Качествен ГТП
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Качествен ГТП
E34 написа: Или очакваш любезно да ти ремонтират колата на място докато пиеш кафенце в спа обстановка
Ами в едни други държави това е практиката- отиваш на преглед и един доста дълъг списък с нередности се отстранява на място и си плащаш като в сервиз. А при нередност от един друг списък се изнасяш на платформа понеже нямаш право да се движиш по пътя, ремонтираш и пак отиваш на преглед.
Аз съм с 2 ръце ЗА да се прилага тази схема и в БГ- веднага ще бъдат спрени от движение поне 75% от автопарка в БГ. Но за нещастие няма да се случи- твърде много хора ще умрат от глад.
randity написа:Вчера си говорих с един приятел, каза, че е минал ГТП в сервиза на Дунев и си е било наистина ГТП. Фаровете са му били за реглаж и са му предложили такъв на място. Та, опитай и там, ако прецениш. Спомена ми 45лв. на прегледа и 15лв. за реглажа.
Kaкво по-точно са му правили за 15 лева.....тея там не си поплюват с надценките .
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Виж са, ако всичко е точно, човекът ще остане с впечатление, че не си вършат работата. Ако му измислят някой голям проблем, ще ходи по сервизи да си го оправя - най-много да се окаже, че всъщност няма такъв проблем, и ще ги псува по форумите, а нещата бързо се разчуват.
Обаче ако му кажат реглаж на фаровете и му ги набъзикат на момента - хем ще вземат още 15 лв., хем никой не може да каже преди това дали не са били регулирани или какво.
- И ще ги и похвали после по форумите, колко са сериозни.
Мисля, че една камара народ имат не толкова проблем с колата, колкото имат нужда да отидат при някой майстор
- да им вземе едни пари и да каже, че е имало проблем, ама той е оправил нещата.
Обаче ако му кажат реглаж на фаровете и му ги набъзикат на момента - хем ще вземат още 15 лв., хем никой не може да каже преди това дали не са били регулирани или какво.
- И ще ги и похвали после по форумите, колко са сериозни.
Мисля, че една камара народ имат не толкова проблем с колата, колкото имат нужда да отидат при някой майстор
- да им вземе едни пари и да каже, че е имало проблем, ама той е оправил нещата.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Днес обърнах внимание на един билборд на Околовръстното, на Суходолска (не помня точния номер) има център на DEKRA. Там си мисля, че ще ти покрият критерия за качество на гтп. Друг вариант е в центровете на СБА, там също ще гледат доста взискателно
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На Радиал под моста Чавдар също гледат доста старателно и връщат при проблем със светлини или ръчна спирачка, примерно.
Never mistake motion for action...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2