Как Ви се струва новата 5-ца?
Модератор: Общи модератори
Re: Как Ви се струва новата 5-ца?
hummer написа:Всичките преди и след Е60 изглеждат добре
Няма как да има нещо по грозно от уродщините на Крис Бенгъл. След него всичко е добре. Вечер като си лягам се моля да не сънувам е65.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1B.Stoimenov написа:И аз очаквах нещо друго. Когато пуснаха F-ката, някак си ме грабна веднага. Тази .. умалено копие на 7-ка.
Малко ми е странно, че и БМВ тръгнаха по пътя на Ауди и Мерцедес да уеднаквяват всичките си коли, като променят основно размера ..
не ме разбирайте погрешно - няма да я върна хахах но се надявах на нещо повече
Sent from my iPhone using Tapatalk
На мен и след 20 години пък няма да ми е по джоба, 'щото разходи,ремонти,застраховки,гуми

Освен ако не си вземе човек някоя UNIKAT ,"чисто нова"/всички екстри за модела/купена от представителството в Милано/samo za ceniteli!! ,тогава по-си струва.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- изключвател
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
- Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!
k.milanov написа:Предница от 3/4та серия и задница от 7ма. Така я мисля
Колега, просто ми взе думите от устата!!!

Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хубава е, само незнам как ще се котира на италианският пазар с това управление с жестове и какъв ще бъде резултата, докато двама италианци се возят и водят диалог.
Иначе изчистен дизаин в стила на по-старите модели, което на мен ми допада.
Иначе изчистен дизаин в стила на по-старите модели, което на мен ми допада.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Много ми харесва , на живо като я видя , ще мога да сравня вече с ф10 , но засега г30 ми харесва много повече
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Гледам задницата - баси смешката това прилича на фейслифт както каза @Хаос
Гледам интериора - малки разлики.
Ако сравня скока между Е34 -> Е39 -> Е60 - тия настоящи дизайнери трябва да ги застрелят, а това е кола в Премиум класа. Хептен се опитват вече да клатят потребителя
Гледам интериора - малки разлики.
Ако сравня скока между Е34 -> Е39 -> Е60 - тия настоящи дизайнери трябва да ги застрелят, а това е кола в Премиум класа. Хептен се опитват вече да клатят потребителя
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Пак гроздето кисело, много ясно, че излежда по-добре от старата 5ца 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Трябва да сме реалисти. Лафа гроздето е кисело се прилага за нещо, което не можем да притежаваме. Тая кола не е такова нещо и повечето милионери (от темите с доходите и заплатите) веднага могат да отидат да я платят.
Въпроса е друг - за ценовия си клас, пускането на нов модел - който прилича на фейслифт - не е оправдано.
Въпроса е друг - за ценовия си клас, пускането на нов модел - който прилича на фейслифт - не е оправдано.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
deyan-enchev написа:Трябва да сме реалисти. Лафа гроздето е кисело се прилага за нещо, което не можем да притежаваме. Тая кола не е такова нещо и повечето милионери (от темите с доходите и заплатите) веднага могат да отидат да я платят.
Защо се обаждаш. Момчето ти го каза, не можеш да си я купиш и затова не ти харесва

Да добавя коли, които също не ми харесват: Porsche 911, Lamborghini Aventador, Pagani Zonda

А сега по темата: Ако имах възможността преди 5 години да извадя нова 5-ца от магазина, тази със сигурност щях да я пропусна. Не че е лоша, но нещо като IPhone 7 и IPhone 6s ми идва.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
То по тази логика Порше и Ауди значи никога не са имали нов модел, а само фейслифт
Не знам какво сте очаквали, но разлика определено си има и то доста голяма!

Не знам какво сте очаквали, но разлика определено си има и то доста голяма!

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Не знам каква е "тази" логика, не знам и защо сравняваш Порше, Ауди и БМВ.
Най-добре, че е да прочетеш сравнението с еволюциите на пета серия и да ги сравниш тях сам за себе си, та да успееш да вникнеш в причината защо някой не би харесал G30.
@dextar вярно е не мога и няма да мога да си я купя, отивам до Вивус да изтегля кредит за салам ЕкоМес от Кауфланд, че е на промоция. Момчето право думаше.
Най-добре, че е да прочетеш сравнението с еволюциите на пета серия и да ги сравниш тях сам за себе си, та да успееш да вникнеш в причината защо някой не би харесал G30.

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
На мен ми харесва на снимки, остава да я видим и на живо и да може човек да се докосне до нея. Колкото до купуването, както и други преди мен са го казали, като стане на 10-15 годинки тогава ще я мисля.

dextuar написа:deyan-enchev написа:Трябва да сме реалисти. Лафа гроздето е кисело се прилага за нещо, което не можем да притежаваме. Тая кола не е такова нещо и повечето милионери (от темите с доходите и заплатите) веднага могат да отидат да я платят.
Защо се обаждаш. Момчето ти го каза, не можеш да си я купиш и затова не ти харесва![]()
Да добавя коли, които също не ми харесват: Porsche 911, Lamborghini Aventador, Pagani Zonda![]()
![]()
Ааа, ама аз и лада не харесвам, сега ако кажа нещо лошо за лада, гроздето кисело ли ми ще е?
![]()
![]()
А сега по темата: Ако имах възможността преди 5 години да извадя нова 5-ца от магазина, тази със сигурност щях да я пропусна. Не че е лоша, но нещо като IPhone 7 и IPhone 6s ми идва.
То ясно, че тука сте само милионери и не карате нова кола от магазина само защотото не ви харесва друга причина на дали има