Участвал ли си в гонка?
Модератор: Общи модератори
Re: Участвал ли си в гонка?
hell's angel написа:Май сте пропуснали цЕла епоха от развитието на тоя форум![]()
![]()
Епохата на подфорум "Streetracing", субарутата, опелите - астри, вектри и т.н. То колкото не се биеха по пътищата

Последна промяна © на 25 Авг 2016, 9:37, променена общо 1 път
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ГоМка ли чОх? 
Светофарни гонки не са ми интересни, най-много някой летящ старт и каране по завойчета на хубав извънградски път
Най-якото е, че разни брЪзи 'онди дето се напинят по светофари просто не съществуват на магистралата. Нещо не ги карат 'ного, не 'нам що...

Светофарни гонки не са ми интересни, най-много някой летящ старт и каране по завойчета на хубав извънградски път

Най-якото е, че разни брЪзи 'онди дето се напинят по светофари просто не съществуват на магистралата. Нещо не ги карат 'ного, не 'нам що...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
ogata написа:Никога.
Нито с е36цата, още по-малко с е28цата
А за субиту?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Уговорени само 2-3-4 досега. Иначе такива спонтанни по светофарите е нормално да се случват постоянно, защото искат да те "пробват" - кой от интерес към колата ти, кой от комплекси и злоба, но почти винаги приключват на половината газ. Това брои ли се за гонка?
На извънградски двулентов път също се намира по някой, който обича да се лепи на бронята ама аз не го обичам и се налага да "бягам" тогава
След това обикновено се кротват. На магистралата на летящите холандци почти винаги им отстъпвам, когато имам възможност.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Веднъж една хонда ми сипа на летящ старт. Бех с е30-ката с м40 и 3.25 диф вместо оригиналния 4.27. Почувствах го, че се почувства победител
На магистралата едни ми се залепиха отзад и аз не мърдам, щото много трафик, пуснах ги по едно време, ма то па стана неква тапа, в 2-те ленти имаше по 3 коли, и аз леко малко през аварийната 6-те наведнъж ги зимах, после ми показваха, че не съм добре, ма аз си бех избухнал вътре и не ме ебеше.
Тфа преди години, са си карам адски спокойно, вечер съм си вкъщи и тия нощните рацери не ги сазичам много много. Иначе след 22:30 и по Цариградско и по околовръсното те прескачат секви летящи кошници от Фиати до Тойоти

На магистралата едни ми се залепиха отзад и аз не мърдам, щото много трафик, пуснах ги по едно време, ма то па стана неква тапа, в 2-те ленти имаше по 3 коли, и аз леко малко през аварийната 6-те наведнъж ги зимах, после ми показваха, че не съм добре, ма аз си бех избухнал вътре и не ме ебеше.
Тфа преди години, са си карам адски спокойно, вечер съм си вкъщи и тия нощните рацери не ги сазичам много много. Иначе след 22:30 и по Цариградско и по околовръсното те прескачат секви летящи кошници от Фиати до Тойоти

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Това ако го прочетат от другите авто-форуми, никога няма да познаят, че е БМВ-форума, там още си имат специални раздели за гонките
. Трябва да се забрани в темата да пишат потребители на възраст над 23 години, за да не се разваля така дълго създаваното и утвърдено име на драйвърите на БМВ в обществото. И всичко това преди BULLI да е видял темата, защото тогава ще се забрани всякакво писане 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Айде преди катинара и аз да попиша тука. В уговорени гонки никога не съм участвал. Веднъж, случайно на път към една хижа, където щях да се поопозная с една нова звездичка, от двете ми страни ме подминаха интересно двама бързаци. Беше на Кукленско шосе в Плодвив преди десетина години. Напънах баба и взех да ги понастигам, но навреме видях, че има кукерска засада и успях да мина между капките... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Значи в официална гонка не съм, ама то и кола за такава засега нямам.
Иначе от светофари или там разните бързаци, като ме задминават да се правят на големи шофЕри се опитвам

Иначе от светофари или там разните бързаци, като ме задминават да се правят на големи шофЕри се опитвам

В гонка не съм участвал, нямам и желание. Ама айде някой да ми обясни следния феномен: карам най-обикновено Е46, даже и с М пакет не е.
Защо всякакви тъпунгери с опели, хонди, голфове и прочее все гледат да се състезават с мен, гледат лошо по светофарите, дават газ и засичат, докато аз си карам съвсем нормално? По никакъв начин не е провокирано от мен, напротив. Просто поведението им по пътя е толкова скандално, че и да не им обръщаш внимание пак ще ти избоде очите. И като че ли хондаджийте са най-надъхани..
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Защо всякакви тъпунгери с опели, хонди, голфове и прочее все гледат да се състезават с мен, гледат лошо по светофарите, дават газ и засичат, докато аз си карам съвсем нормално? По никакъв начин не е провокирано от мен, напротив. Просто поведението им по пътя е толкова скандално, че и да не им обръщаш внимание пак ще ти избоде очите. И като че ли хондаджийте са най-надъхани..
видя ли алфа или ауди а3/а4 и си знам
сега ще причади скрапта и ще засече двама-трима, за да се докаже като неможач
също и фиат браво - същия клозет и същите клошари зад волана
сега ще причади скрапта и ще засече двама-трима, за да се докаже като неможач
също и фиат браво - същия клозет и същите клошари зад волана
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
"никога"
тя, iS-ката толкова си и може да мъкне джантите и климатика
гласувах, обаче
тя, iS-ката толкова си и може да мъкне джантите и климатика

гласувах, обаче

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
smamf написа:В гонка не съм участвал, нямам и желание. Ама айде някой да ми обясни следния феномен: карам най-обикновено Е46, даже и с М пакет не е.
Защото от тия с М пакет и големите мотори не им се верва от резултата.
По темата, ако стане заигравка

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
в гонки, не съм участвал. Ама ще излъжа ако кажа, че не са ме хващали в настроение и не съм се заигравал
Иначе си карам културно - по изключение последните 2-3 седмици нещо съм по агресивен към колата на пътя... Незнам що така.

Иначе си карам културно - по изключение последните 2-3 седмици нещо съм по агресивен към колата на пътя... Незнам що така.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
host написа:ogata написа:Никога.
Нито с е36цата, още по-малко с е28цата
А за субиту?
С него ще се напиням зимата. Тогава автовозите срещу м палъри са гарантирани.

И за да не кажете нещо са ... аз просто си тръгвам малко по-живо и карам малко по-пъргаво, а вече дали е гонка или как изглежда отстрани - не знам.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Нещо напоследък попадам само на такива които се отказват съвсем в началото