Как Ви се струва новата 5-ца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как Ви се струва новата 5-ца?

Харесва ми много ! Излежда по-добра от Ф10!
62
33%
Харесва ми . Ще видим наживо
64
34%
Средна Хубост ...
27
15%
Разочарован съм ...
15
8%
Трагична е ...
4
2%
Какво е 5-ца?
14
8%

Общо гласове : 186

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Как Ви се струва новата 5-ца?

Мнение от efren » 14 Окт 2016, 0:05

hummer написа:Всичките преди и след Е60 изглеждат добре :lol:

Няма как да има нещо по грозно от уродщините на Крис Бенгъл. След него всичко е добре. Вечер като си лягам се моля да не сънувам е65.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Окт 2016, 0:46

B.Stoimenov написа:И аз очаквах нещо друго. Когато пуснаха F-ката, някак си ме грабна веднага. Тази .. умалено копие на 7-ка.
Малко ми е странно, че и БМВ тръгнаха по пътя на Ауди и Мерцедес да уеднаквяват всичките си коли, като променят основно размера ..
не ме разбирайте погрешно - няма да я върна хахах но се надявах на нещо повече :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
+1
На мен и след 20 години пък няма да ми е по джоба, 'щото разходи,ремонти,застраховки,гуми :lol:
Освен ако не си вземе човек някоя UNIKAT ,"чисто нова"/всички екстри за модела/купена от представителството в Милано/samo za ceniteli!! ,тогава по-си струва.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!

Мнение от изключвател » 14 Окт 2016, 1:32

k.milanov написа:Предница от 3/4та серия и задница от 7ма. Така я мисля :dunno:

Колега, просто ми взе думите от устата!!! :yes:
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Окт 2016, 4:37

Хубава е, само незнам как ще се котира на италианският пазар с това управление с жестове и какъв ще бъде резултата, докато двама италианци се возят и водят диалог.
Иначе изчистен дизаин в стила на по-старите модели, което на мен ми допада.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 14 Окт 2016, 7:00

Много ми харесва , на живо като я видя , ще мога да сравня вече с ф10 , но засега г30 ми харесва много повече

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 14 Окт 2016, 7:30

Е как да ми се струва, недостижима :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 14 Окт 2016, 8:39

Ето още малко снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 14 Окт 2016, 8:56

Гледам задницата - баси смешката това прилича на фейслифт както каза @Хаос
Гледам интериора - малки разлики.

Ако сравня скока между Е34 -> Е39 -> Е60 - тия настоящи дизайнери трябва да ги застрелят, а това е кола в Премиум класа. Хептен се опитват вече да клатят потребителя
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 14 Окт 2016, 8:58

Пак гроздето кисело, много ясно, че излежда по-добре от старата 5ца :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 14 Окт 2016, 9:02

Трябва да сме реалисти. Лафа гроздето е кисело се прилага за нещо, което не можем да притежаваме. Тая кола не е такова нещо и повечето милионери (от темите с доходите и заплатите) веднага могат да отидат да я платят.
Въпроса е друг - за ценовия си клас, пускането на нов модел - който прилича на фейслифт - не е оправдано.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Окт 2016, 9:07

deyan-enchev написа:Трябва да сме реалисти. Лафа гроздето е кисело се прилага за нещо, което не можем да притежаваме. Тая кола не е такова нещо и повечето милионери (от темите с доходите и заплатите) веднага могат да отидат да я платят.
Въпроса е друг - за ценовия си клас, пускането на нов модел - който прилича на фейслифт - не е оправдано.

Защо се обаждаш. Момчето ти го каза, не можеш да си я купиш и затова не ти харесва :kuku:
Да добавя коли, които също не ми харесват: Porsche 911, Lamborghini Aventador, Pagani Zonda :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ааа, ама аз и лада не харесвам, сега ако кажа нещо лошо за лада, гроздето кисело ли ми ще е? :wave: :kuku:

А сега по темата: Ако имах възможността преди 5 години да извадя нова 5-ца от магазина, тази със сигурност щях да я пропусна. Не че е лоша, но нещо като IPhone 7 и IPhone 6s ми идва.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 14 Окт 2016, 9:11

То по тази логика Порше и Ауди значи никога не са имали нов модел, а само фейслифт :D
Не знам какво сте очаквали, но разлика определено си има и то доста голяма!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 14 Окт 2016, 9:17

Не знам каква е "тази" логика, не знам и защо сравняваш Порше, Ауди и БМВ.
Най-добре, че е да прочетеш сравнението с еволюциите на пета серия и да ги сравниш тях сам за себе си, та да успееш да вникнеш в причината защо някой не би харесал G30.

:OT: @dextar вярно е не мога и няма да мога да си я купя, отивам до Вивус да изтегля кредит за салам ЕкоМес от Кауфланд, че е на промоция. Момчето право думаше.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 14 Окт 2016, 9:25

На мен ми харесва на снимки, остава да я видим и на живо и да може човек да се докосне до нея. Колкото до купуването, както и други преди мен са го казали, като стане на 10-15 годинки тогава ще я мисля. :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 14 Окт 2016, 9:31

dextuar написа:
deyan-enchev написа:Трябва да сме реалисти. Лафа гроздето е кисело се прилага за нещо, което не можем да притежаваме. Тая кола не е такова нещо и повечето милионери (от темите с доходите и заплатите) веднага могат да отидат да я платят.

Защо се обаждаш. Момчето ти го каза, не можеш да си я купиш и затова не ти харесва :kuku:
Да добавя коли, които също не ми харесват: Porsche 911, Lamborghini Aventador, Pagani Zonda :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ааа, ама аз и лада не харесвам, сега ако кажа нещо лошо за лада, гроздето кисело ли ми ще е? :wave: :kuku:

А сега по темата: Ако имах възможността преди 5 години да извадя нова 5-ца от магазина, тази със сигурност щях да я пропусна. Не че е лоша, но нещо като IPhone 7 и IPhone 6s ми идва.

То ясно, че тука сте само милионери и не карате нова кола от магазина само защотото не ви харесва друга причина на дали има :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата