Направомерно отнетно СУМПС (книжка)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Re: Направомерно отнетно СУМПС (книжка)

Мнение от Wierdo » 16 Сеп 2016, 14:39

vicho написа:
ayaks90 написа:Умишлено ли не искаш да си извадиш главата от там отзаде където си я наврял или гордостта ти не ти позволява да се спреш с грешката си след като веднъж си набрал инерцията.Не че те кълна,но сърдечно се надявам в най-скоро време да си ей тука и да цивриш че са ти взели книжката за същото.

трудна работа, не съм ча' толкова голям тарикат, като тебе :lalala:

а кой е сгрешил, не знам... аз, книжка си имам... и талон... и музика за 350лв :smoke:

ayaks90 написа:ПП.Дали са ти грешна регистрация на автомобила трябвало е да започва СО (С..... Отдавна) че то ти личи от къде си.

"засегна ме", брато :mhihi: :bowdown:

да се опитваш да обидиш някого на местоживеене показва, какъв селяндур си всъщност :yes:

Vicho, сутринта писах некви неща, но ги изтрих, защото сметнах за ненужно да цапам темата. Ти не спираш, бе пич. Без да се извинявам, ще бъда крайно директен - ти кой си, за да раздаваш правосъдие и да определяш кой крив, кой прав, на кого и за какво да се взима книжката.
Момчето пита нещо конкретно, ти почваш да му обясняваш как така става като е тарикат. Ти изглеждаш като един истински Чък Норис на клавиатурата, праведник на форума. На местоживеене не може и не трябва да се обиждаш, ти си какъвто си, без значени дали си от село с 5 души население или си от София.
Ако искаш да постигнеш някакъв ефект, вместо да подхвърлиш нещо от рода на "#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи", вземи обясни, ама цивилизовано и с доводи, по възможност, какво да се прави и какво не. Можеш ли?

@ayaks90 Не е нужно да пожелаваш лошо на другите, всеки рано или късно си намира майстора. #ГолемияТарикатВсъщностЕМишокДетоМногоЗнае

@Vicho Ти ако беше истински тарикат, щеше да си с една трета от мненията си в тоя форум. Защото, ако не са ти го казвали - Тарикат не писка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Сеп 2016, 15:12

Wierdo написа:Vicho, сутринта писах некви неща, но ги изтрих, защото сметнах за ненужно да цапам темата. Ти не спираш, бе пич. Без да се извинявам, ще бъда крайно директен - ти кой си, за да раздаваш правосъдие и да определяш кой крив, кой прав, на кого и за какво да се взима книжката.

все по-рядко и по-рядко пиша... така или иначе не се взема под внимание

а, когато ми искате помощ на ЛС откликвам, нали, ама сега хитреете на дребно... ама тези неща много бързо ги забравяте :mhihi: :winky:

Wierdo написа:Момчето пита нещо конкретно, ти почваш да му обясняваш как така става като е тарикат.

да, така става, като се правиш на тарикат (а не си), после мрънкаш, жалко, но факт!

Wierdo написа:Ти изглеждаш като един истински Чък Норис на клавиатурата, праведник на форума. На местоживеене не може и не трябва да се обиждаш, ти си какъвто си, без значени дали си от село с 5 души население или си от София.

тоя пък... :mhihi: :ok:

Wierdo написа:Ако искаш да постигнеш някакъв ефект, вместо да подхвърлиш нещо от рода на "#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи", вземи обясни, ама цивилизовано и с доводи, по възможност, какво да се прави и какво не. Можеш ли?

мога, ама не искам... ;)

Wierdo написа:А@ayaks90 Не е нужно да пожелаваш лошо на другите, всеки рано или късно си намира майстора. #ГолемияТарикатВсъщностЕМишокДетоМногоЗнае

видимо, "нашия" "тарикат" си е намерил майстора :yes:

Wierdo написа:@Vicho Ти ако беше истински тарикат, щеше да си с една трета от мненията си в тоя форум. Защото, ако не са ти го казвали - Тарикат не писка.

броим ли нещо?

и последно, хич не си ме засегнал, няма и да успееш... :ok:

мързи ме да ти влизам в тона на заяждане :bchug:

успех със съдилищата :mrgreen: :smoke:

п.с. да не говорим, че ситуацията смърди от километри... никой не го спират и нареждат за няма нищо

почти сигурно е, че героя дълго време е лазил по нечии нерви, ако въобще се е стигнало до там, но както казах и да обяснявам, все тая...

