И ще дойде най-щастливия ден... Имате ли тъща?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имате ли тъща?

Не
24
32%
Имам и я харесвам
20
26%
Имам и ми е безразлична
8
11%
Имам и опитвам да ми е безразлична
15
20%
Имам и я мразя
3
4%
Друг отговор
6
8%

Общо гласове : 76

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: И ще дойде най-щастливия ден... Имате ли тъща?

Мнение от efren » 14 Сеп 2016, 12:09

Моята тъща е за 3 седмици при мен защото живее на пет хиляди км от мен и си идва веднъж на няколко години. Трови предимно нервите на жената, която играе ролята на буфер помежду ни. Накрая ще имам неповторимото удоволствие лично да я закаран на терминал 1 и да и пожелая приятно пътуване.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Сеп 2016, 12:17

Хора, не се радвайте на добри, внимателни и грижовни тъщи! Причината да бъдат такива е само една - просто знаят какъв звяр са ви натресли на главата, знаят, че никой друг няма да го търпи и се опитват всячески да ви компенсират и да "замажат положението"...

Имам тъща, дойде си като наследство с жената. По принцип нямам проблеми с тъщата, готви добре, само дето е голям бързак и ястията й все недопечени, недоварени, недопържени. Ядосва ме рядко, само когато счупи / изгори / съсипе/ изгуби нещо и после обяснява как то само се прецакало, а тя нямала никаква вина... :dunno: :dunno: :dunno: Така веднъж беше изпуснала помпата в герана (още се чудя как, като помпата е потопяема - има маркуч, кабел и въже ?!?), та ми отвори работа и ядове за цял ден...

Повече ме дразнят постоянните грижи, които жената полага за майка си, сякаш дъртата е малко дете и трябва постоянно да се грижим за нея, да й звъни през час по телефона и да я пита трябва ли й нещо. Постоянно трябва да правим нещо за тъщата - да купим брашно на "мама", да оправим бойлера на "мама" (щото дъртата го изгорила), да закараме "мама" някъде. Иначе ми харесва, че е зла "на бургия" и постоянно се кара на дъщеря си (жената), рендосва я за всяко нещо, строява я като старшина на кашишка рота, а нашата мълчи и не смее да гъкне. Даже съм измислил как да използвам тая нейната злоба в моя ползва. Например, когато жената си науми да купуваме нещо по-скъпо, аз уж случайно се "изпусна" пред дъртата. А тя е сташно стисната и веднага започва да овиква дъщеря си: не знаеш да пестиш, каква е тая лакомия за вещи и нямаш мярка в това пазаруване, мъжът ти (аз демек) работи като вол (да не поверваш...) та да изкарава пари, а ти ги харчиш за всякакви глупости... Или нарочно като ходим при тъщата си обличам най-скъсаните и омазани дрехи (дето лежа под колата с тях) и дъртата я захапва още от вратата: как може така да не се грижиш за мъжа си, гледай го - прилича на клошар, ами той няма да търпи вечно и ще си намери друга жена... Аз умирам от кеф, а моята само мълчи и не смее да се обади...

Като цяло - приемам тъщата като незбежно зло. Като се женихме, клетвата нали беше: "да бъдем заедно в добро и зло, в богатство и бедност, в здраве и болест, докато Смъртта ни раздели"? Е, тъщата е Злото...
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 14 Сеп 2016, 12:36

Borymeckata написа:Хора, не се радвайте на добри, внимателни и грижовни тъщи! Причината да бъдат такива е само една - просто знаят какъв звяр са ви натресли на главата, знаят, че никой друг няма да го търпи и се опитват всячески да ви компенсират и да "замажат положението"...

Имам тъща, дойде си като наследство с жената. По принцип нямам проблеми с тъщата, готви добре, само дето е голям бързак и ястията й все недопечени, недоварени, недопържени. Ядосва ме рядко, само когато счупи / изгори / съсипе/ изгуби нещо и после обяснява как то само се прецакало, а тя нямала никаква вина... :dunno: :dunno: :dunno: Така веднъж беше изпуснала помпата в герана (още се чудя как, като помпата е потопяема - има маркуч, кабел и въже ?!?), та ми отвори работа и ядове за цял ден...

