Търся някой да пътува до Сърбия?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: Търся някой да пътува до Сърбия?
Сега нещо по чанти някъде, може да мине да не му обърнат внимание ,но някакъв внос така на кашони смело през границата-Абсурд.
Реда за внос на препарати ,торове,и там каквото се сетите за пръскане,е толкова стегнат че направо не ми се говори тук.
Аз съм сигурен това че може да се намери и тук понеже от Турция влизат количества на разни препарати,но някой с лиценз е немислимо да се захване с това понеже ако се стигне до него-....гори.
Аз тази тема я виждам тук вечерите когато съм свободен и все си викам ,трябва утре да видя къде какво има и..... така си остава.
Утре ще разпитам тук-там ,за колегата поне да има инфо.
Реда за внос на препарати ,торове,и там каквото се сетите за пръскане,е толкова стегнат че направо не ми се говори тук.
Аз съм сигурен това че може да се намери и тук понеже от Турция влизат количества на разни препарати,но някой с лиценз е немислимо да се захване с това понеже ако се стигне до него-....гори.
Аз тази тема я виждам тук вечерите когато съм свободен и все си викам ,трябва утре да видя къде какво има и..... така си остава.
Утре ще разпитам тук-там ,за колегата поне да има инфо.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Re: Търся някой да пътува до Сърбия?
Не се бях сетил,за това че може да има някакъв проблем на границата,ама то става въпрос и за 1 литър де не за някакво голямо количество.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2