За лятото, морето, емоциите, купоните и ..жените
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: За лятото, морето, емоциите, купоните и ..жените
Авторът на темата май си роден да бъдеш жена , да ти плащат сметките и да те черпят ... че чак и се хвалиш с това ....
ПС : Рускините са хубави и лесни ( лесни са само като са тук на почивка , а в Москва не биха ни погледнали ) , а най хубавото е , че общо взето за без пари ( няколко питиета ) можеш да думнеш такава рускиня , където ако е българка трябва да покажем много сериозен жизнен стандарт и да пръснем няколко хилки
ПС : Рускините са хубави и лесни ( лесни са само като са тук на почивка , а в Москва не биха ни погледнали ) , а най хубавото е , че общо взето за без пари ( няколко питиета ) можеш да думнеш такава рускиня , където ако е българка трябва да покажем много сериозен жизнен стандарт и да пръснем няколко хилки
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нещо май ги бъркате рускините с украинки, молдовки, полякини, чехкини и т.н. Легенди много ама факти малко. 
За излизане с тях и ходене насам-натам и цуни-гуни няма проблем ама стигне ли се до чок-чок нещата не са точно така, както всеки разправя.
А тва, дето ще те черпят по заведения и да го видя няма да го повярвам. Не, че гледат да те набутат нещо но културата там е друга. Мъжът е длъжен един вид да плаща масрафа по заведенията.

За излизане с тях и ходене насам-натам и цуни-гуни няма проблем ама стигне ли се до чок-чок нещата не са точно така, както всеки разправя.
А тва, дето ще те черпят по заведения и да го видя няма да го повярвам. Не, че гледат да те набутат нещо но културата там е друга. Мъжът е длъжен един вид да плаща масрафа по заведенията.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
barty написа:Летни лакардии колко искаш....
A баш

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Не знам лакардии или не лакардии ,ама аз от това лято съм много доволен от туристите .В сравнение с миналото имам прираст със 100 %
) . А, иначе наистина не бъркайте украйнките с рускините . Украйнките са бедни, а ние тук говорим за рускините- истинските московчанки ,който живеят в Москва,а не на 600 км от нея !:)) Не знам защо говорите за лакардии и разни подобни ,ама при мен просто нещата се получават и не защото имаме офис и в Москва на улица ''ул.Большая тульская, д.2'' в самия център ,а просто защото се работи яко и здраво ... Всички се оплаквате , е аз пък няма да се оплаквам ... Всички в черни краски чертаете живота в БГ, е аз пък няма ... Стига вече с този песимизъм ..Гледайте малко по-весело на живота ,защото когато го гледате в черни краски сякаш сами си навличате неприятностите ... Това е теоретично доказано ..Самата енергия, която излъчва човек , ако е отрицателна превлича само лоши неща върху себе си ..Гледайте по-весело , здрави сте, работите, имате си семейства, обичате се , децата ви обичат... Забавлявайте се, наслаждавайте се на миговете ,защото те идват и отминават и само спомена от тях остава ..Лека вечер Ви желая на всички !

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Украинките верно са бедни, но много хубави ама са по-бедни отколкото хубави да му се не види. Колко украински мис свят съм овършал и нито една не мога да повторя, че нямат пари за билет до тук
Рускините са паралии наистина, уцелиш ли някоя с богато семейство си уреждаш живота. Аз една изтървах ама пусто бях дете още и късно се отворих на тая схема (беше първото ми лято да работя на морето и сефтето в играта с точките хаха, а най- ме е яд като я видях след години....ебаси жената беше станала). Двама приятели вече се уредиха, живеят си живота в Москва и само ги разнасят по разни екзотични екскурзии.
Пп: 6 години на златни пясъци имам в кариерата

Рускините са паралии наистина, уцелиш ли някоя с богато семейство си уреждаш живота. Аз една изтървах ама пусто бях дете още и късно се отворих на тая схема (беше първото ми лято да работя на морето и сефтето в играта с точките хаха, а най- ме е яд като я видях след години....ебаси жената беше станала). Двама приятели вече се уредиха, живеят си живота в Москва и само ги разнасят по разни екзотични екскурзии.
Пп: 6 години на златни пясъци имам в кариерата

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Жените били меркантилни после
Направо ме е яд да чета подобни простотии,а автора за пореден път счупи глупомера

Направо ме е яд да чета подобни простотии,а автора за пореден път счупи глупомера

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Значи ако се харесаме с някоя да не я взимам ако се окаже, че е паралийка 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ако само това й е кусураDon_Diego написа:Значи ако се харесаме с някоя да не я взимам ако се окаже, че е паралийка

Майтапът настрана,да си (дългосрочно) с жена с чувствително по-високи парични възможности от твоите в повечето случаи не е добра оферта,но пък въпрос на светоусещане в крайна сметка..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
На мен ми хареса включването на колегата, а даващите обидни квалификации просто му завиждат.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От това, което съм виждал мъжете са далеч по-големи коври от жените отдаде ли им се случай.
какво го нападнахте крехкия младеж... той още се калибрира- все едно никой от нас не е минавал през подобни (изследователско/откривателни) фази от живота....
мен пък ми стана весело като му прочетох мини- фермана
мен пък ми стана весело като му прочетох мини- фермана

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
това да не е част от хибридната война на путя къси 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Четох, четох... и не вярвам на нищо от написаното 
Ще си легна, сънувайки как рускини ми плащат бензина.

Ще си легна, сънувайки как рускини ми плащат бензина.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2