Повече ме дразнят постоянните грижи, които жената полага за майка си, сякаш дъртата е малко дете и трябва постоянно да се грижим за нея, да й звъни през час по телефона и да я пита трябва ли й нещо. Постоянно трябва да правим нещо за тъщата - да купим брашно на "мама", да оправим бойлера на "мама" (щото дъртата го изгорила), да закараме "мама" някъде. Иначе ми харесва, че е зла "на бургия" и постоянно се кара на дъщеря си (жената), рендосва я за всяко нещо, строява я като старшина на кашишка рота, а нашата мълчи и не смее да гъкне. Даже съм измислил как да използвам тая нейната злоба в моя ползва. Например, когато жената си науми да купуваме нещо по-скъпо, аз уж случайно се "изпусна" пред дъртата. А тя е сташно стисната и веднага започва да овиква дъщеря си: не знаеш да пестиш, каква е тая лакомия за вещи и нямаш мярка в това пазаруване, мъжът ти (аз демек) работи като вол (да не поверваш...) та да изкарава пари, а ти ги харчиш за всякакви глупости... Или нарочно като ходим при тъщата си обличам най-скъсаните и омазани дрехи (дето лежа под колата с тях) и дъртата я захапва още от вратата: как може така да не се грижиш за мъжа си, гледай го - прилича на клошар, ами той няма да търпи вечно и ще си намери друга жена... Аз умирам от кеф, а моята само мълчи и не смее да се обади...

Като цяло - приемам тъщата като незбежно зло. Като се женихме, клетвата нали беше: "да бъдем заедно в добро и зло, в богатство и бедност, в здраве и болест, докато Смъртта ни раздели"? Е, тъщата е Злото...

Е тоя пост ми оправи деня... :bowdown:
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Сеп 2016, 12:40

Vra4anin написа: Пълни глупости са това колега, без да искам да те обиждам, но това са приказки на едро и пречупваш всичко през своя мироглед - не е правилно ;)

Майтап бе Колега - лаф да става. Животът е шарен...
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 14 Сеп 2016, 12:42

Неделя след обед.Мъжът си е полегнал и гледа телевизия.Жената с децата е излязла.
На вратата се звъни.С известна неохота мъжът става и отива да види кой звъни.
Отваря вратата и гледа тъща му с един голям куфар.
Мъжът:А,майко ти къде така ?
Тъщата:Ами зетко,реших малко да ви погостувам.
М:Ами колко възнамеряваш да останеш?
Т:Е докато си омръзнем бе,зетко.
М:Ееее,майко,ти даже едно кафе не влезе да изпиеш.

Тъща имам,проблеми с нея нямам!Достатъчно далеко живее и достатъчно рядко се виждаме.А и не се меси по никакъв начин в семейния ни живот.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Сеп 2016, 14:50

Добре, айде по-опитните я кажете как се отговаря на въпроса :

- Защо не идвате по-често ?
или
- Кога ще дойдете пак ?

Говорим за 100 км разстояние между нас и тях :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 14 Сеп 2016, 14:53

7 години и половина имам тъща официално, неофициално от близо 10... Няма човек, който да не те дразни за толкова време. Не е възможно просто. Според мене номера е да не се виждате прекалено често /през една седмица примерно/ и да не си споделяте много проблемите, за да не започват да философстват много много. Казвам го от опит, защото имах неблагоразумието да й кажа колко пари ми струват джантите и гумите и тя започна: "ууу тва са две морета, хората коли си купуват за толкова пари ти някви гуми..." /защото тя не прави разлика между гума и джанта - просто за нея моите са по-лачени, тва е... :lol:
Та така... Лошо е тва с разводите. Съчувствам на колегите! Дано промените са за добро...
Поздрави!
:bchug:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 14 Сеп 2016, 14:58

ogata написа:Добре, айде по-опитните я кажете как се отговаря на въпроса :

или
- Кога ще дойдете пак ?