"неправомерно" ми отнеха книжката... аха, добре! ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 16 Сеп 2016, 15:28

Пичове, че не му се връзвайте на Вичето, обича да се заяжда по форумите за да освободи напрежението.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Сеп 2016, 15:32

efren написа:Пичове, че не му се връзвайте на Вичето, обича да се заяжда по форумите за да освободи напрежението.

чак пък да се заяждам... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 16 Сеп 2016, 15:36

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Още помня клипчето заради което го изтрих във фейса. Селянията ми дойде в повече :mhihi: Качили се 5 човека в няква с-класа, набичили Жиги Стораро и засичат хората по околовръстното... а и имитират Ангел Кошмара - "точкааа"... :mhihi: Даже и драйвъра май беше юзър тука. И ми говори за култура и пуска тема за селски тероризъм... #БатеТиСиДефинициятаЗаСелскиТероризъм :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Сеп 2016, 15:51

alX3m написа:#БатеТиСиДефинициятаЗаСелскиТероризъм :mhihi:

пфф, сега няма да спя, че някой рандом пичага ме е изтрил от фейса...

п.с. не карах аз
п.п.с. никой не е засечен ;)

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 16 Сеп 2016, 15:52

vicho написа:
efren написа:Пичове, че не му се връзвайте на Вичето, обича да се заяжда по форумите за да освободи напрежението.

чак пък да се заяждам... :mhihi:

Ако искаш го наричай "заяждане", ако искай му викай "обиждане", "квалификация" или както там го наричаш когато наричаш някой "селяндур", просто мисля, че човек може да спори с някого и без да го обижда.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Сеп 2016, 15:57

efren написа:Ако искаш го наричай "заяждане", ако искай му викай "обиждане", "квалификация" или както там го наричаш когато наричаш някой "селяндур"

последно пиша

- това не е насочено конкретно към колегата, това е всенародна истина ;)

efren написа:просто мисля, че човек може да спори с някого и без да го обижда.

тук си прав
п.с. станахте ми повече ... I'm out :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Сеп 2016, 16:37

"Полевите" тестове за наркотици често са неточни, не могат да се сравняват с тези за алкохол например.

В момента в САЩ това поражда проблеми - легализираха марихуаната в някои щати и все повече хора употребяват и карат.

Обвиненията базирани на подобни полеви тестове падат като круши в съда, тъй като е доказано, че тестът е доста неточен и често показва грешни резултати, а тяхната система работи на база на прецеденти и след като има документирани и доказани случаи на грешен тест всички обвинения базирани на този тест вбъдеще лесно падат.

Наскоро имаше случай при които арестуват младеж заради положителен тест, съдът веднага го пусна (там нещата се случват в рамките на часове), защото не могат да го обвинят на базата на полевия тест. Той излиза от съда катастрофира и убива невинен човек.
Всички са били наясно, че е друсан, даже в съда е бил друсан и въпреки настояването от страна на обвинението това да се приеме като неуважение към съда и да го задържат това не се случва, защото нямат неуспорим, научно-доказан метод за установяването наркотици.
Кръвната проба също не е решение при тях, тъй като следите от марихуана оставали в кръвта дълго време и след като употребата и е законна и няма как да докажат кога точно е употребил няма за какво да го задържат.

При нас обаче нещата са различни и не виждам как може на база на грешен "полеви тест" да се постигне нещо в съда.

А останалите премеждия са си ежедневие в КАТ, агенции, общини и т.н.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Сеп 2016, 18:28

За това като не могат да го докажат, всички към темата за соц-а. :mhihi: Там така е било, кажат ли ти, че си виновен, то ти трябва да докажеш обратното. Кофти за невинните, но те са били малцинство, КОЕТО ГО ИМА И СЕГА в "демокрацията". Имаше една статистика, че над 80%-та от сега попадналите в полицията реално са виновни за това за което са задържани. Познайте колко от тях са с доказани обвинения? :mhihi: А тия над 80%-та знаете ли за още колко неща са виновни в които никога няма да ги уличат?
Темата се изпразни от смисъл, особено с последните няколко поста, без тоя преди мен. Та може да я заключвате вече.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Сеп 2016, 21:18

Top Gun Maverick написа:За това като не могат да го докажат, всички към темата за соц-а. :mhihi: Там така е било, кажат ли ти, че си виновен, то ти трябва да докажеш обратното. Кофти за невинните, но те са били малцинство, КОЕТО ГО ИМА И СЕГА в "демокрацията". Имаше една статистика, че над 80%-та от сега попадналите в полицията реално са виновни за това за което са задържани. Познайте колко от тях са с доказани обвинения? :mhihi: А тия над 80%-та знаете ли за още колко неща са виновни в които никога няма да ги уличат?
Темата се изпразни от смисъл, особено с последните няколко поста, без тоя преди мен. Та може да я заключвате вече.

