Хубава работа, ама... комшийска.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Хубава работа, ама... комшийска.

Мнение от Владо » 17 Сеп 2016, 19:38

5 болта за развиване и един за разхлабване... колата ще мине без махане на верикалите, трябва да отвориш крилото вляво... при положение че при дъската няма рамка...

а тази изолация се слага за 5 часа от 2-ма :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Сеп 2016, 19:39

Владо написа:а тази изолация се слага за 5 часа от 2-ма :banghead:

Ама в оня регион доста голяма част от населението я мързи, та я боли...
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Сеп 2016, 19:48

То снимката малко лъже, но така както е снимано ако се махнат двете хоризонтални и напречната тръби точно пред вратата, ще се отвори лявата врата и с лека маневра джипа ще излезе.. но ме съмнява човек с тема в форума за разглобяване на раздатка на х3 да не го види и сам това, ако е възможно и да ги развие тези пет болта :roll:

Ако съм аз и не става номера с петте болта отдавна да съм запалил флекса, или ако съм на кеф да съм го разглобил цялото културно (и оставил пред входната врата на съседа с изолацията да види готино ли е :mhihi: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 17 Сеп 2016, 20:02

С такива нито милиметър "отстъпчивост". Веднага трябва да им става ясно, че такива номера не играят. Все не били виновни, не знаели и кво ли не... тарикати. Така някаква фирмичка до нас (къща на "калкан"/долепена) си заебали течащата чешма в петък от 17ч са капе... Ама така капе... с високочестен звук... Нз защо. Звъня му на телефона директно на шефа на тия и нормално му обясням да върне някой (в 18 и 15 звъня) да види машина ли е, кво е тва. Тоя... нямало кой... Викам му, ще звънна на 112, полиция, а у жалби... Оня почва да ми наглее, "звъни на който си искаш"... Викам ми ти щом нищо не можеш да направиш, аз ще си спра шума както мога... И след 5мин ми връща обаждане, че вече бил разбрал, че било от чешмата (не знаехме преди тва от кво е), щял да дойде човек да спре водата централно, че той бил на път към Северна България... па ми се обяснява, та ми се извинява...

Та... Всеки може всичко да свърши нормално ама винаги пробва първо нищо да не свърши

Аз ако съм казвам на съседа, че ако до (примерно) утре до 12ч на обяд не ми е свободна вратата на гаража, аз ще си я освободя както мога. И толкоз, флекс, разглобяване... Каквото дойде...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 17 Сеп 2016, 21:39

Това определено не е нормално да се случва.

Викам си хора да разглобят скелето и после отива на вторични ... :idea:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Хубава работа, ама... комшийска.

Мнение от c04 » 17 Сеп 2016, 21:57

1. Говори със съседа, да ти дава кола, пари, рент а кар или да ти отпушва гаража най вече. Все пак си е твой.
2. Ако нищо не стане се поскарай с оня бастун сложил скелето.
3. Ако не го изривай

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 17 Сеп 2016, 22:45

"макя му и скеле, с рускио джип въженцето, и айде "
На зла кучка, зъл прът.
С добро взе да не се получава за съжаление.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х3(F25) 3.5d, BMW Х3(Е83) 3.0d

Мнение от sorcerer357s » 17 Сеп 2016, 23:42

"макя му и скеле, с рускио джип въженцето, и айде "
На зла кучка, зъл прът.
С добро взе да не се получава за съжаление.

100% Съгласен. Това е твоя собственост и никой няма право да ти пречи да я използваш.
Гледам доста място има – приятел с кола и по-дълго въже – скелето се разглобява за 3 минути (с опъването и прибирането на въжето).

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Сеп 2016, 1:37

Bavarcho написа:То снимката малко лъже, но така както е снимано ако се махнат двете хоризонтални и напречната тръби точно пред вратата, ще се отвори лявата врата и с лека маневра джипа ще излезе...

Това ми беше първата мисъл, но при това положение не става. На снимките се вижда - втората рамка на скелето е точно от вътрешната страна на рампата, по която вървят десните гуми на колата - навътре е около метър в касата на вратата. Гаражът ми не е тесен, но някакви сериозни маневри вътре не мога да правя - само малки корекции...
Изображение

Не съм по силовите изпълнения и не искам излишно да си създавам врагове - явно ще си затрая в случая... Ако наистина ми се наложи - сигурно ще успея за два часа да си изкарам колата, но спешна нужда (за момента) нямам, а просто така (заради принципа) -не си струва усилията и нервите. Тоя живот си минава в ядове и разправии, егати...
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 18 Сеп 2016, 2:56

Мечка, на части го изкарвай :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Сеп 2016, 7:05

това панелка ли е?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Сеп 2016, 7:41

Не, масивен е блокът. ППП му викахме навремето - пакетно повдигани плочи. Демек плочите са безгредови 18 - 20 см. дебели, колоните - и те стоманобетон 25/40, а стените са тухла. Но това няма значение в случая...
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 18 Сеп 2016, 8:23

Боримечка ти нали беше моторджия, качвай жената и отпрашвай.........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 18 Сеп 2016, 8:47

Скандала не е решение на никой проблем, повече могат да се решат нещата с разговор и най-вече настойчивост към твоята позиция. Аз лично бих бил настойчив в този тип разговор с майстора, реално той не си е направил сметката и ти не трябва да носиш неговото "бреме". Припомни му за срока и че наемаш автомобил с фактура, който ще искаш да го заплати той или ще си търсиш правата по съдебен път. Дали се е замислил за аварийна ситуация (недай се боже) в която ще излезеш с колата на заден ход Заедно с вратите и скелето. ( казвам ти го от опит, защото баща ми е с болно сърце и има моменти в които излизам по бързо от линейка от гаража, така беше и един от пътите в които "човек" си беше спрял пред баналните и отвратителни лично за мен табели "не спирай пред гаража" а аз носих на ръце човека с пулс 20' и не мислех изобщо за материалните щети, просто го избутах броня в броня до улицата и не бях затворил дори вратите на гаража)

Не забравяте, че преди всичко трябва дъбем хора и да не действаме първосигнално.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Сеп 2016, 14:10

при подобна случка всеки очаква да го нарежеш тва скеле,ти хвани и го завари,да им гледаш сеира после на баш-майсторите като свършат и трябва да си го вземат :mrgreen: как сами ще реват и ще си го режат :twisted:
ще прежалиш още някой ден без кола,ама на финала удоволетворението ще е голямо

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата