Сребриста троика
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Сребриста троика
Точно поради тази причина, ако ти се занимава, подай сигнал в полицията, и без това в момента всички институции са настръхнали срещу подобни случаи, според мен ще се задействат веднага.
Пък "колегите" описани в случая, ако влизат в този форум, нека да кажат какво са имали в предвид с подобни постановки посред нощите.
Пък "колегите" описани в случая, ако влизат в този форум, нека да кажат какво са имали в предвид с подобни постановки посред нощите.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Най-хубаво се оплаквайте навсякъде... От един старт чак пък толкова да се разстроите
Забравили сте преди 4-5 години на Бояна как се спираше цялото околовръстно

Забравили сте преди 4-5 години на Бояна как се спираше цялото околовръстно

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
@ogata
Не съм карал снощи, даже се прибрах рано,че имам едно гумено каре за смяна и само им се дразня.
За сигналите:
Над 20 пъти са подавали сигнал за мен на тая отсечка,ефекта е почти нулев ,фигурирам във всяка катаджийска тетрадка по няколко пъти за "обстойна пътна проверка".Резултата е точно това, по-често и обстойно проверяване от органите в Бургас... (не се хваля,просто споделям че е безмислено)
За грабежите:
Не ни е рентабилно да извършваме грабежите на изхода на Бургас...те хората си се връщат от почивката,парите са им свършили.
(изцяло в кръга на шегата,да не се засегне някой)
Пък и като информация само -Ако на паркинга на зелената бензиностанция ,има повече от 15 коли, пътешественика да има едно на ум ,че се чопли промишлено количество семки и се гонят коли в диапазона 12-18 секундни .
(в повечето случаи даже ако нещо сте го закъсали ,винаги ще се намери някой на който са му свършили семките да реши да ви помогне)
За състезателите:
Момчетата с алфата и с 46цата със сигурност не са ти мислили злото и най-вероятно просто са ти давали път.И двамата обаче не мисля ,че посещават форума.Ако ги видя ще им кажа че са те стреснали ,белким седнете да изпиете по бира на някоя маса
Ако имате още въпроси питайте ,ще го играя секретарка
Не съм карал снощи, даже се прибрах рано,че имам едно гумено каре за смяна и само им се дразня.
За сигналите:
Над 20 пъти са подавали сигнал за мен на тая отсечка,ефекта е почти нулев ,фигурирам във всяка катаджийска тетрадка по няколко пъти за "обстойна пътна проверка".Резултата е точно това, по-често и обстойно проверяване от органите в Бургас... (не се хваля,просто споделям че е безмислено)
За грабежите:
Не ни е рентабилно да извършваме грабежите на изхода на Бургас...те хората си се връщат от почивката,парите са им свършили.

Пък и като информация само -Ако на паркинга на зелената бензиностанция ,има повече от 15 коли, пътешественика да има едно на ум ,че се чопли промишлено количество семки и се гонят коли в диапазона 12-18 секундни .

(в повечето случаи даже ако нещо сте го закъсали ,винаги ще се намери някой на който са му свършили семките да реши да ви помогне)
За състезателите:
Момчетата с алфата и с 46цата със сигурност не са ти мислили злото и най-вероятно просто са ти давали път.И двамата обаче не мисля ,че посещават форума.Ако ги видя ще им кажа че са те стреснали ,белким седнете да изпиете по бира на някоя маса

Ако имате още въпроси питайте ,ще го играя секретарка

почти стана интересно, тъкмо влизаха баретите, пък то се оказа че някви вторични суровини са се съзтезавали вместо да се опитват да ограбят честните хорица на магистралата
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Е.Димитров написа:Добре де, на никой значи не му прави впечатление, че някакви типове, посред нощ се опитват да спрат друга кола...Или само на мен ми прави впечатление...щото по същият начин се правеха грабежите преди 15 години.
На мен някой ако се опита да ми направи подобни "номера", веднага звънкам в полицията с мнение че се опитват да ми правят грабеж, пък нека после обясняват, че се забавлявали "колегите"
Разум и мисъл очакваш в българина ли

Кво толко е станало .. нищо .. както винаги
п.п. в припев .. помните ли .. мутренските времена .. затваряхме магистрали,пътища ...

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Не мога да ви разбера защитавате явни убийци на пътя ,,дърпали,,се ами ето и този келеш с бургаска регистрация се е ..дърпал ,, и уби смотаняка двама .Щом ви се умира -мрете ама защо убивате и невинни.Бог да ги прости хората от буса заминаха на работа и тоз смотаняк ги уби.

http://www.trafficnews.bg/news.php?id=55283
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Колега, имаш му номера на единия. Директно в първото районно управление и подаваш жалба! То бива бива, ама... 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ей за такива ситуации особено когото си сам в колата, я катаджии ще те е еб*ват за някой жълт светофар, а някой нещо ще те засече - слагаш си едно видео регистраторче и после в КАТ, а после и в РПУ-то. Малко да ги разходят, а като ефект няма, пращаш до медиите, те много ги обичат тези истории особено когато има намесено БМВ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
bum_bum написа:И 100 жалби да подадеш все тая. Сякаш забравяте в коя държава се намираме.
Това не е така. По-скоро 100 човека да почнат да подават по една жалба и нещата ще тръгнат.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
100 човека по 1 жалба като подадат не знам какво ще стане. Но мога да ти кажа какво става аз като съм подал сигурно 100 жалби. НИЩО! Голямо, кръгло, абсолютно НИЩО!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Съвсем скоро откраднаха компютър, след 3 дни се появиха частите в продавалника, купихме си уникална част и тия от РПУ-то се смеят. След разправия и заплаха, че ще викнеме некоя телевизия, единия дойде до еконта. Вече били събрали чарколята се обадиха.... кой го вземал, къде го дал и тнт.... тайна... сещаш ли се? Нема нищо нормално ей...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
bum_bum написа:100 човека по 1 жалба като подадат не знам какво ще стане. Но мога да ти кажа какво става аз като съм подал сигурно 100 жалби. НИЩО! Голямо, кръгло, абсолютно НИЩО!
Точно, защото никой не ти обръща внимание. Ако обаче масово хората започнат да се оплакват ще започнат да се променят нещата, няма как да не стане.

Само ако го покажат по телевизията може да се случи нещо, иначе в България никой не носи отговорност за нищо. Подал си жалба за нещо? И какво от това 

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3