Ти определено я изпълни със смисъл темата :clap: :banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 528xi
Мечтае да кара: M10
Детайли за колата: Panda

Мнение от ayaks90 » 16 Сеп 2016, 22:25

Vicho ти наястно ли си че аз не консумирам никакъв алкохол а камо ли наркотици от какъвто и да било вид.Нямам досие не съм имал пререкания с полицията в миналото си не съм от рейсърите,които се изживяват като вин дисел по пътищата и веднага сметна че миришело от километри ами мирише ама пак е от теб.Заради такива като теб преди време си изтрих профила и спрях да посещавам този форум понеже вие му разбихте имиджа,а до това че си бил помагал на хора които ти пишат на ЛС ами едвали бих писал на човек като тебе,който видимо няма друга цел в живота си освен да дразни с хората.Проблема ти нещо в личен план и социални контакти куца че си избиваш комплексите зад клавиатурата.Да беше жена да знам защо си крив ама може и на теб да ти липсва клатенето знам ли.

ПП:нека някой модератор направо да я трие тази тема.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i E39

Мнение от kener » 17 Сеп 2016, 16:53

Един интересен материал на BTV Репортерите - http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/btv-reporterite-drogirani-na-patja.html
40653

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Сеп 2016, 9:12

K_Ilkov написа:
Top Gun Maverick написа:За това като не могат да го докажат, всички към темата за соц-а. :mhihi: Там така е било, кажат ли ти, че си виновен, то ти трябва да докажеш обратното. Кофти за невинните, но те са били малцинство, КОЕТО ГО ИМА И СЕГА в "демокрацията". Имаше една статистика, че над 80%-та от сега попадналите в полицията реално са виновни за това за което са задържани. Познайте колко от тях са с доказани обвинения? :mhihi: А тия над 80%-та знаете ли за още колко неща са виновни в които никога няма да ги уличат?

Ти определено я изпълни със смисъл темата :clap: :banghead:

Тя отдавна е така и затова го написах това мнение точно по този начин, иначе съм написал каквото знам и т.н. още в началото. А и който знае нещо също сподели. Но както виждаш след това всичко е...абе виждаш какво. :mhihi: И да, за затваряне си е.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 528xi
Мечтае да кара: M10
Детайли за колата: Panda

Мнение от ayaks90 » 18 Сеп 2016, 9:36

kener написа:Един интересен материал на BTV Репортерите - http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/btv-reporterite-drogirani-na-patja.html

Хубав материал.Дрегера който ми дадоха на мен не изглеждаше по този начин,но пак се вземаше слюнка от устата ми и го бучваха в дрегера при което седим и чакаме слюнката ми да намокри 6 хартиени лентички които са всъщност и 6-те вида тест за наркотици а отностно бройката че били 10 в цяла БГ ами те само в КАТ ми извадиха две торби с дрегери и ми продоставиха втори.До колкото прочетох в този материал значи щом си на около 25г и караш видимо скъпа кола то значи за тях си 90% наркоман и мамино синче (няма вариант сам да си си купил кола за 20 хилки щом си още на 25г? Това е страхотно да го знаем.Само не бяха уточнили,а какво правят другите 10% на които кръвната проба им показва че не са употребявали никакви наркотици не по време на шофиране,а въобще че нищо не е намерено в кръвта им?После това че пробите били излизали за макс 36 часа пак са пълни глупости в кат ходих на 2-рия ден на 5-тия на 15-тия на 20-тия чак ми казаха че от лаборатория са им казали че пробите ми са чисти,на 30-тия ден все още не бяха в кат на 35-тия също... пристигнаха два дни преди да истекат двата месеца срок в които трябва данните ми да бъдат изпратени в прокуратурата.Има една такса от 12 лв която трябва държата да заплати за тези кръвни проби и се сещате колко бързо се случва това.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата