Посъветвайте ме
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
Nasti написа:..................Относно Тойота, се чуват много оплаквания от ТМ Ауто, а и в Ауди форума един пич си купи чисто нов Авенсис и за 6м. каране изписа 5 страници псувни по адрес на ТМ Ауто от една страна и на самия автомобил от друга. Ника на момчето е kokonai и ако се разтърсиш ще прочетеш какви ги е преживял покрай тия маймуни.
Когато купуваш нова кола се ослушвай много вниматлено за това какво говорят клиентите на въпросната фирма за официалния представител да няма ситуации в които чакаш за смяна на масло по 1 седмица или ако имаш дефектирал съединител докато колата е гаранционна да те сапунисват че трябва да го платиш защото е "консуматив"...
За АВЕНСИС-а и аз мога да Ти изшпиша още поне толкова... страшни талиги са... по куц автомобил (НОВ) не бях карал.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Тоя новия Пасат като излезе много ми хареса но сега не мога да го понясям. При БМВ е обратното като излязат нови модели известно време не мога да ги преглътна, но като мине време ми стават все по красиви. За изработка, качество и усещане изобщо не искам да говоря. Разликите са такива че обезсмислят сравнението
Ако ще давам 40000 лева за кола задължително бих си взел БМВ - 1ка нова или 3ка на 1,2 години няма значение. А това че 1 серия не е БМВ не съм изобщо съгласен, и на мен не ми е най-любимата но си е чистокръвен представител. А и каква ценова ниша попълва като струва 50000лв извинявайте и е само 10000 по евтина от еквивалентна 3ка?

vitamincpp написа: За изработка, качество и усещане изобщо не искам да говоря. Разликите са такива че обезсмислят сравнението![]()
На визия го докарва, за усещането казаха, че е добре

Тази кола ми е слабост просто....
Само тоя преден капак че е съвършенно гладък не ме радва, ама пак си е добре на външен вид.

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
пасата може и да е добър обаче все някой ден ще доийде време за ремонти , а тогава ..... отпред всичко е толкова наблъскано че за да смениш някоя част трябва да разглобиш половината кола .... премерно , ние имахме преди един пасат '98 и трябваше да се смени една тръбичка малко в страни и под двигателя , отне около един ден ( махане на съседните части, казанче за вода , разни други и пак трудно се стигна до там) а пък за смяна на радиатора трябва да свалиш бронята и гредата която е държи - пак няколко часа ...
за по-новите пасати до колкото знам е още по натъпкано и само като идеш за преглед на сервиз оставяш 200 евро на входа ....
за по-новите пасати до колкото знам е още по натъпкано и само като идеш за преглед на сервиз оставяш 200 евро на входа ....
БМВ
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
fANTONa написа:
...
Това си е традиция във VAG групата. Аудитата са така от край време. Ама според мен се прави и тенденциозно, за да не може да пипа сульо и пульо по хладилника.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2