2 DIN с Андроид (система за автомобил) някой отзиви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Re: 2 DIN с Андроид (система за автомобил) някой отзиви

Мнение от XaMaB » 10 Сеп 2016, 10:38

Аз съм доволен от witson. 2 години на митсубиши аутлендър, звука беше по-силен от заводската мултимедия, слотове за micro sd карти за нави и музика, супер бързо зареждаше, имаше опции да се поръчат и камера за заден ход, dvr, data sim, и obd2 адаптор. Но взех модел с win ce, което за мен все още е по-добрата os за подобни мултимедии. Дойде си и с адаптер за управлението от волана.

Поръчка от китай + мито и ддс = 800лв, при цена тук 1300, и цена от китаеца $250 :bang:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Сеп 2016, 10:59

XaMaB написа:
Поръчка от китай + мито и ддс = 800лв, при цена тук 1300, и цена от китаеца $250 :bang:

Искаш да кажеш, че си го купил от китаеца за $250 (както аз съм се наканил да направя), но като е минало през митницата и си платил всички налози се е вързало 800 лева?
Тоест платил си над 360 лева?

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Сеп 2016, 20:27

До 150 евро само ДДС, след това и мито. Обаче аз не бих рискувал да се занимавам в София, направо легенди се носят за освобождаването от митница

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 13 Сеп 2016, 16:28

Е.Димитров написа:
XaMaB написа:

Искаш да кажеш, че си го купил от китаеца за $250 (както аз съм се наканил да направя), но като е минало през митницата и си платил всички налози се е вързало 800 лева?
Тоест платил си над 360 лева?

$250 стоката + $80-90 DHL, следва мито и ддс на $330-340. Все пак и транспорта е вносен. Като изключим надценката, освобождаването ми отне 1.5-2 часа и си струваше за това което се получи после с колата.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Извън Темата