, повтори го пак за да се посмеем всички дружно: Искаш да кажеш, че федерацията по вдигане на тежести, която е взела 1 200 000 лв за олимпийска подготовка САМО ПРЕЗ 2015г., ще донесе медали в Рио? Отивам да чакам пред телевизора

Моля те кажи в коя категория за да ги следя по телевизора

Едно е цяла федерация, където не се знае как се харчат парите, друго е един единствен спортист нали. Познавам някои борци и мога да ти кажа, че не тези които са в най-добра форма в момента са в Рио. Шуробаджанаджината за съжаление в България е ужасна. Да не говорим наши борци печелили медали за България, че не са видели и малка част от тези пари ,които са дадени на гришката.
Гришката 500к за 7 години (средно 75 к на година). Федерацията по щанги 1 200 000 само за 2015 за олимпийска подготовка - 0 (нула) щангисти на олимпиадата. Напомням ти, че федерацията по щанги е изключена от олимпиадата... факт, който мисля, че ти убягва и пишеш наизуст.
Щангистите ги споменах просто, защото имаме традиция в този спорт. Ти се хвана за тях като за не знам какво. Има борци, боксьори, джудисти, стрелци, гребци .Скоро на една наша щангистка пък може да й дадат медал защото има 2 уличени състезателки.