Ето как: Правиш милите очички и казваш "охх... много ни се иска и на нас, ама ей го 28-цата /примерно/ харчи 14/100 - 200 км. 28 литра. 28 литра по 2.50 = 70 лева. 70 лева по 4 седмици - 300 лева... пусти пари все не стигат да го ева... децата измършавяха от глад... цъкат по цял ден на айпада и карат на солети..." :cry:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Сеп 2016, 15:47

или
- Кога ще дойдете пак ?

Ами лесно е, един път на 1-2-3 месеца се ходи, малко ресторантче правите, приказки и обратно.
Обяснението, че не се идва по-често е "работа", трябва да се прави това и онова и така.

Stahlblau написа:7 години и половина имам тъща официално, неофициално от близо 10... Няма човек, който да не те дразни за толкова време. Не е възможно просто. Според мене номера е да не се виждате прекалено често /през една седмица примерно/ и да не си споделяте много проблемите, за да не започват да философстват много много. Казвам го от опит, защото имах неблагоразумието да й кажа колко пари ми струват джантите и гумите и тя започна: "ууу тва са две морета, хората коли си купуват за толкова пари ти някви гуми..." /защото тя не прави разлика между гума и джанта - просто за нея моите са по-лачени, тва е... :lol:
Та така... Лошо е тва с разводите. Съчувствам на колегите! Дано промените са за добро...
Поздрави!
:bchug:

Не е невъзможно, всичко е до човека отсреща, както и до уважението, което си си извоювал.
Ето един пример, подобен на твоят, преди няколко месеца си купих домейн на стойност 500$, следях като зомби един търг, и съответно не ставах за приказки, като приключи търга в моя полза, вече бях отпуснал и стана разговора какво същност толкова упорито гледам на компютъра, говорихме си, и споделих че съм купил домейн за 500$, обясних и какво е домейн горе долу, жената схвана за какво иде реч и каза накрая усмихнато и сърдечно "браво бе пиленце, много добре си направил"
Никога не досажда, не се натрапва, абе с две думи бабата е много готина жива и здрава да е.
Пожелавам на всекиго такава тъща! :bchug:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Сеп 2016, 17:19

Borymeckata написа:Повече ме дразнят постоянните грижи, които жената полага за майка си, сякаш дъртата е малко дете и трябва постоянно да се грижим за нея...

внимавай от какво се оплакваш... от едно 5 години моята тъща се грижи за майка си която е на 80+ години, здрава като вол, но... прикована на легло с постепенно отлитащо съзнание от този свят...

а тъща ми е 45 кила с мокри дрехи, оцеляла след рак на гърдата и тн...

та като кажеш "грижа" - можеш да се прекръстиш и да се усмихнеш щото.. нали.. малкото зло...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Мнение от georgi_1986 » 14 Сеп 2016, 21:07

Vra4anin написа:Да не е като ТЪЩАТА АНЕЛИЯ (18+) :mhihi: :ok:

еееее :ahah: :ahah: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Сеп 2016, 23:05

Забавното е, че и двамата с момата не я понасяме тъщата и мислим да я изпратим на психолог (Всъщност колкото е смешно, толкова е и сериозно) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Девиза ни е - Колкото по-далеч е тъщата, толкова по-голяма е любовта към нея. :mhihi: :mhihi: :mhihi: (има няма 4-5000км)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Сеп 2016, 0:47

Е.Димитров написа:...

Не съм видял пост в темата какво посшедно си купихте и сте доволни :mhihi:

Сериозно искам да попитам кой е домейна и през къде мина търга? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2016, 5:16

vlad0 написа:
Е.Димитров написа:...

Сериозно искам да попитам кой е домейна и през къде мина търга? :)

:OT:
Домейна бе от типа 5N .com, търга в Bido.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 15 Сеп 2016, 12:37

Stahlblau написа:

или
- Кога ще дойдете пак ?

Ето как: Правиш милите очички и казваш "охх... много ни се иска и на нас, ама ей го 28-цата /примерно/ харчи 14/100 - 200 км. 28 литра. 28 литра по 2.50 = 70 лева. 70 лева по 4 седмици - 300 лева... пусти пари все не стигат да го ева... децата измършавяха от глад... цъкат по цял ден на айпада и карат на солети..." :cry:

Тъщата: Ами купете си тогава 320д и ще ви харчи по 5-6 литра извън градско. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата