Участвал ли си в гонка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Участвали ли сте в автомобилна гонка?

Да.
89
52%
Не ми се е отдала възможност
10
6%
Преди години.
21
12%
Никога!
50
29%

Общо гласове : 170
Слави
Аватар

Re: Участвал ли си в гонка?

Мнение от © » 25 Авг 2016, 9:35

hell's angel написа:Май сте пропуснали цЕла епоха от развитието на тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Епохата на подфорум "Streetracing", субарутата, опелите - астри, вектри и т.н. То колкото не се биеха по пътищата :mhihi:
Последна промяна © на 25 Авг 2016, 9:37, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Авг 2016, 9:37

ГоМка ли чОх? :mhihi:
Светофарни гонки не са ми интересни, най-много някой летящ старт и каране по завойчета на хубав извънградски път :yes:
Най-якото е, че разни брЪзи 'онди дето се напинят по светофари просто не съществуват на магистралата. Нещо не ги карат 'ного, не 'нам що... :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 25 Авг 2016, 9:43

ogata написа:Никога.
Нито с е36цата, още по-малко с е28цата :mhihi:

А за субиту?

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 25 Авг 2016, 10:57

Уговорени само 2-3-4 досега. Иначе такива спонтанни по светофарите е нормално да се случват постоянно, защото искат да те "пробват" - кой от интерес към колата ти, кой от комплекси и злоба, но почти винаги приключват на половината газ. Това брои ли се за гонка? :mhihi: На извънградски двулентов път също се намира по някой, който обича да се лепи на бронята ама аз не го обичам и се налага да "бягам" тогава :dummy: След това обикновено се кротват. На магистралата на летящите холандци почти винаги им отстъпвам, когато имам възможност.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 25 Авг 2016, 11:21

Веднъж една хонда ми сипа на летящ старт. Бех с е30-ката с м40 и 3.25 диф вместо оригиналния 4.27. Почувствах го, че се почувства победител :help:
На магистралата едни ми се залепиха отзад и аз не мърдам, щото много трафик, пуснах ги по едно време, ма то па стана неква тапа, в 2-те ленти имаше по 3 коли, и аз леко малко през аварийната 6-те наведнъж ги зимах, после ми показваха, че не съм добре, ма аз си бех избухнал вътре и не ме ебеше.
Тфа преди години, са си карам адски спокойно, вечер съм си вкъщи и тия нощните рацери не ги сазичам много много. Иначе след 22:30 и по Цариградско и по околовръсното те прескачат секви летящи кошници от Фиати до Тойоти :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 25 Авг 2016, 11:32

Това ако го прочетат от другите авто-форуми, никога няма да познаят, че е БМВ-форума, там още си имат специални раздели за гонките :mhihi: . Трябва да се забрани в темата да пишат потребители на възраст над 23 години, за да не се разваля така дълго създаваното и утвърдено име на драйвърите на БМВ в обществото. И всичко това преди BULLI да е видял темата, защото тогава ще се забрани всякакво писане :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 25 Авг 2016, 11:37

Айде преди катинара и аз да попиша тука. В уговорени гонки никога не съм участвал. Веднъж, случайно на път към една хижа, където щях да се поопозная с една нова звездичка, от двете ми страни ме подминаха интересно двама бързаци. Беше на Кукленско шосе в Плодвив преди десетина години. Напънах баба и взех да ги понастигам, но навреме видях, че има кукерска засада и успях да мина между капките... :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Авг 2016, 11:59

Значи в официална гонка не съм, ама то и кола за такава засега нямам. :mhihi:
Иначе от светофари или там разните бързаци, като ме задминават да се правят на големи шофЕри се опитвам :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 25 Авг 2016, 12:14

В гонка не съм участвал, нямам и желание. Ама айде някой да ми обясни следния феномен: карам най-обикновено Е46, даже и с М пакет не е.

Защо всякакви тъпунгери с опели, хонди, голфове и прочее все гледат да се състезават с мен, гледат лошо по светофарите, дават газ и засичат, докато аз си карам съвсем нормално? По никакъв начин не е провокирано от мен, напротив. Просто поведението им по пътя е толкова скандално, че и да не им обръщаш внимание пак ще ти избоде очите. И като че ли хондаджийте са най-надъхани..

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Авг 2016, 12:45

видя ли алфа или ауди а3/а4 и си знам
сега ще причади скрапта и ще засече двама-трима, за да се докаже като неможач

също и фиат браво - същия клозет и същите клошари зад волана
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Авг 2016, 12:49

"никога"

тя, iS-ката толкова си и може да мъкне джантите и климатика :mhihi: :driving:

гласувах, обаче :lalala:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 25 Авг 2016, 12:56

smamf написа:В гонка не съм участвал, нямам и желание. Ама айде някой да ми обясни следния феномен: карам най-обикновено Е46, даже и с М пакет не е.

Защо всякакви тъпунгери с опели, хонди, голфове и прочее все гледат да се състезават с мен, гледат лошо по светофарите, дават газ и засичат, докато аз си карам съвсем нормално? По никакъв начин не е провокирано от мен, напротив. Просто поведението им по пътя е толкова скандално, че и да не им обръщаш внимание пак ще ти избоде очите. И като че ли хондаджийте са най-надъхани..

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Защото от тия с М пакет и големите мотори не им се верва от резултата.

По темата, ако стане заигравка :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 25 Авг 2016, 13:13

в гонки, не съм участвал. Ама ще излъжа ако кажа, че не са ме хващали в настроение и не съм се заигравал :mhihi: :yes:
Иначе си карам културно - по изключение последните 2-3 седмици нещо съм по агресивен към колата на пътя... Незнам що така. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Авг 2016, 13:13

host написа:
ogata написа:Никога.
Нито с е36цата, още по-малко с е28цата :mhihi:

А за субиту?

С него ще се напиням зимата. Тогава автовозите срещу м палъри са гарантирани. :mhihi:

И за да не кажете нещо са ... аз просто си тръгвам малко по-живо и карам малко по-пъргаво, а вече дали е гонка или как изглежда отстрани - не знам.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 25 Авг 2016, 13:19

Нещо напоследък попадам само на такива които се отказват съвсем в началото :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата